Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas ilmne ebaõnn või on see normaalne??? (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1645)
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

mad.gif postitati 07.02.05 12:45 Tsiteeri
Kas ilmne ebaõnn või on see normaalne???

Mul on kolm sigarit aastatest 88-90 ja nagu esimesel ja teisel nii ka praegusel hakkas jahutusradikas lekkima,viimase kolme aasta jooksul lähen nüüd kolmandat uut radikat poest ostma :mad:kõigest mingi 1250.- Olen mina ainuke tola või ostavad teised ka neid kokku.Esimesel läks soojendus radikas ka veel lõhki keset talve,auto oli korraga seest nagu mingi suppi katel auru täis.Esivanemal esimene audi oli 83 aastast ja neid muresid ei olnud kaheksa aasta ja 200000 km ei mingeid muresid.:mad:

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 07.02.05 13:09 Tsiteeri

Soojendusradikas on b-osa uus sees. Jahutuse oma ka ise vahetanud korra. Need ongi natuke sitxxxlt projekteeritud, katki lähevad ülemise toru juurest, a mul tänu sellele pidanud et sai lastud treida malmist puks vindiga ja see sissekeeratud, e u sama nagu on paisupaagil ja siis jääb pidama....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 07.02.05 13:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Mul on kolm sigarit aastatest 88-90 ja nagu esimesel ja teisel nii ka praegusel hakkas jahutusradikas lekkima,viimase kolme aasta jooksul lähen nüüd kolmandat uut radikat poest ostma :mad:kõigest mingi 1250.- Olen mina ainuke tola või ostavad teised ka neid kokku.Esimesel läks soojendus radikas ka veel lõhki keset talve,auto oli korraga seest nagu mingi suppi katel auru täis.Esivanemal esimene audi oli 83 aastast ja neid muresid ei olnud kaheksa aasta ja 200000 km ei mingeid muresid.:mad:

4aasta jooksul ei olnud 87 aasta 2,2 sigari jahtussüsteemiga ühtegi probleemi. (isegi mitte kõige väiksemat).
Ilmselt sinu ebaõnn :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 07.02.05 15:12 Tsiteeri

http://www.radiaator.ee/Radiaatorid/index.php

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 08.02.05 06:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit
Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri

4aasta jooksul ei olnud 87 aasta 2,2 sigari jahtussüsteemiga ühtegi probleemi. (isegi mitte kõige väiksemat).
Ilmselt sinu ebaõnn :cool:
Mulle isiklikult on jäänud mulje et enne 88 a autodel seda probleemi ei ole.Uus ostetud 1200.- eek Esimene kord lasin ka treialil uue toru otsa teha aga pidas kaks päeva ja lendas minema, kuna autot iga päev vaja siis ostsin uue.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 26.6% - SQL: 73.4%]