Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B4 2.0 85kw jätab august läbi sõites vahele (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1289)
kas2par
huviline

Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: S4 Avant 2.7BiT 2000a.

postitati 12.08.13 18:09 Tsiteeri
B4 2.0 85kw jätab august läbi sõites vahele

Tere!
Mõistus hakkab otsa saama, sest pole siiani suutnud tuvastada viga miks mootor korra vahele jätab. Tegemist just nn löökaugust läbi või muhust üle sõites. Korra nagu jätab vahele ja siis töötab ilusti edasi(ei löö ühtegi tuld põlema). Proovitud teist jagajat, õhulugejat, detonatsiooni andurit(pigem vahetasin sellepärast et juhtme isolatsioon oli murenenud). Koha peal käies võid liigutada kõiki juhtmeid mis kapoti all aga kõik tundub OK. Proovimata veel segusiiber, mis oli varem lekkivast karteri tuulutusest väliselt väga õline. Võib ka mõne relee viga olla...Külmast peast nagu oleks vähem seda anomaaliat. Tekitab seda just esiots, sest enne käib nõksakas kui tagaosa auguni jõuab. Lased gaasi maha enne auku siis ei tunne midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 13.08.13 05:44 Tsiteeri

Võibolla liiga ilmne, aga kas aku on korralikult kinnitatud? Oli kord juhus, kus aku hüppas vastu kapotti ja siis ka jättis vahele. Ma alustaks sellest ning liiguks sealt releede peale edasi, sest asi peab olema seotud kuidagi elektri poolega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kas2par
huviline

Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.13 18:31 Tsiteeri

Aku korralikult kinni kere küljes ja kate ka peal. Isegi kui polnud enne katet ja kere külge kinnitamata, ikka sama jama. Järgmisena tuleb vist salongi releesid üle koputama hakata. Mille peale ma muidugi kohe ei tulnudki. Olen ma autosid ja probleeme näinud aga midagi sellist esimest korda. Tuleks see tagasillast siis seal muud pole kui pump. Auto sain siis oli karteri tuulutuse torustik vigane. Klapikambri kaane peal oleva tuulutuse kopsiku alune puks oli täiesti ebatihe, kahtlustasin et saab lisaõhku kui august läbi sõidan ja see korraks kerkib (eelmine oli tehtud mingist suvalisest lõdvikust ja liikus pesas vabalt). Sain õige puksi sinna aga midagi ei muutunud.

Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.13 18:37 Tsiteeri

Kaitsmeploki poolsed juhtmed ja ajupistik ka ülevaadata, endal suri ntks pumba pistiku oksüdeerumise tõttu välja aeg-ajalt. b3l ta põhja all, sodi käes.

kas2par
huviline

Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.13 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tegelane5
Kaitsmeploki poolsed juhtmed ja ajupistik ka ülevaadata, endal suri ntks pumba pistiku oksüdeerumise tõttu välja aeg-ajalt. b3l ta põhja all, sodi käes.

Sureks ta täitsa välja, siis oleks äkki isegi lihtsam viga otsida. Kapoti alused juhtmed hetkel välistaksin, sest neid kangutatud ja väänatud, järele jäävad releed või aju juhtmestik. Kolgin mõni päev releesid ja kui see ei aita siis aju kallale, mida ma ei usu.Pumba pistikut pole ka veel kontrollinud aga teen sedagi. Mul ei sure ta aegajalt välja vaid stabiilselt tugevama löögi korral esisilda jätab murdosa sekundiks vahele ja kohe käib ilusti edasi.

kas2par
huviline

Registreerunud 25.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.13 10:06 Tsiteeri

Vahetasin ära detonatsioonianduri sest vanal oli juhtmete isolatsioon praguline. Maha võttes selgus, et juhtmed olid omavahel koos . Uus andur paigas aga probleem ikka sama.Mille võib maha põletada deton.andur kui üldse juhtmete kokkupuutel midagi ära põleb? Hetkeseisuga enamus juppe ära proovitud mida kapoti all vahetada kannatab.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.1% - SQL: 83.9%]