Lehekülgi: 1 2 3 |
Petu
|
postitati 24.03.14 18:01
|
|
|
Kas 5mm flantsiga tuleb pikemaid polte ka kasutada? Muidu tulemus väga hea. Meeldib rohkem kui nende mustade velgedega.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 24.03.14 18:03
|
|
|
Logarid on täiesti uuena saadaval 42euri tk letikas. Originaal vedrusi peaks olema ka ebays ja poes uusi. Ladu24 oli isegi kunagi olemas.
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66
|
postitati 24.03.14 18:09
|
|
|
Ausalt öeldes ma ei kontrollinud, kinni ma nad väänasin. Kuid kui palju varuks jäi, ei teagi..
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.14 17:43
|
|
|
Pikalt olen vaaginud, millal teema uuenduse teen. Vahepeal olen siis natuke jälle investeerinud ja putitanud.
Olen lõpetanud oma vedrude otsimise saaga. Mõtlesin et mida ma ennem teen, kas lasen esiotsa ära värvida, koos S-i tiibade ja stangega, või vahetan
kõik vedrud ära. Alla läksid vin koodi järgi otsitud tutikad vedrud, tänud "Timmu"-le. Paraku kui vedrud vahetatud said, siis erilist rõõmupuhangut
ei tekkinud. Auto küll tõusis 4-5cm kõrgemaks, kuid mitte eriti pehmemaks. Järgmisena siis vahetan kõik amordid ära ja kui sellest ka midagi kasu ei
ole.. siis vist on aeg sellest autost loobuda.. Aga siis vahepeal toimuvast
Kunagi, kui S-i kellad sai ostetud, siis minu üllatuseks polnud küljes kellasid ümbritsevaid rõngaid. Aegu peale seda sai ebay-s tuhlatud ja silma
hakkasid kroomrõngad. Kallid nad olid, kuid peale pikka vaagimist ma nad siiski ära ostsin. Sellel hetkel kui neid külge hakkasin panema, kadus
eufooria ära, sest nad ei läinud sinna plug&play, vaid ikka ohtra liimiga.
Vedrude vahetamisest paar klõpsu
Vedrude vahetamise käigus tuli ilmsiks, et parempoolne arniir on korraliku lõtkuga, mida sõiduga kuidagi aru ei saanud.. Vahetusse läks ka see.
Ühel päikeselisel päeval sai autoga pesulas käidud ja jälle kadus üks suunatule klaas ära. Pea paar nädalat sai suunatule klaasita ringi sõidetud.
Forsist käisin uusi küsimas ja asenduseks tulid mõlemad DEPO suunatuled. Algselt olin justkui ostuga rahul, paraku kuni paigaldamiseni, sest üks ei
taha eriti külge istuda aga külge ma ta sain ja ilme vähe värskem
Järgmisena siis amordid ja ehk nina vahetus ja värvimine.. Ehk ka toonklaasiring - lahja
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 26.04.14 01:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vilumaa
Kunagi, kui S-i kellad sai ostetud, siis minu üllatuseks polnud küljes kellasid ümbritsevaid rõngaid | Ilmselt said siis 94a toodetud
MY95 ehk vahepealse mudeli V8 automaadi kellad millel veel polnud kroomrõngaid olemas. Mu masinal oli alguses sama mure. Lahendasin ebayst tellimise
asemel uuema mudeli korpuse kasutamisega.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007
|
postitati 29.04.14 10:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vilumaa
Ühel päikeselisel päeval sai autoga pesulas käidud ja jälle kadus üks suunatule klaas ära. Pea paar nädalat sai suunatule klaasita ringi sõidetud.
Forsist käisin uusi küsimas ja asenduseks tulid mõlemad DEPO suunatuled. Algselt olin justkui ostuga rahul, paraku kuni paigaldamiseni, sest üks ei
taha eriti külge istuda aga külge ma ta sain ja ilme vähe värskem
|
Need Depo tuled paras peavalu, ma oma C4 100-l panin ka kunagi ette valged suunad ja need kohe üldse ei istunud. Vahest üks suunatuli oli tiivaküljest
lahti tulnud ja rippus seal siis, seisma jäädes sai natuke naerda
|
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.14 21:04
|
|
|
Peale külge pookimist, sain aru et need depod on ajutused lahendused.. Ehk siis kui juhtubki nii nagu sa kirjutasid.
Viimanekord jäi üks asi veel mainimata, et kui eelmine aasta veel kliima natukenegi andis külma salongi, siis see aasta ei tule sealt enam midagi
välja, kuigi järele võtab ilusti.
Et ei peaks kaks korda kliimat täitma, siis olin seekord targem ja ostsin kliimatoru sisese klapp-filtri ka ära, siis on kindel, et sealt külmakapi
õhku ka salongi jõuab. Naise B5-l aasta tagasi, pidin tänu sellele kolm korda täitma ja tühjendama kliima süsteemi, ennem kui ära jagasime miks
salongi külm õhk ei jõuan
Praegu klapist pilti pole aga kui koju kunagi saan, siis lisan selle ka
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.14 15:16
|
|
|
Eile õhtul juhtus paraku selline asi. Inimene tuli mu müügiautot ostma aga paraku lahkus hoopis mu isikliku autoga. Polnud enda autost loobumiseks
üldse valmis aga minema ta sellega sõitis. Üritasin küll inimest veenda, et ta ehk ikka ei taha minu autot. Kuid kätt ette 100% panema ei hakanud..
Õnneks veljed sain endale. Mis siis saab järgmise auto alla panna, kuid mis selleks saab ei teagi..
Teema võib liigutada klubihuviliste endiste autode hulka
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
|
postitati 05.05.14 19:10
|