Lehekülgi: 1 2 |
hookus
huviline
Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi TT Quattro (165kw)
|
postitati 14.05.13 07:37
|
|
|
Esiteks - see ei ole minu koostatud tabel (link oli lisatud) - Arvutused olid tehtud selle tabeli põhjal.
teiseks - oma esialgses postituses väitsid, et ma võrdlen võrreldamatut. Samas tood näite kus inimesel peab kuld (netosissetulek alates 650 eurost)
või plaatina (netosissetulek alates 1300eurost) tase olema krediidikal?
kolmandaks - minu esimeses postituses oli selgelt kirjas, et on VEEL odavamaid kohti (näiteks Olerex või Euro Oil)
neljandaks - esimese postituse mõte oli see, et vahel on kasulik põhikoolis omandatud arvutamise oskust rakendada.
viiendaks - minu poolt teema lõpp
PS! See 1,279 on Alexela.ee lehel "tavahind automaattanklates"
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 14.05.13 07:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hookus
Just just nii see peabki käima, et kõigepealt annad vastu hambaid ja siis alles kontrollid kas oli asjaeest?
|
Noh, päris vastu hambaid ei andnud, aga sutike kiirustasin küll jah
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
Evil9
|
postitati 14.05.13 13:19
|
|
|
Mis te mehed tühja kaklete. Fakt, et kõik, mis paaki läheb kulub ära on kõigile teada. Samuti on teada ka see, et meil Eestis kõik hinnad ja numbrid,
välja arvatud palk (enamusel) on ikka natuke üle piiri pingutatud küll!
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 14.05.13 18:04
|
|
|
Nagu ma aru olen saanud, siis Statoilis on mõtet käia ainult firmakaardiga. Sellega on suur "allahindlus". Teiste tanklate kohta ei oska midagi
öelda.
Vähemalt möödunud nädalal kõikus Alexela hind 1,279 ja 1,229 vahel. Facebookis väideti, et soodukas on 1,229.
Ma jagan Kivisaare arvamust, et mis mõttes ma maksan kliendikaardi eest? Põhimõtte pärast ei OSTA omale mingit plastkärakat rahakotivahele. Alexela
kaardi tegin mingi hetk tasuta ja nüüd kaotasin ära selle. Järelikult peab tankimas käima 5+.
Kui tutvuda kodulehekülgedega, siis kõige suurem soodukas on Lukoilis. 2,5s juhul kui sa ostad 40 ja enam liitrit. Sooduskaart maksab 0,99€. Kui on
vähe pisem auto (tea kas mõnel Audil on nii väike kütusepaak), siis on 20-40l soodukas 2s. Muideks, vähemalt mingi aeg oli isegi kabanoss odavam kui
Statoilis.
Ise olen ka mõelnud, miks inimesed tangivad Statoilis. No küllap paljudel on firmakaardid. Okei. Kindlasti tangivad ka sellised inimesed, kes ostavad
supermarketist või tanklast küttepuid. Küllap ka mingid sellised ullikesed, kes käivad Statoilis sellepärast, et need on ilusamad ja tunduvad olevat
usaldusväärsemad kui näiteks Lukoil. Kvaliteet parem? No ärge ajage naerma. Kvaliteet on parem ainult võrreldes Narva garaa˛ide kütusega. Ooo ja mis
selle Miles kütusega on. Lihtsalt ilus propaganda. Mis mõttes, et enne oli mingid 95 ja 95+ jne jne. Nüüd on Miles ja Miles+ jne.
Statoilist - suurim soodustus 1,292€.
5+ - suurim soodustus 1,253€.
Neste - suurim soodustus 1,269€.
Alexela - suurim soodustus 1,269€.
Eurooil - suurim soodustus 1,269€.
Nojah. Mul jääb 5+ paagi peale 2,34€ alles. Pole eriline summa, aga aru ma ei saa, miks peab mingeid rikkureid nuumama. Statoil on hea, aga kallis
restoran. Hea kell 5 hommikul midagi hamba alla võtta
Tegelikult on igale oma ja selle üle vaidlemine lõppeb samamoodi nagu diisel vs bensiin ja manuaal vs automaat. Mõttetu, aga põnev
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.13 14:45
|
|
|
Täna hakkas kütusetuli põlema ning tankima minnes vaatasin, et Statoilis üks diisli püstol Miles+ juurde tulnud(teine tavaline miles) ja panin
huvipärast paagitäie seda.
