Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: A6 C4 2.5TDi, kas vigane pumbapea? (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 3095)
alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDiQ. Audi D2 S8

postitati 04.10.13 17:08 Tsiteeri
A6 C4 2.5TDi, kas vigane pumbapea?

Tere. Autoks 96a A6 ja 2.5TDi 103kw. Külma mootoriga mis tahes välistemperatuuril auto käivitub ilusti. Kui, aga mootor on soe siis tuleb käiata pikemalt( 4-5 sek.), enne kui käima läheb. Eriti kehvasti läheb veel siis, kui enne välja suretamist oled pedaali natuke rohkem tallanud. Süütenurk on nelja kraadi peal, kütusekogus on 4.4 mg peal. Eeldatavasti viga kulunud pumbapeas? Käivitamis kütusekogust saab ka muuta ,kuid ei tea mis numbrid seal olema peaksid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
atsee
huviline

Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 1,9 TDI

postitati 04.10.13 17:31 Tsiteeri

Pumbapea vahetus lahendab Su probleemid !

alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.13 14:27 Tsiteeri

Starter küll midagi hullu ei ole, kuid väga sirinal ta ka ei käi. Alustan selle puhastamisest ja määrimisest. Ma küll ei tea, kas see midagi muudab, kuid siis on ta tehtud.

alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.13 15:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alan2
Starter küll midagi hullu ei ole, kuid väga sirinal ta ka ei käi. Alustan selle puhastamisest ja määrimisest. Ma küll ei tea, kas see midagi muudab, kuid siis on ta tehtud.

Praegu tundub, et see aitas.

must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2.5tdi Q

postitati 13.10.13 06:15 Tsiteeri

Esitaks oma väikse küsimuse siia.
Nimelt kõrgsurvepumba kood, kas ja millised read peavad klappima?
Kõik on samad numbrid ja tähed, aga viimane rida on erinev, kas viimane rida ongi see kood mis peab klappima teise pumbaga.

alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.14 15:52 Tsiteeri

Pole siiani pumpa vahetanud, kuna selle ostmine on nagu põrsas kotis, kunagi ei tea mis saad. Aga nüüdseks siis selline veateade ees nagu 00539 - Fuel Temperature Sensor (G81). Nagu aru sain, siis see andur pumba kaane all. Kütuse kogus ka minu arust tänu sellel paigast ära ja väga teravalt enam edasi ei liigu. Kas on mõtet seda andurit sealt seest vahetada ? Head käivitust soojana see tagasi ei too? On keegi kunagi uut "pead" ka ostnud pumbale, palju see maksab?

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 10.02.14 17:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alan2
Pole siiani pumpa vahetanud, kuna selle ostmine on nagu põrsas kotis, kunagi ei tea mis saad. Aga nüüdseks siis selline veateade ees nagu 00539 - Fuel Temperature Sensor (G81). Nagu aru sain, siis see andur pumba kaane all. Kütuse kogus ka minu arust tänu sellel paigast ära ja väga teravalt enam edasi ei liigu. Kas on mõtet seda andurit sealt seest vahetada ? Head käivitust soojana see tagasi ei too? On keegi kunagi uut "pead" ka ostnud pumbale, palju see maksab?

Jah see andur pumba kaane all ja näeb välja nagu väike takisti 2 torx kruviga kinni. Olen vahetanud seda aga ei mäleta kas miski vaevas ka mootori töös. Vahetasin sest VCDS näitas kütuse temperatuuriks mingeid imelikke numbreid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
atsee
huviline

Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 1,9 TDI

postitati 11.02.14 21:12 Tsiteeri

Enda R5 2.5 tdi-l sai pumba pea vahetatud kasutatud väga heas korras tüki vastu, mille soetasin 50 euro eest. See kõrvaldas minu auto soojalt mitte käivitumise probleemi. Uue pea maksumust ei oska öelda, kuid siin samas foorumis on 190 euro eest müügis 13 mm pumbapea R5 mootorile.

J.Aru
huviline

Registreerunud 28.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.14 17:21 Tsiteeri

Kas kulunud pump võib ka sellist viga põhjustada, et külmaga (kuskil -15C, -20C) peab väga pikalt käiama enne kui käima saab? Käima minnes on pool õue musta suitsu täis. Väidetavalt süüde on päris varajaseks keeratud ja ka eelsüüte küünlaid vahetatud aga probleemidest pole lahti saadud. Vaatan ka ise arvutiga lähipäevil üle aga autoomanik ise arvas, et pumba viga. Soojast peast poole pöörde pill. Autoks A6 C4 2.5TDI 85kw AAT.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
alan2
huviline

Registreerunud 07.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.14 13:07 Tsiteeri

Mitte, et ma ise seda teed lähen, aga teistele teadmiseks. Demontering pakkus mulle pumba pea renoveerimist 237 Eur+KM.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.9% - SQL: 60.1%]