Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Katuseluuk nagiseb (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2430)
geenius78
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.05 10:59 Tsiteeri
Katuseluuk nagiseb

Millegipärast miinuskraadidega hakkab katuseluuk nagisema, mis pika peale hakkab tõsiselt närvidele. Kas võib luugi kinnitused olla natu lahti logisenud aja jooksul või ongi see normaalne nähtus? Kas abiks on mingi õli või aerosool, mis nagisemise kaotaks või...? On kellelgi kogemusi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 28.01.05 11:08 Tsiteeri

mul nagu nagiseks ka vahetevahel, eks külmakraadidega hakkavad igasugused ime kohad nagisema, võimalik ju igast vahed kinni toppida, tihendid ära vahetada ja möksida. Aga reegel on see, et kui ühe koha naginast saad lahti siis hakkad järgmise koha naginat kuulma :D
minu soovitus on suve oodata või volume nuppu keerata:P

K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

sad.gif postitati 28.01.05 11:21 Tsiteeri
Sama asi...

Kui öösel külma teinud on siis hommikul autot võttes katuse luuk hakkab diskot panema, Selge see et kere paindub ja igasugused praovahed jääd täis, eriti katuseluugi juures, aga mul kaob see nagin pika peale ära, Ma Ei tea võibolla sul seal tõesti midagi lahti kui ära EI kao http://www.carrating.org/imgs/forum/postings/9.gif

Quattro'ga lumepeal käia on hea :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
geenius78
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.05 11:28 Tsiteeri

Teatud hetkedel nagu kaob ära, siis jälle tuleb tagasi jne. Aga ega seal vist selle luugi tiheni vahetus ka midagi aita, sest see on ju vett imavast materjalist, mis külmadega ära külmub ja no siis sealt need hääled ilmselt alguse saavad.

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 28.01.05 11:42 Tsiteeri

See kõikide katuseluukidega varustatud autode probleem. Ei midagi imelikku. Kui väljas miinus kraadid ja auto salong soe, siis selle mõjul kausel lumi/jää sulab ja vesi läheb luugi vahele. Hommikuks vesi jäätund ja kui sõitma hakkad, siis hakkabki nagisema, kuna auto kere paindub.

Abiks oleks ainult katuseluugi tihendi silikooniga kokku tegemine, mis ei lase vett vahele.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 28.01.05 12:02 Tsiteeri

Sama probleem jaapanlasega. Huvi pärast - kas teema püstitajal on nö. tehase luuk või siis selline klaasist, hiljem pandud? Naise japsil on hiljem lisatu ning kägisema saab selle just nii, et sõidad näiteks poole autoga kõnniteele, ehk siis kere paindesse. Silikoonist pole erilist abi olnud, kahjuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
geenius78
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.05 12:19 Tsiteeri

Mul B4-l el. tehase luuk.

tanelm
huviline

Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel auditu

postitati 28.01.05 12:31 Tsiteeri

mul hakkab tagaaken miinuskraadidega naksuma, kuid sellega harjub ära...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
geenius78
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.01.05 18:48 Tsiteeri

Kas nagisemine miinuskraadidega on norm. nähtus ka uuematel autodel või ainult vanematel masinatel?

tom2
huviline

Registreerunud 08.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Avant

postitati 30.01.05 17:21 Tsiteeri

Mul hakkas ka nagisema üksvahe. Nüüd kraabin katuse alati korralikult lumest ja jääst puhtaks, enam pole nagisenud. Mul vähemalt aitas, igaühel muidugi ei pruugi põhjus selles olla.

zaazk
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004

postitati 30.01.05 19:58 Tsiteeri

igavene jama ikka nende luukidega..
nagisevad, lasevad vett läbi ja ei tea mis veel..
pean vist õnnelik olema, et mu masinal see PUUDUB:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 30.01.05 21:00 Tsiteeri

vaevalt küll :)

ega ta päris kõigil kah siis nagise, suvel on ta ikka asendamatu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.05 14:30 Tsiteeri

Ei ole mina aru saanud, miks ta asendamatu on :P. Olemas japsil on, kasutanud ka vist korra või paar, aga mingit mõnu tast tunda küll ei ole osanud.

rixa
huviline

Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: 330XD

postitati 03.02.05 07:28 Tsiteeri

Täiesti asendamatu suvel. Väga hea jälgida näiteks, kas jalgrattad ilusti raami peal seisavad :-) Muuks otstarbeks ei ole kasutanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.02.05 13:55 Tsiteeri

Ma nägin jaapanlasel tahavaate peeglist, kui Thule raam (esimene rist raam koos ratta hoidja ja rattaga) katuselt lahkus :D, milleks mulle luuki :D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 44.6% - SQL: 55.4%]