Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C4 spidometraas ja kilometraasi näidikud ei tööta? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1535)
reixcs
huviline

Registreerunud 11.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 quattro

postitati 12.07.13 04:45 Tsiteeri
A6 C4 spidometraas ja kilometraasi näidikud ei tööta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 12.07.13 07:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reixcs
:(

Mul endal temperatuurist sõltuvalt sama probleem. Kord töötab ja siis mitte. Soovitan kontrollida kiiruseanduri pistikut - asub juhipoolse veovõlli ülemises osas. Kapotti alt saab vähemalt minu masinal pistiku kätte. Kui sul on kliimaga masin, siis vaata kas kliima kuvab kiirust. Kui ei, siis nähtavasti viga kellades pole. Mina oma probleemist lahti pole veel saanud, eks kunagi tuleb andur vahetada. Kui teaks millise pini alt kiirusesignaal ajusse jookseb siis saaks pistikust läbi piiksutada, ehk on juhe kuskilt ussitanud - aga ei tea.

Parem surra seistes kui elada põlvili
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reixcs
huviline

Registreerunud 11.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 quattro

postitati 12.07.13 09:47 Tsiteeri

jah leidsin ja üks juhe oli küljest ära ja nüüd korras ;)

silver115
huviline

Registreerunud 26.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.14 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Tsitaat:
Algselt postitas: reixcs
:(

Mul endal temperatuurist sõltuvalt sama probleem. Kord töötab ja siis mitte. Soovitan kontrollida kiiruseanduri pistikut - asub juhipoolse veovõlli ülemises osas. Kapotti alt saab vähemalt minu masinal pistiku kätte. Kui sul on kliimaga masin, siis vaata kas kliima kuvab kiirust. Kui ei, siis nähtavasti viga kellades pole. Mina oma probleemist lahti pole veel saanud, eks kunagi tuleb andur vahetada. Kui teaks millise pini alt kiirusesignaal ajusse jookseb siis saaks pistikust läbi piiksutada, ehk on juhe kuskilt ussitanud - aga ei tea.

Niisiis endalgi sama probleem, siin väheke ringi tuulates leidsin, et kiiruse signaal jookseb ajus pin 29 alla (sinine/valge juhe), aga kiiruseanduri pistiku juures juhtmed hoopis teist värvi. Ka autodata-s olen ringi tuulanud ja sellist skeemi pole leidnud, kus oleks olemas täielikult selle kiiruse anduri skeem. Ja kuna mul endal töötavad nii spidomeeter kui kilometraasi näidik vahelduva eduga, siis kipun arvama, et viga kuskil juhtmestikus, aga mida pole, on skeem :D

Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 31.08.14 11:01 Tsiteeri

Kuna spido-ja odomeeter lõpetasid üldse töö, siis täna kontrollisin juhtmed ja pistiku üle - võin suht kindlalt väita, et need korras. Kliimaseadme ekraanilt ei näita samuti kiirust. See välistab kellade vea. Kas andurit saab ka kuidagi kontrollida? Mis selle magnetvööga juhtuda saab?

Parem surra seistes kui elada põlvili
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
silver115
huviline

Registreerunud 26.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.14 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hannespoiss
Kuna spido-ja odomeeter lõpetasid üldse töö, siis täna kontrollisin juhtmed ja pistiku üle - võin suht kindlalt väita, et need korras. Kliimaseadme ekraanilt ei näita samuti kiirust. See välistab kellade vea. Kas andurit saab ka kuidagi kontrollida? Mis selle magnetvööga juhtuda saab?

Andurit saab kontrollida väga lihtsalt, otsi sõber sama autoga ja proovi tema andurit, anduri kättesaamiseks piisab lapikust kruvikeerajast :)

Endal nüüd see magnetrõngas käigukastis vahetatud, tolku pole. Äkki tahab keegi pärnu kandist hetkeks mullegi oma andurit laenata, saaks selguse majja. Minu autoks A6 c4 2.5td 103kw.

silver115
huviline

Registreerunud 26.02.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.14 11:33 Tsiteeri

Niisiis, proovisin teist andurit ja probleem leitud, nüüdseks uus andur peal ja kõik toimib kenasti :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.7% - SQL: 76.3%]