Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 1Z 66kw probleem jõuga (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 10514)
cc150
huviline

Registreerunud 05.03.13
Kasutaja on eemal

Auto: CC

postitati 01.10.13 19:14 Tsiteeri

Omal on olemas uuema tüübi aju, pump ja õhulugeja. Nädalavahetusel võtan töö käsile ja proovin nad ringi istutada. Uuema tüübi pump (tagasivool on pumbakaane küljel mitte peal) kahjuks jah vanema tüübi ajuga tööle ei hakanud. Been there, done that.
Sai ka pumbakaane alust puhastatud, ei olnud mingit efekti, pigem läks tühikäik veits pekki ja hakkas kõikuma õrnalt. Peaks tõesti mõtlema sülearvuti ja diagnostikajuhtme soetamise peale...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
nomotivation
huviline

Registreerunud 22.04.13
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.13 06:33 Tsiteeri

Ole hea ja anna tulemustest kindlasti teada:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
nomotivation
huviline

Registreerunud 22.04.13
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.13 16:26 Tsiteeri

Sai lõpuks õige töökorras pump ostetud, sellelt ülemine osa ära võetud ja auto küljes olevale pumbale peale pandud ja paarikümne kilomeetrine proovisõit ei näidanud enam ühtegi varem vaevanud viga. Lisaks kadus madalatel pööretel ennem olnud jõuetus ära (arvasin ennem, et lihtsalt antud mootori eripära). ;)

Nüüd aga ootaks nõuandeid kütusehulga paika seadmiseks (pumbapea asukoht pumba enda suhtes). Olen aru saanud, et uuematel saab seda vag-comiga jälgida aga nii palju kui mina omal näppisin seal siis mul ei näita seda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.3% - SQL: 65.7%]