Registreerunud 14.06.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.0 85kw/ Audi A4 1.8 quattro
postitati 20.06.13 07:35
Audi 80 B4 kõlari juhtmestik
Parempoolne tagumine(kõrvalistuja poolt tagumine) kõlar ei soovi juba ammu mängida. Kõlari panin ette uue ja probleem on ikka endine. Ilmselt on
probleem juhtmestikus. Nüüd oleks vaja teada, kust täpselt jookseb see juhtmestik, et seda järjest üle vaadata. Leidsin kõike muud infot netist, aga
kahjuks mitte seda, mida mul vaja oleks läinud. Väga loodan, et poolt autot selleks lahti kakkuma ei pea
Igasugused vihjed on teretulnud.
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Kuna B4 taga originaalis kõlareid pole v.a tagumiste uste sees, siis see juhtmestik võib olla veetud ükskõik kust sinna taha. Vaata esialgu lävepaku
plastikute alla ning kui sealt ei leia siis edasi uuri juba põhjavaiba servade alla.
MeaDz
huviline
Registreerunud 14.06.13
Kasutaja on eemal
postitati 20.06.13 11:59
Minu siirad vabandused halva väljendamise eest, silmas peangi neid, mis ukses asuvad. Eks ma siis lähen tõstan neid ääri vaikselt. Kuigi küsimus
tekib, et kuidas see juhe üldse katkeda saaks ise. Ei tohiks see juhe nii habras ka olla.
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
postitati 20.06.13 12:01
Tsitaat:
Algselt postitas: MeaDz
Minu siirad vabandused halva väljendamise eest, silmas peangi neid, mis ukses asuvad. Eks ma siis lähen tõstan neid ääri vaikselt. Kuigi küsimus
tekib, et kuidas see juhe üldse katkeda saaks ise. Ei tohiks see juhe nii habras ka olla.
Aastad teevad oma töö. Soovitan ukse polster maha võtta ja vaadata, kas element terve, juhtmed küljes jne.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
MeaDz
huviline
Registreerunud 14.06.13
Kasutaja on eemal
postitati 20.06.13 12:39
Vaatasin, õnneks juhtmed on ilusti vastu pidanud, tolmused on natukene
Õnneks jooksis kogu see juhtme pundar äärmise liistu alt ja ligi pääses väga kergelt.
Vea leidsin ka ülesse, eelmised omanikud on olnud ''korralikud elektrikud.''
Kaks juhet oli oma vahel nii ühendatud, et neid hoidis koos vaid teip....
Sai ise korralikult kinnitatud ja hoopis teine asi.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.1% - SQL: 68.9%]