Võib olla on lihtsalt õues autole meeldiv ilm või midagi muud, aga nüüd nurrub auto ilusamini, kui kunagi varem, seega esimene mulje ütleb, et väga
hea kütuse valmis seganud. Mõju kütusekulule saan vaadata, siis kui maanteele satun, linnas keeruline määratleda.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 06.12.13 15:21
|
|
|
Platseebo.
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 06.12.13 15:25
|
|
|
Sõber tangib oma 1.9 diisel golfi statoili miles +'ga, kiidab ja räägib ka, et traktor on nüüd vaiksem. Äkki töötabki.
Defu - Matu
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.13 15:57
|
|
|
Kevadel tuleb talvise asemel jälle uus, a la "miles+ pauk" ja tsirkus jätkub.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 06.12.13 16:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MatuAudi
Sõber tangib oma 1.9 diisel golfi statoili miles +'ga, kiidab ja räägib ka, et traktor on nüüd vaiksem. Äkki töötabki. |
Statoil hakkas nüüd panema lisandeid. Neste rääkis, et on lisanud neid üle 10a. Kas kõik tangivad nestes ja kui mitte, siis miks? Peaks olema koguaeg
parem olnud ju... Pigem jah pole see erinevus nii suur midagi.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.13 17:00
|
|
|
Ma ei ole nende miles jne asjade vastu aga tegemist on turundusega tegelikult. Vaata palju statoil tähelepanu ja uusi kliente sellega saab.
Alati naeran neid kes räägivad,et panin 98-sat paaki ja auto kohe kiirendab palju paremini jne
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 06.12.13 18:06
|
|
|
Kui nüüd veidi edasi saagida, siis Volvot olen tankinud ainult 98ga, sest sellega on teda koguaeg tangitud. Mõned korrad olen Nestest võtnud ja auto
on naljakamalt käituma hakanud küll.
|
|
|
miilits22
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw
|
postitati 06.12.13 18:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Kui nüüd veidi edasi saagida, siis Volvot olen tankinud ainult 98ga, sest sellega on teda koguaeg tangitud. Mõned korrad olen Nestest võtnud ja auto
on naljakamalt käituma hakanud küll. | Omal oli vana autoga sama, liikus positiivsemalt. Samuti kadusid lambda probleemid 98-t
tankides.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.13 22:32
|
|
|
Ok,las see 95 vs 98 olla siis.
Aga endal kogemus erinevate lisanditega diislitega(miles,v-power,extra...).
Enamusi Eestis ei müüdagi.
Ei ole küll niiväga aru saanud,et väga vähem kuluks,paremini rebiks või vaiksemini käiks.
Vahest,tunnistan tunneb lõhna järgi ära,kui küte on kehv(seda paraku just eestis) ja on ka kogemused,et katkub kohe.
Aga kõige tähtsam on usk,kui usud et kulub vähem ja rebib paremini,siis nii ongi
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.13 15:46
|
|
|
Olen nõus, et enamasti on platseebo see ainuke efekt, aga antud juhul märkasin vahet. Siis kui tavaline Miles diisel tuli, siis sellist vahet ei
täheldanud. Tangin alati paagi täis ja sõidan tühjaks, et peaks saama võrrelda küll.
Eks võtan hiljem huvipärast tavalist ja siis uuesti teist, et võrrelda.
Statoilis tangin sellepärast, et olen saanud halba kütust ja enam ei soovi sellega tegeleda. Eks seal ka jätan tsekid alles igakord, et kui midagi
peaks juhtuma, aga seni pole juhtunud. Ptüi-ptüi.
//edit: Enda auto puhul täheldasin siis mitte mineku paranemist vaid paremat käivitust ja seda, et auto läks paremini pöördesse, polnud nii "kare".
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |