Tohv
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.05.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 4,2l 206kw 1996a
|
postitati 05.06.13 18:15
|
|
|
Audi V8 4,2 l 206 kw 1996 a Tohv
Sai siis eelmine aasta huvitaval viisil endale audi v8 soetatud
et päev algas sellega kuna olemas olevas autos läks radio katki siis käisin uut radiot ostams poes pakudi puute tundlik või tava ekraan krt tahtsin
puutekat osta ag olemas olevasse autosse ei sobinud sisi võtsin tava ekraani
Ag nagu ikka kõiki asju tuleb ju tähistada ja saigi jooma akkatud
kainekas oli roolis ja läksime tutava poole kes omas v8 sel oli pisi remont just käsil ja sõbrad viskasid kildu et kle osta endale v8 ma korra
mõtlesin küsisin hinda veel mõtlesin tegin proovi tiiru ja auto ära ostsingi
et nii sai minu algus v8-aga
3 kuu pärast on v8 mul juba aasta aega olnud
olen väga rahul selle masinaga olen vahetanud siiani ainult ühe esi piduri ketta klotsid ja silndi pea
käisin ülevaatusel audiga ül vana ütles et nii heas seisu korras vana kooli masinat pole ta tükk aega näinud läbis puhtalt ül
Nüüd kohe kohe lasen audil ära teha rihma vahetuse koos sinna kuuluvate asjadega rullikud vee pump jne
samas lasen kõik õlid asjad ära vahetada
esi stange sai nats ümber tehtud kuna orginaal läks katki koeraga jõu katsumisel
praegu autol all 17 veljed ag otsimine käib ning plaanin sinna alla 18 suve perjoodiks saada et suvel 18 talv 17
lisadeks autos mul sees pioneer radio , mp3, usb heli kvaliteeti tagavad ees armatuuri 2 korda mac ümargused ning ees uste peal olevad tweetrid taga
akna laua peal siis 2 korda ümargused pioneerid ning 2 korda tweetrit ning baasi poole pealt kannab hool mac orginaal kastis supakas ning võimus
starsonud gladiator autos suht hea heli minu jaoks piisav vb võiks lahjemgi olla
Autos sees siis nahk sisu varem oli tuhm ag tehti keemiline ära ja nüüd sisu nagu uus
Autol lon väga huvitav aasta arv nii passis kui ka auto servise raamatus 1996 a veebruar on see audi v8 välja lastud aga tootmine oldi lõpetatud 1994
ei tea mis seal on aga see on mul teine auto elus millel on auto uuem kui viimane toodeti või millal nagu mass toodang lõpetati
audil plaani pole mingit tuuninkut teha ega midagi kui siis veljed ainult teised mulle meeldib see orginaal kere ja kui hakkata seal midagi tegema
arvan et rikun välimuse ära
kütust võta see masin nii nagu peab sellise mootori kohta aga pole hullu midagi täitsa kannatab sõita trassil nii umbes 8-9 linnas siis 11-17 oleneb
täitsa kui raske jalaga inimene rooli taga on
kahju et eestis vähe kiiret tee lõiku on käisin sellega soomes ja siis sain teada et mida kiiremini pikalt sõidad seda vähem võtab bensu et trassiks
oli mul 140 km otse sõitu kiiruseks keskmine 100-120 talvisel ajal ja keskmine oli 9,1 see pani mind päris imestama või siis viksas kompuuter villast
:-)
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 05.06.13 18:18
|
|
|
See ju tuttav auto, nähtud sind talvel porta kahe taga ja siis kodukandis ka. Täna seisid ka Karmo juures ja selle rs4 stiilis veljega näeb hea välja. V8 hääl on ka muidugi vinge.
|
|
|
Tohv
Registreerunud 05.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.13 18:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
See ju tuttav auto, nähtud sind talvel porta kahe taga ja siis kodukandis ka. Täna seisid ka Karmo juures ja selle rs4 stiilis veljega näeb hea välja. V8 hääl on ka muidugi vinge. |
See audi pärnust jeh ja täpselt mina olin see kes seal porta plasti peal tiirutas
Ise olen soomes ja auto mul õe mehe käes juba üle kuu aja et kus see auto seisab või liigub sellest ma ei tea midagi praegu
et tõõ päeval seisab see washlandi plasti peal teen kohe reklaami et hea auto pesula :-)
Ag jaanideks tulen eesti tagasi puhkama mingix ajaks ja siis see tiirutab jälle pärnu vahel ohtralt ringi :-)
Et audi club inimestel mingi jaani mõll ka kusagil toimub ??? tuleks isegi huviga kohale ja võtaks osa
|
|
|
Tohv
Registreerunud 05.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.13 18:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
See ju tuttav auto, nähtud sind talvel porta kahe taga ja siis kodukandis ka. Täna seisid ka Karmo juures ja selle rs4 stiilis veljega näeb hea välja. V8 hääl on ka muidugi vinge. |
ning hääl on tal ja päris mõnus gaasi andes pole seda ohtu et keegi üle õla ei vaataks
seal vähe jämedamad torud all eest kuni taha pütani välja
Puhub v8 hääle vähe paremini läbi
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 05.06.13 18:41
|
|
|
Edu v8 omamisel, kuid edaspidi pea ka reeglitest kinni, vihjeks algustähe suurus ja kirjavahe märgid.
Tänan.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Tohv
Registreerunud 05.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.13 18:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Edu v8 omamisel, kuid edaspidi pea ka reeglitest kinni, vihjeks algustähe suurus ja kirjavahe märgid.
Tänan. |
Tänan ja eks üritan kinni pidada reeglitest
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 06.06.13 07:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tohv
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tänan. |
Tänan ja ex üritan kinni pidada reeglitest |
Edu jah, kuid ära enne uut postitust tee, kui REEGLID ja NÕUDED POSTITUSE KEELELISELE OSALE üle oled vaadanud.
Võta seda kui esimest hoiatust, järgnev vigane postitus kustutatakse ja kolmanda hoiatusega kaasneb postitusõiguse
eemaldamine. Keegi meist pole täiuslik, aga msn pandi ammu kinni ja sellist ex, icc jne kõnepruuki ka siin näha ei taha.
|
|
|
Tohv
Registreerunud 05.05.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.13 17:19
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|