Tsitaat: | Algselt postitas: jaanus.lepik
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Kui õlisurve seistes kaob, siis pole siin mingit "lihtsat lahendust" ja v8 32 ja 40v hääl on tõesti jube kui õlisurve on seistes kadunud. Pöördu
endale meelepärasesse töökotta ja uuri, kas sellise veaga tööd sellisel mootoril üldse nemad teha tahaks/pigem küll oskaks. Alustaks õlisurve
mõõtmisest, siis teeks plokikaaned korda ja viimane on juba mootori allapoole ronimine kepsusaalede ja õlipumba vahetuseks. Need siis raskusastmelt
järjekorras tööd, mida võiks teha. Kui finantsi on vähe, soovitan kasutada kasvõi X-1R õlilisandit, mis kuni remondini veidikegi leevendab sellest
laginast tulenevaid täiendavaid kahjustusi. Kas tead, milline õlifilter tootja jne. Sul masinale õlivahetuse käigus pandi? |
Ma ise ostsin, ma tavaliselt kõige odavamat ei osta, võtan nn keskmise, aga nime ei mäleta enam. Viljandis vist väga ei oskagi kuhugi pöörduda sellise
murega, hetkel on tal on üks lambda läbi, mis läheb vahetusse, aga vaevalt see seotud on. Kas õlisurve viga ei peaks ülesse lööma või ta läheb nii
kiiresti korda, et ei tule? Kui soojemad ilma on, siis on suht normaalne heli, -30-ga vist ei julgeks hetkel töölegi panna.
http://www.youtube.com/watch?v=b2mkTOUD1og Sellist häält ta nüüd küll ei
tee, peaks video tegema mingiaeg, ehk siis kergem tuvastada.
Nüüd meenub, et õli oli mingi 2x5L Valvoline 5w-40, äkki pole piisavalt hea õli sellejaoks? Nii palju ka veel, et auto on palju seisnud eelnevalt
talve/poolsuve ja nüüd siis juba parandatud käigukast (tihendid lendasid), võibolla ka mootoril mõni tihend lennanud sellega? |
Just algas see jama pihta S8 D2'l pärast Valvoline SYNPOWER 5w40. Iga käivitusega pärast ~2h seismist 2-3sek ragin sees! 
Upd: Vahetasin õli Liqui Moly High Tech 5w-40 vastu - midagi ei muutunud. Asi ikkagi ketipingutis.
Vag-com näidud -

Nagu ma aru sain 093 kanali näidud peavad olema nullis.
|