Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: AC suvepäevad Hiiumaal 2.-4. August 2013 - Militaarse Hiiumaa Road-Trip (10 aastat AC esimesest Hiiumaa tripist!) (Vastuseid: 82 | Vaatamisi: 16623)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 02.08.13 12:37 Tsiteeri

Mõned osalejad on juba Hiiumaal ja nendega suundume peale sadamas kogunemist juba tripile. Kes tänase päeva jooksul tuleb, siis helistangu minule või Rassile ja teatame siis täpse asukoha ja lepime asukoha kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 03.08.13 06:45 Tsiteeri

PS. Täna oleme palju kohtades, kus ei pruugi olla levi. Seega, kui ühendust ei saa, proovige uuesti või kellegile teisele (vb erineval levialal).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
mihkelmihkel
huviline

Registreerunud 04.03.13
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.13 18:16 Tsiteeri

Mul on 1,28 GB rar piltidega. Kui kellelgi on veebipinda, kuhu see üles laadida, siis andke teada.
Ma saan ka varsti pinna, aga sellega võib natuke aega minna.

Ma ei tea ühtegi normaalset fotoalbumi domeeni ka, kust saaks kiirelt ja mugavalt originaalmõõdus pilte alla laadida. Ja et oleks võimalik ka kogu album korraga alla laadida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 05.08.13 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mihkelmihkel
Mul on 1,28 GB rar piltidega. Kui kellelgi on veebipinda, kuhu see üles laadida, siis andke teada.

Ma ei tea ühtegi normaalset fotoalbumi domeeni ka, kust saaks kiirelt ja mugavalt originaalmõõdus pilte alla laadida. Ja et oleks võimalik ka kogu album korraga alla laadida.

Kas kuidagi pole võimalik neid väiksemaks teha ja siis galeriina üles laadida. Kes suurt soovib, saab ehk otse küsida. :) Just a thought. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mäka
huviline

Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.13 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mihkelmihkel

Soovitan Dropbox'i - saad jagada vaid selle albumi linki, teeb automaatselt galerii, kus veebis vaatamiseks kohandatud suurus ning saab ka ükshaaval või kõik korraga allalaadida :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 05.08.13 20:17 Tsiteeri

See teema jätkub siin: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=128492

Varsti tuleb (natuke on vaja kohandada) ka minu järelkaja koos pildimaterjaliga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 06.08.13 05:12 Tsiteeri

Ise kahjuks ei jõudnud teiega ringkäigule kuid viibisin samuti tol ajal hiius, sai ka teid silmatud ja puha. :P
Õnneks Pühapäeval sain hommikuse laevaga kohe tagasi, ehk siis sadamasse, alla 10 minuti ootamist ja juba sain 11.30 laevale.

Tuleb hommikust võimalust kasutada, enne kui inimesed ärkavad. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 06.08.13 05:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RKsilver
Ise kahjuks ei jõudnud teiega ringkäigule kuid viibisin samuti tol ajal hiius, sai ka teid silmatud ja puha. :P
Õnneks Pühapäeval sain hommikuse laevaga kohe tagasi, ehk siis sadamasse, alla 10 minuti ootamist ja juba sain 11.30 laevale.

Tuleb hommikust võimalust kasutada, enne kui inimesed ärkavad. ;)

Mis see saarel olemise mõte siis üldse on, kui kohe esimesega tagasi põrutada :) Aga jah, seekord oli õhtu tõesti erakordne tuleb tõdeda...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.5% - SQL: 74.5%]