Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Ideid B8'le viisakaks woofri paigalduseks (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2528)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 17:44 Tsiteeri
Ideid B8'le viisakaks woofri paigalduseks

Idee poolest ei tohiks olla raske. Kast taha, juhtmed sappa ja korras.
Ei, nii lihtsalt ei saa. Ma ei taha seda pagana kirstu pagassi kaasa loksuma ja sellepärast oleks vaja nüüd leida mingi muu moodus.
Hea variant oleks varuratta auku see ehitada. Jääb ära! Varuratast pole, seal on aku ja muu eluks vajalik.
Nii!
Järgmine koht on külje peale.
Just sinna võikski ta panna, võiks olla ka suht lihtne, aga selles on üks aga......tavalist vineerist või mdf'st kasti sinna ei tee, kuna ilupärast vist on küljepaneel alt jõnksuga. Aga et see asi jääks sinna istuma nii nagu tädile, oleks ka kastile seda jõnksu vaja.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/IMG_2495.jpg

Ja nüüd me räägikski sellest, kuidas see jõnks sinna saada. :D
Kas puidust kast ja klaasriidest "paneel" ette?
Samas, kui keegi on selle töö ka nõus ette võtma, siis ootan pakkumisi.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 02.12.13 18:16 Tsiteeri

Viska see tasku sealt küljepealt minema ja tee klaasriidega kast. 10 tolline element sisse ja piisab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 18:29 Tsiteeri

Mingi hetk siin foorumis figureeris üks C5 S6 millel oli sinna vasema luugi taha kast tehtud. Pagasnikust oli vaid element näha.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiin21
Viska see tasku sealt küljepealt minema ja tee klaasriidega kast. 10 tolline element sisse ja piisab.

Tasku asemele see konstrui mul plaanis ongi. Kuna mul vanast autost 12" element üle on, siis heameelega paigaldaks selle, tuleb muidugi üle mõõta, kuidas ta sinna mahub.
Kui ei istu, siis jah, midagi muud.
Klaasriidega pean kellegi abi paluma, sest mul pole õrna aimugi sellega toimetamisest. No mingi aim on, aga parem jäägu inimese teha, kes asja tunneb.

Ja ühtlasi uurin ka võimendi paigalduse kohta. Selle auto puhul see vist nii lihtne pole, kui võiks arvata, et kaablid sappa ja korras?

twistY: Helina B5'l on ka külje peal, aga tema autol on lihtne, pole seda kumerust all ja nagu selgus, ka kõrval. :P Ma ei taha "kaubandusliku" välimust kaotada, sellepärast on see vajalik. Ma ei ta, kuidas C5 sellega on? Kui leidad selle auto, ole hea anna teada.

Kes teeks klaasriidest kasti mõistliku hinnaga?

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 18:54 Tsiteeri

Sa pead vaatama mitu liitrit olemasolev suppar vajab mängimiseks. Ma arvan, et suht kitsaks läheb.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 02.12.13 18:59 Tsiteeri

Nii vineerist, kui mdf'ist on vöimalik sama valmis vorpida, mida saavutab klaasriidega, oleneb, mis kellelegi lihtsam tundub. Klaasriide eelis on kindlasti tolle kaal, mis ilmselt oluliselt kergem, kui puit materjal.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 19:04 Tsiteeri

Olgu jumal tänatud ühe vana pildi eest, kuskohast ma sain woofri mudeli teada, muidu oleks pidanud lahti kakkuma.
Kuna ma selles heli asjas suht võõral maal olen, siis ehk oskad pakkuda, mis tulevik pakub? Kui viitsid muidugi.

Element on Pioneer TS-W308D2

niffu
huviline

Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: C6, A6 & A6 Allroad ;Coupe Quattro Typ85 x 2

postitati 02.12.13 19:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: twistY
Mingi hetk siin foorumis figureeris üks C5 S6 millel oli sinna vasema luugi taha kast tehtud. Pagasnikust oli vaid element näha.

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=128195

Arvatavasti pidasid seda silmas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kiin21
huviline

Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 19:19 Tsiteeri

Esialgu tundub, et võib isegi kinnises kastis olla. See leht ütleb http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/TS-W308D2/page.html et kast võiks olla 24,1 - 49,5 liitrit. Võta mõõdulint kätte ja arvuta mitu liitrit sealt saab.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 02.12.13 19:20 Tsiteeri

Klaasriidest ja vineer/mdf näide.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.13 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Klaasriidest ja vineer/mdf näide.

Paistab, et ka mdf'ga saab kena tulemuse. Mul paar aastat juba 2 - 3 suurt mdf plaati varus ootamas, tasub proovida, kaotada pole midagi.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.13 22:46 Tsiteeri

Lendab see woofer koos kastiga pagassi nii mis koliseb.
BSM tegi hinnapakkumise ja selline woofri lahendus, mis küljepaneelis, on ca. 400 - 500 euri.
Mul ei ole see auto nii kaua käes, et sellel investeeringul jumet oleks.
Lootsin vähe odavamat hinda, aga mis seal ikka.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 17.12.13 22:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Lendab see woofer koos kastiga pagassi nii mis koliseb.
BSM tegi hinnapakkumise ja selline woofri lahendus, mis küljepaneelis, on ca. 400 - 500 euri.
Mul ei ole see auto nii kaua käes, et sellel investeeringul jumet oleks.
Lootsin vähe odavamat hinda, aga mis seal ikka.

Või uurida ka kasutajalt Bluevec, tema enda autos tehtud helisüsteemi kohta saad lugeda SIIT teemast. Sai ka tema käest uuritud, et ehk saab mulle midagi pakkuda, aga kuna mul endal on soov võimsa woofri järgi ja ei soovi neid külgi nii suureks ajada/ringi teha, siis jäi asi katki, aga tema pakutud hind oli kordades mõistlikum.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.7% - SQL: 58.3%]