Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 2,3 - 1992 - kaidi1987 (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 2875)
kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3

postitati 10.06.13 22:08 Tsiteeri
Audi 100 2,3 - 1992 - kaidi1987

Siin foorumis teie audidest põnevaid lugusid lugedes tuli mul mõte enda autost ka teema teha:)
Juba kaua aega olin müügiportaalides nuhkinud ja unistanud, et ostan endale uuesti audi 100(vana müüsin lolli peaga maha :(). Kuni 22 mai härra sõitis kasutaja treilop abiga tartusse ja ostis mulle sealt selle lemmiku, millest teema teengi :)

INFOT AUTO KOHTA:

Turva- ja ohutusvarustus

roolivõimendi
kesklukustus (puldiga)
signalisatsioon (mahuanduriga)
turvavööde eelpingutid esiistmetel

Mugavusvarustus

kliimaautomaatik
2x elektrilised akende tõstukid
elektrilised välispeeglid
katuseluuk (elektriline)
1x peeglid päikesesirmides

Sisustus

veluurpolster
käetugi taga
iluliistud salongis (puitdekoor)
jalamatid (kummist)

Audio, video, kommunikatsioon

stereo (CD, MP3)
kõlarid
Rehvid ja veljed
15'' suverehvid
15'' talverehvid (naastrehvid)
15'' ilukilbid

Tuled

udutuled (tagumine)
tulede korrektor

Muu varustus

välistemperatuuri näidik
tagaklaasi soojendus

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/411/318/0102909325056f2.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/411/318/0102909355f29be.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/411/318/0102909373086a3.jpg
Need müügipildid on suhteliselt oskuslikult tehtud, tegelikult ikka asi päris nii ilus ei ole :) Aga ka mitte midagi hullu. Pisikesed iluvead. Plaanis on päris palju asju muuta aga samas jätta hästi lihtsaks ja ilusaks loomulikult ka:P

Asjad mis koheselt muutmisele kuuluvad:

• 1. Need puitimitatsiooniga liistud ja rool lihtsalt peavad kaduma :D ei ole minu maitse;)
    2.plekkvelgedega sõidan talvel, suvel olgu ikka valuveljed :)
    3. Kollased suunatuled vahetada punaste vastu
    4.Tagumised klaasid toonida

Need on esialgu kõige tähtsamad asjad mis tuleks muuta, et auto oleks minulik :) Õnneks on mul head sõbrad ja hea mees, kes on väga huvitatud minu aitamisest, kuna on ka ise audifännid ja üldse autohuvilised ;) Rahakott võiks mul ainult suurem olla:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
plz
huviline

Registreerunud 06.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: B4 SEQ; Mazda 6;Mazda 3; cabriolet 2.8 ; MB-w115D; LR FR

postitati 11.06.13 07:35 Tsiteeri

Edu masinaga, kuni kestab on väga muhe ja suur asjalik masin. Võrdluseks enda C4 lagunes kiiremini kui tavaline Sierra + sama mootori puhul jäi häirima raske auto otsas jõuetu mootor, millega oli igav lihtsalt, lisaks siis talvel kurvides otse välja käimised. Enda oma oli plank ja ise hirmsasti himustasin salongi iluliistu ringi, jätab lihtsalt loogilisema mulje imo kui see tühjus. Veel segas Audile omane tagaistmete mitte alla käimine ja ei olnudki asju võimalik vedada. Lõpuks kui süütelukke läbi läks ja salongiradikas otsa lendas ei viitsinud jamada enam ja sai odavalt müüdud kiirelt. Lugedes su teha vajavat nimekirja, siis tunduvad küll sellised väga kiired lükked, räägi parem tehnilistest kaladest ja muudatustest, mis plaanis. Muidu kompuga pikad kellad või lühikesed panipaigaga!?Pildilink vähemalt minul ei töötanud ja võiksid kohe teemasse panna suurelt vaatamiseks rahvale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.13 14:10 Tsiteeri

Tagaistmete mitte maha käimine mind absoluutselt ei häiri :) Asju ei plaani vedama hakata, sellejaoks on käru võimalik laenutada :) Kärukonks on enne olnud ja plaanin jälle panna tulevikus. Tehnilistet asjadest siis niipalju, et kliima vajab täitmist aga pärnus sellist kohta leida on suht raske, kus seda tehakse sellisel vanal autol :(:(:( Seega ootan soovitusi, kui keegi kedagi teab pärnumaal :P Kelladest nii palju et algselt olid lühikesed ja panipaigaga aga nüüdseks poisid paigutasid pikad ilma komputa, alguses olin umbusklik, kuna polnud kindel kas mulle meeldib. Oh imet, kukkus välja väga äge :) Kell ja voltmeeter töötavad aga õlitemperatuuri näidik hetkel ei tööta kuna see vajab lisaks mingit andurit nagu ma aru sain :D Autol on peal ka tehase poolt püsikiirusehoidja, mis mingil põhjusel ei toimeta. Ootan jälle soovitusi ja nõuandeid, milles probleem võib olla ja kuidas korda saaks:) Plaan varsti norra minna ja oleks ikka ilmselgelt mugav :9 Katsun pildid ka klõpsida ja sõbralt abi paluda, nende siia ülesse laadimisel. Olen ikka väga algaja tüdruk siin foorumis :) Valuveljed ka nüüdseks all,17 tolli ja audi a6 c5 originaalid, kuigi tulevikus on plaanis teistsugused osta. Alguses sobivad need ilusti. Tagatuled ostsin A6 omad, nii nurga kui ka luugituled ja numbri ümber asetseva paneeli, ilusad punased nüüd:) Homseks katsun pildid panna ka :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 11.06.13 14:49 Tsiteeri

Püsika ajus ilmselt külmjooted, mis vaja üle teha. Muidugi peab kontrollima ka seda, et vaakumlekkeid poleks ning vaakumpump ka toimetab.

