Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Raadio modulaator. (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 5283)
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.13 14:32 Tsiteeri

Maitse asi muidugi ja selle maitse koloriitsusega lollidelt raha ära võtmine ongi kõige koomilisem. Nende tehnoloogia ja majandus-inseneeria on sama koomiline nagu põlvikutega 40 aastane kiilakas ;). Või kuidas sa ise iseloomustad nende 4G sagedusriba? Su enda pakutud sõna "rämps" sobib ju väga kokkuvõtvalt(?)

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
Hea idee aga sellisel juhul on enne vaja alustada näiteks iPhone ostjatest :).

Ma olen üsnagi arvuti- ja muu tehnika inimene ja kasutan iPhone'i alates teisest mudelist 2008 kevadest saati. Ostsin tegelikult müügiks, aga tundus N95-ga võrreldes nii palju etem, et jäi, ja hoopis Nokia läks müüki. Nii et ma julgen vastu väita. Loomulikult võiks ta ju odavam olla, kuid kuna ise pole päris uuena ühtki ostnud, pole mul ka ses osas suurt kurta. Ja tegelikult võiks sel teemal sõna võtta inimesed, kel asjaga ka reaalne kogemus olemas on, mitte vaid netikommentaatoritele järelekaagutajad.

Aga küllap tõesti maitseasi. Mulle FM-modulaatori heli ja häired ei maitsenud. Võibolla oli asi selles, et katsetasin seda siis, kui mul oli Bose heliga A8, mis tõi vead liialt hästi välja.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro

postitati 06.10.13 15:25 Tsiteeri

Tuleme ikka autoga seotud teema juurde tagasi :D .
Eks see raadio transmitter ole kehv asi , aga noh ajab asja ära .
Rääkides sellest pionneri makist mis mulle soovitati , ega ma neid juhtmeid ei pea vahetama mis on ukse poolstrite all, sest see on ikka suht tüütu neid maha võtta ja tagasi panna , eile ise vahetasin 4 ukse poolstrid ära + panin enda ukselt mõned osad uute peale ja ikka on jamamist .Avastasin veel seda , et need kruvi kinnitus kohad pole just kõige sobilikumat selleks ,et neid pidevalt lahti võtta ja uuesti tagasi kruvida , muyidu on lõppuks nii ,et kruvi kinnitus koht katki ja võib pm poolstri välja visata , sama mis ma ka vanaga tegin , sest eelmine omanik oli vist üli tark ja mõtles ,et pingutaks ikka lõpuni katki ja siis see kruvi peaosa presib sealt poolstrist läbi ja kõik finito.
Aga huvitab ikka see ,et mu auto kõlarid töötaks sama hästi ka uue makiga ;).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 06.10.13 16:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SamsungS4
Tuleme ikka autoga seotud teema juurde tagasi :D .
Eks see raadio transmitter ole kehv asi , aga noh ajab asja ära .
Rääkides sellest pionneri makist mis mulle soovitati , ega ma neid juhtmeid ei pea vahetama mis on ukse poolstrite all, sest see on ikka suht tüütu neid maha võtta ja tagasi panna , eile ise vahetasin 4 ukse poolstrid ära + panin enda ukselt mõned osad uute peale ja ikka on jamamist .Avastasin veel seda , et need kruvi kinnitus kohad pole just kõige sobilikumat selleks ,et neid pidevalt lahti võtta ja uuesti tagasi kruvida , muyidu on lõppuks nii ,et kruvi kinnitus koht katki ja võib pm poolstri välja visata , sama mis ma ka vanaga tegin , sest eelmine omanik oli vist üli tark ja mõtles ,et pingutaks ikka lõpuni katki ja siis see kruvi peaosa presib sealt poolstrist läbi ja kõik finito.
Aga huvitab ikka see ,et mu auto kõlarid töötaks sama hästi ka uue makiga ;).

Mingite Blaupunktidega väidetavalt töötab Audi originaal süsteem plug and play. Mul ka TT-s Blaupunkt järgi originaal pistikutega ja toimivad kõik kõlarid, ise aga soovin ikkagi originaalmakki, seega võid kuulutuste rubriiki uurida:)

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
SamsungS4
Bännitud

Registreerunud 28.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro

postitati 06.10.13 16:33 Tsiteeri

Räägi täpsemalt sellest , või äkki annad mingi lingi , sellele juhtmele , et ma teaks mida otsida ja kust otsida.
Eks ta ole nii jah originaal makiga on ilusam, aga noh mul paneb makk segast heli reguleerimis nupp on omadega ühelpool.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.9% - SQL: 71.1%]