Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 4,2 hammasrihmade vahetus (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 5436)
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Üks teine auto

postitati 26.02.06 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: magu

Vaata kui asi on koonuste peal, siis on ka rakist vaja...!!!

Ma olen näinud palju markeriga tehtud märke ning paljud nendest jooksevad tihti ka diagnostika vahet, kus neid uuesti suunatakse märkide õigeks panemisse ning see töö maksab pea sama nagu vahetus...Ise vahetades puudub ka garantii.

miks peab rakis olema kui rihmavahetusel nukaratast nuka küljest üldse lahti pole vaja võtta?

Kui rihma vahetusel nuka rattaid lahti ei võta ei saa rihma korralikult pingutatud. Ja selleks ajaks kui rattad lahti on ongi mõlema poole nukad tarvis ära fikseerida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 26.02.06 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat:

Ma olen näinud palju markeriga tehtud märke ning paljud nendest jooksevad tihti ka diagnostika vahet, kus neid uuesti suunatakse märkide õigeks panemisse ning see töö maksab pea sama nagu vahetus...Ise vahetades puudub ka garantii.

miks peab rakis olema kui rihmavahetusel nukaratast nuka küljest üldse lahti pole vaja võtta?

Kui rihma vahetusel nuka rattaid lahti ei võta ei saa rihma korralikult pingutatud. Ja selleks ajaks kui rattad lahti on ongi mõlema poole nukad tarvis ära fikseerida.

Miks ei saa rihma korralikult pingutada? Mida nuka rataste lahti laskmine annab? Krt ma tahaks kohe näha, missugune see nukkade fiksererimis jubin on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.06 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala
Tsitaat:
Algselt postitas: Maqmaq
Tsitaat:

Miks ei saa rihma korralikult pingutada? Mida nuka rataste lahti laskmine annab?
Annab ta seda et kogu rihma ulatuses on rihmal sama pinge. Ja kui pinge on vale ei toimu ka korralikku pingutamist. Näiteks kui vända märk paika panna jääb 1-4 silindri sisselaske nukk pinge alla ja pinge alla jääb ka rihma osa mis on vända ja esimese nukvõlli vahel. Ülejäänu rihma osa on aga lõtv ja kui rihma siis pingutada ei jää rihm ühtlase pingega. Sain seda omastkäest tunda kui esimest korda rihma vahetasin. Aeg ajalt käivitades jäi selline tunne nagu oleks süüde liiga täpne ja tõmbas mootori kinni. Kõige sellega kaasnes ka jube kütte kulu.
PS: Selle mootori rihm on piisavalt pikk et ühe hambaga puusse panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maqmaq
huviline

Registreerunud 30.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.06 19:53 Tsiteeri

Jubina pilt on siis selline VAG 3199
http://www.pccchicago.com/AudiTBtools.html
Selle siis paned jagaja asemele ja nukad ongi lukustatud.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.6% - SQL: 82.4%]