Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: K:On kellegil kogemusi uppund autoga? (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 2025)
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 20.01.05 21:19 Tsiteeri
K:On kellegil kogemusi uppund autoga?

Nimelt siis autoks minu eelmine auto Honda Prelude 2,0 doch 101 kw 86 aasta. (nüüd venna oma). Jäi siis tema suure vee alla mis pärnus oli. Kohe sa mahavõetud akujuhe. Paari päevapärast kui siis auto oli imejaga enavähem kuiv hakkasime proovima. Esiteks bensapump mis tavaliselt süüdet keerates ainult surtsu lõi töötab koguaeg.(sama asi ka a 90 mis sõbral uppus hakkas paari päevapärast ise tööle jälle). Bensu saab peale säde on aga käima ei lähe. Tõmbasime lükkasime... ei miskit. Akki mõni audiklubiline teab ka preludest miskit kus tal näiteks aju võiks asuda?
Panin oma murega postituse ka hondaclub.ee se aga seal hakati soovitma maha müüa jne... (minu arvamus sellest klubist on täiesti null, see minu arvamus. Nad võiks omale tõukre klubi teha:P )
http://forum.honda-club.ee/viewtopic.php?t=3544 <--vaadake ise!

Nii et seda maha müümise ja varuosadeks juttu olen kuulnud. Tahan autot korda saada mitte seda osadeks müüa!

Aitäh tarkade soovituse ja vastuste eest!
Simo

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 20.01.05 21:45 Tsiteeri

Ma kardan et on äkki aju läbi.Et säde on ja pump ka töötab aga miskit ajus ei anna infi et tööle hakkaks.Võimalik ka muidugi signa ja immo kui sellised asjad tal peal on muidugi.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.05 22:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Po18
Ma kardan et on äkki aju läbi.Et säde on ja pump ka töötab aga miskit ajus ei anna infi et tööle hakkaks.Võimalik ka muidugi signa ja immo kui sellised asjad tal peal on muidugi.

signa on jah aga muidu kui signa peal ja üritad käivitada siis ei hakka pumpki lööma.

Nii palju veel audist. Sõbral oli peres 3 autot 100sigar, 90, ja c4 2,6 viimane siis osteti ükspäev enne uputust. 90 saadi kohe käima ja sigar nööri otsas järgi(mõlemad roolini vees) ja viidi kaugemale järgmine päev saadi ka sigar tööle käis nagu kellavärk peale kesklukku pumba. c4 aga ei läinud. Teeninduses öeldi kuni 24000.- võeti siis ise lahti romulast uus pritse aju 2500.- ja täna pandi tööle ja kõik töötab(summest lõi meetrise vee joa välja)

Viige viige oma autod teenindusse..... natuke nu..i ja auto töötab!!!;);)

sellest veel järeldus: Audi on auto!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattro90
huviline

Registreerunud 13.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 , golf II

postitati 20.01.05 22:39 Tsiteeri

roolini vees?:o Mismoodi vett mootorisse ei tõmmanud?

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.05 23:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattro90
roolini vees?:o Mismoodi vett mootorisse ei tõmmanud?

tõmbaski aga vana õli välja sisepesuvahend ka abiks ja uus õli sisse ja see väike vesi mis jäi see auras ära.
Õli puhas!

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 21.01.05 01:57 Tsiteeri

Ei ole ise otseselt kuivatanud, aga mu enda Audi on uputuse üleelanud ja seejärel molekulideks lahti kistud ja ülepestud ja -kuivatatud. Vees oli ta tõsi küll vaid poolenisti, nii et peaaegu kogu elektroonika jäi puutumata (esiotsas on samas ka juhtmed äravahetatud). Sinu auto puhul arvan, et kui kõik muu on tehtud, siis elektroonikaosa vähemalt (releed, juhtblokid ,soovitavalt ka pistikud jms) pead ostma mõne teise auto pealt, kuna neid ei ole võimalik saada kuivaks, hiljem tekiks probleeme kontaktidega, ja ükshaaval kõiki releesid lahti kiskudes ja töödeldes on risk liiga suur ise mingi jama kogemata tekitada (ühe relee puhul on inimene hoolsam kui seda rutiinselt mitmekümne releega). Eks siit ka sellised laiskade inimeste soovitused hondafoorumis, et müü maha, kuna enamus inimesi vist ei viitsiks nii palju vaeva näha. Varuosadeks müümist või tehnika ümbertõstmist muidu korralikuma auto peale võibolla tasub isegi kaaluda, olenevalt tööde mahust ja nende vahetatavate jubinate hinnast. Aga see "pese puhtaks ja lükka turgu" kommentaar oli tõeliselt lame:mad:

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 21.01.05 06:27 Tsiteeri

Pistikute ja releede klemmide kuivatuseks- korrosiooni vastu on praegu igasuguseid õlisid ka müüa ja need peaks ka hästi aitama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
JohnDoe2200T
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q

postitati 21.01.05 06:45 Tsiteeri

et jah on küll kogemusi uppunud autoga!!!

Mehed sõtsid täis peaga karjääri sisse ise ujusid välja ja järgmisel päeval enam ei mäletanud kus täpselt sisse sõideti!!! :) ja kui männikul sukelduma minna siis võib seal surma saada see kola mis mõne kohapeal põhjas on on üsna ohtlik! ok. teemast väljas juba...

Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.01.05 09:08 Tsiteeri

Mu 16V Preludel oli vasaku tagumise küljepolstri all ka mingi kahtlane plekkkarp, kuhu juhtmed sisse jooksid. Kaugelt vaadates paistis suht intelligentse olemisega. Kuna autol ajuprobleeme ei olnud, siis polnud ka vajadust 6 aasta jooksul ECU-t üles otsida. PGM-FI tuluke peaks muidu tõesti ajule viitama.

EDIT 22.01.05 14:12: Kui vasaku tagumise tuhatoosi ära tõmbad, siis peaks see karp sealt avast paistma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.05 07:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mu 16V Preludel oli vasaku tagumise küljepolstri all ka mingi kahtlane plekkkarp, kuhu juhtmed sisse jooksid. Kaugelt vaadates paistis suht intelligentse olemisega. Kuna autol ajuprobleeme ei olnud, siis polnud ka vajadust 6 aasta jooksul ECU-t üles otsida. PGM-FI tuluke peaks muidu tõesti ajule viitama.

vot vot ma ise ka arvasin et äkki ta seal on.
pgm-fi tuli põleb kohe kui süüde sisse keerata ja jääb.

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.01.05 07:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: krss
Ei ole ise otseselt kuivatanud, aga mu enda Audi on uputuse üleelanud ja seejärel molekulideks lahti kistud ja ülepestud ja -kuivatatud. Vees oli ta tõsi küll vaid poolenisti, nii et peaaegu kogu elektroonika jäi puutumata (esiotsas on samas ka juhtmed äravahetatud). Sinu auto puhul arvan, et kui kõik muu on tehtud, siis elektroonikaosa vähemalt (releed, juhtblokid ,soovitavalt ka pistikud jms) pead ostma mõne teise auto pealt, kuna neid ei ole võimalik saada kuivaks, hiljem tekiks probleeme kontaktidega, ja ükshaaval kõiki releesid lahti kiskudes ja töödeldes on risk liiga suur ise mingi jama kogemata tekitada (ühe relee puhul on inimene hoolsam kui seda rutiinselt mitmekümne releega). Eks siit ka sellised laiskade inimeste soovitused hondafoorumis, et müü maha, kuna enamus inimesi vist ei viitsiks nii palju vaeva näha. Varuosadeks müümist või tehnika ümbertõstmist muidu korralikuma auto peale võibolla tasub isegi kaaluda, olenevalt tööde mahust ja nende vahetatavate jubinate hinnast. Aga see "pese puhtaks ja lükka turgu" kommentaar oli tõeliselt lame:mad:

no see mudugi minu arvamus nii et ärge maha lööge aga nii palju kui mina seal klubis midagi küsind vastand olen siis see terve klubi on neid lamedaid täis. See puht minu arvamus.:mad::mad:

Amor
huviline

Registreerunud 16.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 89

postitati 22.01.05 19:01 Tsiteeri

oli mul ka kunagi honda..õnneks midagi hädapärast vaja küsida polnud..kuid seal teemasid sirvides on kuskilt meelde jäänd, et honda aju asus vist esimese juhiistme all, või vähemalt osa sellest...äkki on abi

PS! otsi honda foorumis vanemaid teemasid..seal vast on midagi asjalikumat aga lõpp kisub seal küll plämaks ära

A

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.05 16:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amor
oli mul ka kunagi honda..õnneks midagi hädapärast vaja küsida polnud..kuid seal teemasid sirvides on kuskilt meelde jäänd, et honda aju asus vist esimese juhiistme all, või vähemalt osa sellest...äkki on abi

PS! otsi honda foorumis vanemaid teemasid..seal vast on midagi asjalikumat aga lõpp kisub seal küll plämaks ära

A

leidsime aju ja see jummala kõrbend...

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 44.2% - SQL: 55.8%]