Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: EGR-i ja DPF-i eemaldamine (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 14227)
Urmo14
huviline

Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 S-line 3.0 tdi Q

postitati 12.05.13 15:54 Tsiteeri
EGR-i ja DPF-i eemaldamine

Tartus teguseb selline firma mis eemaldab nii EGR-i kui ka DPF-i nii mehhaaniliselt kui elektrooniliselt. http://www.garage55.ee/

Mis arvamusi on teil? Kas tõesti need toimingud ära teha ja aitab nendest peavaludest?
Loogiliselt võttes peaks ju kõik see mootorile parema hingamise andma. Kas ainukesed mured ongi need, et sõites lihtsalt võib musta ajada ja enam ei vasta auto EURO 4 normidele( mis ei tohiks ülevaatusel probleeme tekitada)
Kui ainult need siis plaanin küll need asjad korda ajada :)

Ja kas on Tallinnas ka häid firmasid mis tegelevad sama asjaga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31

postitati 12.05.13 18:26 Tsiteeri

Kui peaksid minema, siis anna tulemustest teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmo14
huviline

Registreerunud 05.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 S-line 3.0 tdi Q

postitati 12.05.13 20:13 Tsiteeri

Kui ma saaks mõne kinnituse,et see tõesti ei tekita edasisi probleeme siis võtaks asja tõsisemalt. :)

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 12.05.13 20:16 Tsiteeri

Antud firmast ei oska midagi rääkida, aga ma võin vabalt selle ära teha :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Summutaja
huviline

Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line

postitati 12.05.13 20:43 Tsiteeri

Kuidas on jah lood selle tossamisega, suht kole, kui tagant loobib musta välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.13 01:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Summutaja
Kuidas on jah lood selle tossamisega, suht kole, kui tagant loobib musta välja.

3.0 TDI ei suitse ilma DPF-ta ka.

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.13 14:35 Tsiteeri

Algusaastate 3,0 tdi-id onju tehasest juba ilma DPFi-ta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ats02
huviline

Registreerunud 29.04.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.13 20:14 Tsiteeri

DPF-i eemaldamine muud peale tossamise ei mõjuta ja kui arvestada et DPF-i eluiga osadel sõidukitel on sõltuvalt sõidust kuni 120000 km siis oleks tõesti mõistlilum korra maksta aju ümber progemise eest ja asi unustada Tallinnas peaks sellega tegelema HMK auto. EGR-iga tekkis ka endal mõte et hammustaks vahelt välja,saaks ehk küttekulu vaheke alla ja mootori õli jääks ka puhtamaks kuid kui hakata mõtlema et heitgaaside tagastusega viiakse ka silindris põlemis temperatuur alla siis äkki keegi targem oskab kommenteerida kuidas see pikema ajaliselt mootorit mõjutab? Kolvid,klapid liiga ei saa?

tobler1
huviline

Registreerunud 25.09.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 B8

postitati 14.06.13 06:10 Tsiteeri

EGRi progetakse välja väga edukalt sel mootoril, nii et klapp jääb suletuks.
Miinus on see, et külma ilmaga läheb mootor kauem soojaks, kuid plussid peaks
selle siiski üle kaaluma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kr1st2an
huviline

Registreerunud 14.12.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.13 08:21 Tsiteeri

Tere!

Kas keegi oskab ütelda, kas EGR klapid on standardsed?(näiteks kas 3.0 tdi oma toimib ka 2.7 tdi peal?) Nimelt on üks klapp vigane (2.7 tdi mootor) ja vajaks vahetamist või on lihtsam see välja progeda ja mure lahendatud?

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.13 08:28 Tsiteeri

Lihtsam välja progeda.
Võib pimedaks panna ning softist EGR välja lülitada.

vemp
huviline

Registreerunud 18.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.14 11:45 Tsiteeri
DPF ja EGR

Tere!

Minul ka selline probleem, millega olen maadelnud juba 3 ndlat nüüdseks. Asi algas kõik sellest, et kütusepaagi tasemeandur oli tuksis ja kuna auto arvas, et paak tühi, siis ei põletanud dpf i. Päädis kogu probleem siis sellega, et filter täiesti umbes. Nüüdseks on vahetatud andur paagis, esimesed ventilaatorid, dpf temp. andur ja tagatipuks alla pandud kasutatud kuid korras dpf. Auto aga endiselt ei liigu. Sai siis veetud Tallinnasse, kus nenditi, et aju on blokkinud regeneratsioni, saavat ainult esinduses maha võtta. LAsin siis esindusse viia ja nüüd väidavad, et dpf on ikkagi jälle nii umbes, et ei saavat enam põletadagi. Pakuti, et vahetame välja, aga maksab 1600 eur + igast muud kulud, mis sellega kaasnevad. Ütlesin, et tahaks enne olla ikka 110% kindel, plönni köhima hakkan. Siis hakkas aga tulema jutt- EGR iga on ka ikkagi mingi jama, sest kui klapp lahti sõita, sis tahmasisaldus tõuseb kiirelt, kui klapp kinni panna, siis tahmasisaldus langeb. Küsisisn, et kas nad siis üldse ongi kindlad, et just dpf vahetus lahendab mu probleemid? Vastati, et ilmselt mitte.

Kas kellelgi võib siit olla aimu milles üldse asi on? Kas dpf eemaldamine lahendaks ikka mu probleemi?

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 12.06.14 11:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661

Vale!

Vähemalt kuni 2007. aastani sai valida autot ostes, kas tahad koos DPF'iga autot, või ilma. DPF maksis lisaks ja igaüks, kes puhtast loodusest müügijutul end pimestada ei lasknud, võttis ilma DPFita variandi.;)
Seega ka 2005.a autol võib DPFi kohata.

Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.14 14:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: end3l
Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661

Vale!

Vähemalt kuni 2007. aastani sai valida autot ostes, kas tahad koos DPF'iga autot, või ilma. DPF maksis lisaks ja igaüks, kes puhtast loodusest müügijutul end pimestada ei lasknud, võttis ilma DPFita variandi.;)
Seega ka 2005.a autol võib DPFi kohata.

Minu auto ostja siis roheliselt maailmast ei hoolinud :P

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.06.14 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vemp
Tere!

Minul ka selline probleem, millega olen maadelnud juba 3 ndlat nüüdseks. Asi algas kõik sellest, et kütusepaagi tasemeandur oli tuksis ja kuna auto arvas, et paak tühi, siis ei põletanud dpf i. Päädis kogu probleem siis sellega, et filter täiesti umbes. Nüüdseks on vahetatud andur paagis, esimesed ventilaatorid, dpf temp. andur ja tagatipuks alla pandud kasutatud kuid korras dpf. Auto aga endiselt ei liigu. Sai siis veetud Tallinnasse, kus nenditi, et aju on blokkinud regeneratsioni, saavat ainult esinduses maha võtta. LAsin siis esindusse viia ja nüüd väidavad, et dpf on ikkagi jälle nii umbes, et ei saavat enam põletadagi. Pakuti, et vahetame välja, aga maksab 1600 eur + igast muud kulud, mis sellega kaasnevad. Ütlesin, et tahaks enne olla ikka 110% kindel, plönni köhima hakkan. Siis hakkas aga tulema jutt- EGR iga on ka ikkagi mingi jama, sest kui klapp lahti sõita, sis tahmasisaldus tõuseb kiirelt, kui klapp kinni panna, siis tahmasisaldus langeb. Küsisisn, et kas nad siis üldse ongi kindlad, et just dpf vahetus lahendab mu probleemid? Vastati, et ilmselt mitte.

Kas kellelgi võib siit olla aimu milles üldse asi on? Kas dpf eemaldamine lahendaks ikka mu probleemi?

Oeh... oled vist valede inimeste otsa sattunud.
Helista 5855 8860, saame aidata.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 13.06.14 03:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:
Algselt postitas: vemp
Tere!

Tõepoolest, täitsa valus lugeda, mis jama aetakse ja miks inimesed üldse kodutööd ei tee.
Ma ei taha teada, mis siis saab, kui c6 rahvaautoks muutub...

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
teet82
huviline

Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro

postitati 13.06.14 05:11 Tsiteeri

Hiljuti oli mul tõstukil üks muud marki masin, millel oli DPF lõigatud ja keevitatud. Huvi pärast küsisin, et kes ja mida tegi seal. Omanik siis rääkis, et mingi hull jama oli selle DPF-iga. Nimelt oli mingi aeg peale eemaldamist auto jamama hakanud, võimsus kadus ära, aga arvuti mingit viga ei näidanud. Seejärel oli originaal soft tagasi pandud ja siis selgus, et DPF-i temperatuurianduri juhe oli lühises. Hiljem siis muudeti soft uuesti ära jne.

Kas on võimalik selline asi üldse?

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.06.14 06:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teet82
Hiljuti oli mul tõstukil üks muud marki masin, millel oli DPF lõigatud ja keevitatud. Huvi pärast küsisin, et kes ja mida tegi seal. Omanik siis rääkis, et mingi hull jama oli selle DPF-iga. Nimelt oli mingi aeg peale eemaldamist auto jamama hakanud, võimsus kadus ära, aga arvuti mingit viga ei näidanud. Seejärel oli originaal soft tagasi pandud ja siis selgus, et DPF-i temperatuurianduri juhe oli lühises. Hiljem siis muudeti soft uuesti ära jne.

Kas on võimalik selline asi üldse?

On küll, kui DPF valesti eemaldatakse mootoriaju tarkvarast. Tavaliselt tekib see nii, kui kasutatakse eemalduseks mingit "one-click" automaatprogrammi, mitte ei tehta asja käsitsi.
Olen ka pidanud selliseid autosid üle tegema, millel DPF nii eemaldatud, et kogu vigade maatriks kustutatud mootoriajust.
Klient ostis leedust sellise auto. Kui veamaatriksi taastasin oli mootoriajus 15 aktiivset viga, reaalselt oli päris palju asju läbi ka.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 13.06.14 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Tõepoolest, täitsa valus lugeda, mis jama aetakse ja miks inimesed üldse kodutööd ei tee.

Valus on see, et keskmine autoremontija ongi totaalselt ebapädev ning ei saagi temalt oodata, et ta keskmisest keerukamaid vigasid oskaks ravida.
Kahju on sellest, et sellist keskmist suhtumist on liiga sageli ka teatud automarkide esindustes.
Käesolev foorum aitab minu arvates suurepäraselt eraldada pasa ja pärlid, st siinse info põhjal peaks iga vähegi mõtlemisvõimeline kodanik oskama oma probleemile lahenduse leida.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 14.06.14 07:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

C ongi reaalselt juba rahvaauto. Hind odav ja palju lisasi. Iga teine peaks suutma endale seda osta. Muidugi kui hoolduseks läheb, siis pooltel kuu aega aint riis või tatar laua peal. :D Või jääb hooldus tegemata. Minu arvates peabki c6 ostes olema eriti tähelepanelik. Iga viga võib väga kalliks minna. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
MaxPower
huviline

Registreerunud 25.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.14 12:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat:

C ongi reaalselt juba rahvaauto. Hind odav ja palju lisasi. Iga teine peaks suutma endale seda osta. Muidugi kui hoolduseks läheb, siis pooltel kuu aega aint riis või tatar laua peal. :D Või jääb hooldus tegemata. