kemmu20
huviline
Registreerunud 15.09.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.09.13 10:07
|
|
|
Aku tühjaks jooksmine
Sain oma probleemi korda
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
postitati 15.09.13 10:53
|
|
|
Mõõda alustuseks laadimis pinget. Aku korralik? Lühis võib olla kus iganes. On mingi supakas või võimendi ka autol?
|
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
|
Raika42
huviline
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
postitati 15.09.13 11:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kemmu20
Tere!
Mul on selline probleem ,et auto aku jookseb tühjaks .Kus kohas võib olla lühis .Kas keegi oskab aitada . Oleks väga tänulik.
Audi 80 |
Aga mul on selline probleem, et paak jookseb tühjaks. Kus võib olla leke? Või kulutab tõesti mootor kõik ära? Uskumatu....
Mis sa tõesti loodad, et nüüd tuleb keegi, kes ütleb, et armatuuri all kuskil on roosa juhe, mis on türkiissinise juhtmega lühises ja nii lihtme
oligi?
Võta tester näppu ja kui muudmoodi ei oska, hakka järjest ampermeetriga kaitsmekarbis erinevate ahelate elektritarvet üle kontrollima.
Kui see arusaamutuks jäi, hüppa autosse ja sõida elektriku juurde. On asju mida läbi foorumi ei lahenda ja kõik. Eriti mingisugused elektri "kalad"
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
postitati 15.09.13 17:43
|
|
|
Torkaks siia teemasse enda probleemi ka üles. Autol on Exide Extreme 75 Ampertunnine aku peal. Olen teda mitmeid päevi laadinud. 2 Käivitust peale
laadimist ja isegi peale sõitmist on kolmanda käivituse ajal nö aku kottis. Samas see ultramoodne roheline indikaatorsilmakene sirab täies hiilguses
aku peal. Tahakski siinkohal aru saada, kas aku paneb segast ja tegelikult on süsi või mitte. Kui kellegil on kogemusi seoses selle anomaaliaga siis
võiks kaasa rääkida 
|
XZN M16
|
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
|
postitati 15.09.13 18:00
|
|
|
Laadimine muidu korras?
Mul oli ka 100 AmH-ine aku, sellel ka ilutses roheline indikaatori tuli, aga pidevalt pidi laadima. Seda siiski just külmematel päevadel. Vahet polnud
millisele sõidukile sai tõstetud.
Aga kui sõitsid siis polnud häda midagi, aga kui seisnud oli paar päeva, siis hädaga pooleks vedas käima.
|
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 15.09.13 18:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Torkaks siia teemasse enda probleemi ka üles. Autol on Exide Extreme 75 Ampertunnine aku peal. Olen teda mitmeid päevi laadinud. 2 Käivitust peale
laadimist ja isegi peale sõitmist on kolmanda käivituse ajal nö aku kottis. Samas see ultramoodne roheline indikaatorsilmakene sirab täies hiilguses
aku peal. Tahakski siinkohal aru saada, kas aku paneb segast ja tegelikult on süsi või mitte. Kui kellegil on kogemusi seoses selle anomaaliaga siis
võiks kaasa rääkida |
Ma ei saa veakirjeldusest aru, kui kohe kolm korda järjest käivitada, kas siis on ka tühi?
Huvitav lüke ka algse teemaalgataja poolt, kui endal probleem lahendatud, siis kustutame kogu algse probleemi?
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
kemmu20
huviline
Registreerunud 15.09.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.09.13 18:13
|
|
|
ma tahan aga kuna see mu esimene postitus siis ta ei lase.
|
|
|
|
Raika42
huviline
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
postitati 15.09.13 18:26
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
võiks kaasa rääkida |
See ultramoodne indikaatorsilm töötab kahjuks ainult ühe "poti" pealt ja vabalt võib olla, et mõni teine lühises vms...
Tegelikult näitab ta ainult vedeliku taset akus (ja sedagi ainult ühes anumas), muud midagi.
Endal vedeleb nii 4- 5 täiesti surnud akut, millel silm veel täies hiilguses roheline....
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
postitati 17.09.13 16:37
|
|
|
Sisuliselt peale laadimist saab sõita kohe 1 km kaugusele taarat viima näiteks. Peale pandi sisestamist ja Konsumis tsekki lunastamist autosse tagasi
pöördudes ja süüdet keerates on surnud.
|
XZN M16
|
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
|
postitati 17.09.13 17:04
|
|
|
Oli minul ka selline juhus et vahetult peale laadimist oli akul käivitamise võimet umbes 10minutiks ja siis langesid voldid 10,4 peale. Sealt
allapoole ei läinud kunagi ja sellega oli selge et üks pott akul lühises.
Aku 12volti, 6 potti, üks pott 2volti ehk siis kui üks pott puudulik, siis aku 10 volti.
|
|
|
|