keips
huviline
Registreerunud 23.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.13 11:12
|
|
|
Audi A4 b5 siduripedaal jääb alla
Tere, kaasfoorumlased!
Pöördun teie poole väikese murega. Nimelt rahulikult ummikus veeredes, otsustas mu siduripedaal põhja jääda ning mitte ise omal jõul uuesti üles
liikuda. Tirisin siduripedaali ise omal jõul üles ning nii toimis ta täitsa adekvaatselt u. 1 km. Pärast seda pidin sama trikki kasutama ja ta üles
tõmbama. Ettevaatlikult kiirendades ja käiku vahetades jätsin ta 4'le ning kruiisisin teokiirusel suure ringiga koju, tee peal olid ka mõned
ristmikud ja peatused, aga enam seda viga ei tekkinud.
Google't kasutades olen leidnud, et viga on kas peasilindris või töösilindris. Küsiks, et kas keegi on sama probleemiga siit kokku puutunud ja mis
ette võeti?
Autoks on 97 a. A4 2.6 man.
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 22.05.13 11:43
|
|
|
Siin võib peituda lausa mitu viga.
Pidurivedelikku on vähe ja sidurisüsteemi on sattunud õhk selle tagajärjel.
Pidurivedelik on täiesti tõrvastunud ja liimib mansette kinni.
Peasilindris olev kolvi tagastusvedru on purunenud.
Töösilindris minimaalne leke.
Kanalite ummistumine pidurivedelikus leiduvate võõrkehade tõttu.
Kui vedelikku ära ei kao otseselt ja tase on õige, siis julgeks pakkuda peasilindris olevat vedru.
|
|
|
keips
huviline
Registreerunud 23.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.13 11:59
|
|
|
Suured tänud kiire vastuse eest.
Vedeliku tase on täiesti tip-top ja vedeliku olek samuti. Kuna ise inglisekeelset materjali rohkelt brausinud viimased päevad, siis saad ehk öelda
kumb silinder see on, kas see mis asetseb kohe pedaali taga?
Tänud!
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 22.05.13 12:03
|
|
|
Pedaali taga on jah peasilinder.
|
|
|
at60
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant quattro
|
postitati 05.08.13 15:42
|
|
|
Mu c4 kerega A6 on sama mure et siduripedaal jääb vahel alla ja kahtlustan kah vedru purunemist.
Siit mõni küsimus:
Kas A6 sidurisilinder asub kah pedaali taga?
Kuidas ta sealt kätte saab?
Kas vedrut saab ka eraldi osta või tuleb kogu silinder vahetada?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 05.08.13 16:25
|
|
|
Mul ka ca 2-4 korda aastas selline viga, eelkõige just siis, kui palju siduri kasutamist ja all hoidmist. Küsimus aga selline, et kuidas saab vedru
katki olla, kui enamus ajast toimib nagu poleks viga miskit? Igatahes plaanin ka selle peasilndri ära vahetada, jutt siis type 89 coupest 2,6
mootoriga.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
robi446
huviline
Registreerunud 21.02.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.17 16:17
|
|
|
Tsitaat: | mul audi a6 vahetati siduri peasilinder ära, aga sidur jääb ikka poole peale kinni: kaks korda võeti õhku välja üks kord sidur
pedaali pumpamisega teine kord vaakumimuriga, aga ikka pole abi. Kas siis on asi selles töösilindris, et seda ka vaja uut? Sidur jääb aind siis kinni
kui korralikult lappi anda ,aga kui sõidad nagu naine siis mitte |
Mul Audi A6 vahetati siduri peasilinder ära, aga sidur jääb ikka poole peale kinni: kaks korda võeti õhku välja üks kord sidur pedaali pumpamisega
teine kord vaakumimuriga, aga ikka pole abi. Kas siis on asi selles töösilindris, et seda ka vaja uut? Sidur jääb ainult siis kinni, kui korralikult
lappi anda, aga kui sõidad nagu naine siis mitte
|
|
|
robi446
huviline
Registreerunud 21.02.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.17 12:02
|
|
|
Siduripeasilinder vahetatud ja sai veel, oma korda töösilinder uus pandud. On läinud poole paremaks siduripedaal, enam ei jää kinni 0-90km/h, kui
korralikult minna anda. Aga 4-käik sees ja annad 90-130 korralikult minna, siis jääb ikka kinni pedaal. Mis võib veel viga olla? Audi A6 2008
nelivedu.
|
|
|