kaido-
huviline
Registreerunud 19.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.13 16:28
|
|
|
Kaotasin passi ära kuid ostumüügi leping olemas
väike kysimus,et ostsin auto,aga kaotasin passi ära kuid ostumyygi leping olemas aga auto polnud veel minu nimel,et kas pean arki minema koos eelmise
omanikuga,seal avalduse tegema, et kadunud on pass või saan seda teha ka ilma eelmise omanikuta?
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 31.12.13 16:33
|
|
|
Kaotasin passi ära kuid ostumüügi leping olemas
Tsitaat: | Algselt postitas: kaido-
väike kysimus,et ostsin auto,aga kaotasin passi ära kuid ostumyygi leping olemas aga auto polnud veel minu nimel,et kas pean arki minema koos eelmise
omanikuga,seal avalduse tegema, et kadunud on pass või saan seda teha ka ilma eelmise omanikuta? |
Peaks vabalt saama ilma, kuna nagunii tehakse ju uus. Mine ütle, et tahad autot ümber kirjutada anna ostumüügi leping ja usun, et saab hakkama.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
kareelius
huviline
Registreerunud 21.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8
|
postitati 02.01.14 08:08
|
|
|
Tegelikult ei saa. Vana omanik peab uue passi tegema kõigepealt ja siis saab alles teha omaniku vahetuse. Pool aasta tagasi oli see nii.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 02.01.14 08:22
|
|
|
omanikuga,seal avalduse tegema, et kadunud on pass või saan seda teha ka ilma eelmise omanikuta? |
Viska palun SIIA teemale pilk peale.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 02.01.14 08:29
|
|
|
Kaido, räägi nüüd ausalt välja, et kuidas tegelikult on.
Teises teemas mainid, et ostsid auto, kuid köike vajalikku kaasa ei saanud, nüüd on jutt juba asjade kaotamisest.
Köige pädevama vastuse saad vastavasse asutusse helistades, vöi mine kohapeale.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 02.01.14 09:11
|
|
|
Mis sa teed nalja või? http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=57598&page=19
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.14 09:14
|
|
|
See, et Sa dokumentide ja numbriteta auto ostsid pole müüja viga vaid siin tuleb ikka peeglisse vaadata.
Esialgu tee kindlaks kas auto varastatud pole või ilmselt tõenäolisem on see, et dokumendid ja numbrid sõidavad teise auto peal ringi.
|
|
|
kuubakas
bännitud topeltkonto
Registreerunud 24.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.14 10:07
|
|
|
Ilma tehnilise passita ei ole võimalik ark büroos autot ümber kirjutada! Sul võib olla müügi leping,aga sellest ei piisa! Peab olema kindlasti auto
tehniline pass! Lugedes su eelmist teemat ja kui jutt käib samast autost,siis sellise jutuga pole üldse mõttet arki minna.
Kui sa pole reaalselt tehnilist passi näinudki,siis see ostu-müügi leping võib olla samuti puhas võltsing!
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 02.01.14 10:39
|
|
|
Kui tehnilist passi ei ole, siis saab ainult koos auto omaniku ja ostu-müügi lepinguga ARK'is kohapeal auto ümbervormistada. Muid variante ümber
vormistamiseks pole.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.14 10:50
|
|
|
Ma soovitaks siis "arki" helistada ja uurida. Igaks juhuks enne sinna minekut ka vini järgi päringud ära teha.
Life is tough.
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 02.01.14 15:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Mis sa teed nalja või? http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=57598&page=19 |
Postituste muutmine tegi asja imeväel korda .
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 02.01.14 20:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Mis sa teed nalja või? http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=57598&page=19 |
Postituste muutmine tegi asja imeväel korda . |
Krt, selliseid tüüpe ei kannata ma silmaotsastki, AC poolt võiks sellele kasutajale kohene bänn tulla.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.01.14 20:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Postituste muutmine tegi asja imeväel korda . |
Krt, selliseid tüüpe ei kannata ma silmaotsastki, AC poolt võiks sellele kasutajale kohene bänn tulla. |
Tegelikult teeb asja veel masendavamaks see, et müüja ka siit foorumist. Enne kui teema teha, oleks võinud ju arutada. Kasvõi telefonis või siis näost
näkkugi.
Life is tough.
|
|
|
|
Erksolen
huviline
Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.8TQ
|
postitati 02.01.14 20:31
|
|
|
Asja teeb masendavaks antud isiku nahhaalsus. Ostes tead, et passi ei saa ja nüüd üritad mingit sahker-mahkerit teha?
Tüüpiline eestlane, hind on hea ja pean ära ostma. Tulevikus aega mõelda, mis edasi saab.
Mina isiklikult ei poolda selliseid inimesi, kes on valmis minema üle laipade, vaid selleks, et säästa mõned juurod. Teinekord maksa passi eest ka,
hetkel ostsid auto ja nüüd ära enam virise vaid naudi!!
|
|
|