Õlitemp andur maksab poes pea 5 euri uuena ;)

m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 11.06.13 15:15 Tsiteeri

Isegi aastaid sõitnud Audi 100ga, isegi täiesti null varustusega oli hea ja tore. 2 asja sai aastatega ainult juurde lisatud - uus makk ja taha ovaalid. Lihtsalt ei kannatanud enam seda esiustest tulevat pininat.

Mootori poolelt on muidugi natuke kurb valik sul aga loodan, et peab ilusti :).

Muretuid kilomeetreid

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.06.13 15:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaidi1987
(algseid pilte, millisena auto sain,näeb siit;))

http://live.hot.ee/gallery/show_image?page_nr=1

Vaata lihtsalt loogiliselt mõeldes lingile peale. Kas leiad midagi unikaalset, mille järgi see just sinu autopiltide juurde juhatama peaks? :)

See 2.3 on 100 jaoks suht optimaalne. Kuni meh pritsung oma tööd korralikult teeb.

sven.u
huviline

Registreerunud 22.04.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T 97a

postitati 11.06.13 16:04 Tsiteeri

Edu autoga ja muretuid kilomeetreid!:cool:

kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.13 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
(algseid pilte, millisena auto sain,näeb siit;))

http://live.hot.ee/gallery/show_image?page_nr=1

Vaata lihtsalt loogiliselt mõeldes lingile peale. Kas leiad midagi unikaalset, mille järgi see just sinu autopiltide juurde juhatama peaks? :)

See 2.3 on 100 jaoks suht optimaalne. Kuni meh pritsung oma tööd korralikult teeb.

Parandasin oma vea :) nüüd näete pilte ka :)

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 12.06.13 12:08 Tsiteeri

See heledam puit ei ole jah ilus. Tume oleks soliidne ja sobiv. Milline rool ka plaanis panna?

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 12.06.13 13:27 Tsiteeri

100 on üks igati mõnus liikur, sõitsin isegi mõne kuu sama 100-ga, millest m0cc rääkis. Kestis väga väga hästi, ise panin ainult uue maki sisse, tänaseks on sel autol uus radikas ja jagaja kaas. Kõik muu on veel sama, mis m0cci käes oli. Ka praegune peremees temaga väga rahul.
Mind see puit Sinu autos niiväga ei häirigi, rohkem häirib see, et Sinu kirjutises lõpetab laused emotikon, mitte kirjavahemärk. :D
Puitu annab ju tumedamaks lakkida jms asju teha sellega. Rool on tõesti nilbe, ise eelistaks sinna midagi sellist:

http://i2.photobucket.com/albums/y21/pimpdriver/IMG_2950.jpg

Endal oli 100-l selline ja kena nägi välja ning oli ka mugav käsi hoida peal jne. Muus osas olen Su plaanidega nõus- tagatuled punaseks ja aknad toonialla. Kui suur velg alla panna plaanis on?

Edu!

treilop
huviline

Registreerunud 05.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 TQ Sport/ Audi 100 2,5 TDI Sport Avant

postitati 12.06.13 13:51 Tsiteeri

Rool on juba asendatud!! Sellisega.

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/411/334/0102917205dcea3.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.13 14:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: treilop
Rool on juba asendatud!! Sellisega.

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/411/334/0102917205dcea3.jpg

just nii :) ja välja näeb minu autos selline...

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/411/335/0102917577830fb.jpg

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 12.06.13 15:37 Tsiteeri

Kusjuures selle rooli oleksin järgmisena pakkunud. :P Aga selle rooliga ei paistagi see puit nii nilbe.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.13 16:49 Tsiteeri

Sul on nii digi kui analoog kell? Või ma lihtsalt näen valesti?

sadguy
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia

postitati 12.06.13 16:57 Tsiteeri

Sau Kaidi! :) Kui meh. pritsepea läbi läheb, siis selle saad minult. :D

Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.

Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.13 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks

Mõlemad on jah.

kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.13 17:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sadguy
Sau Kaidi! :) Kui meh. pritsepea läbi läheb, siis selle saad minult. :D

No tsau Marx ;) Ma tänan. Jätan meelde:D

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.13 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mõlemad on jah.

Noo siis oleks sobiv analoogi asemele õlirõhu näidik panna :D Mul olemas üks, mis pärit 100ja pealt. Võin odavalt ära anda ning siis on vähemalt veidi nokitsemist ;)

kaidi1987
huviline

Registreerunud 10.06.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.13 19:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Mõlemad on jah.

Noo siis oleks sobiv analoogi asemele õlirõhu näidik panna :D Mul olemas üks, mis pärit 100ja pealt. Võin odavalt ära anda ning siis on vähemalt veidi nokitsemist ;)

Plaanis on hoopis digitaalne kell ära kaotada. Aga näiteks tagumist stanget oleks hoopis vaja :) Ootan pakkumisi (privaatsõnumina). Oluline on, et oleks täiesti terve, värvil ei ole vahet.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 41.8% - SQL: 58.2%]