Registreerunud 18.05.13
Kasutaja on eemal
postitati 26.05.13 07:44
CD box-iga probleem.
Tere.
Probleem siis Audi a6 c6 2004 3.0 tdi - ga. Nimelt cd box kindalaekas jukerdab, nupule vajutades ei tule plaate välja ning need plaadid mis sees, neid
välja ei loe, kuigi originaalid.
Ehk on võimalik kuidagi parandada seda probleemi või peab tõesti uue ostma.
Ehk on kellelgi Pärnus cd box-i väljavõtmiseks võtmeid või saab ka muud moodi box-i lahti?
Tänud vastajatele.
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
postitati 26.05.13 09:02
Tsitaat:
Algselt postitas: andremotus
Tere.
Probleem siis Audi a6 c6 2004 3.0 tdi - ga. Nimelt cd box kindalaekas jukerdab, nupule vajutades ei tule plaate välja ning need plaadid mis sees, neid
välja ei loe, kuigi originaalid.
Ehk on võimalik kuidagi parandada seda probleemi või peab tõesti uue ostma.
Ehk on kellelgi Pärnus cd box-i väljavõtmiseks võtmeid või saab ka muud moodi box-i lahti?
Tänud vastajatele.
On olnud juhused kus plaat on kuidagi nuseriti mehhanismuse vahel kinni ja on olnud ka nii, et plaadi vahetus mehhanism on hammasratastest üle
visanud. Teise variandi remont vajab päris suurt kannatust.
Registreerunud 18.05.13
Kasutaja on eemal
postitati 26.05.13 14:41
Aga ehk oskad hindadest rääkida, ning kes korda võiks teha või peab esindusse minema?
Saaks kuskilt võtmed box-i välja tõstmiseks vaataks korra asja üle.
Platea
huviline
Registreerunud 16.06.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.0 100kw C6
postitati 18.06.13 16:22
Mul enam vähem sama mure. Plaadi saan sisse ja välja vötta, aga ei loe välja mis plaadil on vahet pole kas originaal või mitte.
andremotus
huviline
Registreerunud 18.05.13
Kasutaja on eemal
postitati 24.06.13 18:24
Tsitaat:
Algselt postitas: Platea
Mul enam vähem sama mure. Plaadi saan sisse ja välja vötta, aga ei loe välja mis plaadil on vahet pole kas originaal või mitte.
Mina sain enda cd boxi korda, võtsin netist õige mõõtkavaga pildi, boxi lahti tõmbamise võtmetest ja tegin samasugused plekist järgi, sain nii boxi
kätte. Box-i avades selgus, et eelmise omaniku Meie mehe plaat oli vahele kinni jäänud. Nüüd vaja lugeja silm puhastus plaadiga ära puhastada ja peaks
olema korras.
Platea
huviline
Registreerunud 16.06.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.0 100kw C6
postitati 25.06.13 17:35
Kust leidsid joonised, ehk saadad mulle postkasti lingi, vaatan kas endale sobiksid, vaataks endal boxi üle
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.6% - SQL: 71.4%]