SanderSinkevicius
huviline
Registreerunud 30.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.12.13 23:00
|
|
|
Audi 80 B4 - 1992 - SanderSinkevicius
Tervist lugupeetud.
Olen foorumis uus ja mõnda aega jälgisin mängu kõrvalt. Nüüd otsustasin teha oma esimese teema ja postituse enda autost. Tegu on Audi 80 isendiga.
Sain Masina 2 aastat tagasi 1000 euroga. Ostu sooritamine toimus heade argumentide nagu - Odavad ülevalpidamiskulud, lihtne mootor, piisavalt lisasid
(Loe: Vähe elektroonikat) alusel. Peamiseks omaduseks oli väga hästi säilinud kere. Kuna tegu on endiselt veel minu esimese autoga mida olen väga
hästi hooldanud ja hoidnud on tema väärtus vähemalt moraalselt suurem. Olen ka üht teist sinna külge keeranud mis annab veidikene omapära. Auto saab
aastas korra keemilist pesu ja 2 korda aastas vaha. Üle aasta ka poleerin. Liiga palju pole ka hea.
Mootor on tal 2.0 85kw ja täiesti piisab igapäevaseks linnasõiduks ja vähesel määral ka maanteedel sõitmiseks. Juhina olen rahulik ja pigem
ettevaatlik kui möödasõitja ja kihutaja mistõttu mootori võimsus...noh pole palju, aga ajab asja ära. Tähtis on, et mootor on saanud kappremondi. Kere
poolest võib öelda, et ta on väga heas seisus, ei ole roostet ja vigased detailid on välja vahetatud. Plaani on nüüd võetud ka valuvelgede ost. Loodan
2014 suveks ilusad veljed alla saada.
Mõned pildid siis ka:
|
|
|
kuks456
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Tdi
|
|
SanderSinkevicius
huviline
Registreerunud 30.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.13 10:49
|
|
|
Ma tänan heade soovide ja tagasiside eest.
Ideaalis need Ledid kaovad. Tahaksin tegelikult selliseid udutulesid ette nagu on kupeel. Et saaks ülemised suunad teha parkideks. Muidugi osutub see
hetkel keeruliseks, sest plastik liistu taga on vaid udutule koht, seda laiemat tuld kus suunad ka all on külge ei anna panna. Stange on väga värske
ja tundub, et lahendus on siis kitsamad (lihtsalt udutuled) panna. Komplekt maksab kokku c.a. 60 euri. Liistud ja tuled. need ilmuvad paari kuu pärast
ette, siis saan lisada mõne uue pildi Paranda mind kui ma eksin.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
|
SanderSinkevicius
huviline
Registreerunud 30.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.13 12:53
|
|
|
Vabandust, tõesti. Härral on õigus.
Kiskusin endal ka liistud küljest ära. On täitsa olemas. Nagu näha, siis siiamaani viib auto ja Teie mind kooli. Aitäh info eest ja nüüd hakkan siis
uurima, kust saab koos suundadega tulesid ja liiste. Maksku mis maksab. Ma isegi ei oska põhjendada miks ma arvasin, et ei saa panna. Vabandust.
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 11.12.13 13:24
|
|
|
Kuidas see Audi logo sinna ukse alla tekib?
Edu edaspidiseks!
|
|
|
|
SanderSinkevicius
huviline
Registreerunud 30.09.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.13 13:38
|
|
|
Müügil on täitsa sellised komplektid mille hinnad on erinevates kohtades erinevad - Mina ostsin 25 Euroga 2 valgustit. On ilusti korpuse sees ja
polstri sisse sai pandud...Ühendasin laevalgustusega. Osta.ee-s sai neid päris võileiva hinnaga, aga ei julgenud sealt osta. Võin eksida, aga
erinevuseks odavamal ja kallimal võivad olla led pirnid mis valgustavad. Muu teema peaks sama olema, kuna selle tule sees on erinevad suurendavad
klaasid ja siis logoga klaas. Tagumiste uste sisse panen ka need mingi aeg.
Code Group Tallinnas pakub neid vidinaid näiteks. Sealt soetasin ise ka. Valikus oli seal härral päris mitmele erinevale autole neid. Audi, BMW, Ford,
VW.
Sellised näevad välja. Pildi leidsin google.com-ist, aga identsed.
|
|
|
hall300
huviline
Registreerunud 14.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3.0TDI quattro
|
postitati 11.12.13 20:01
|
|
|
See 80 oleks nagu tehase lindilt tulnud alles,pole oma silmaga nii korralikku ja läikivat isendit veel näinudki.Aga no teades omanikku siis ega muud
varianti sellel autol ei olegi kui läikida ja korras olla.Jõudu ja jaksu edaspidiseks ja kui puudu jääb siis aitan jõu ja nõuga
|
|
|
|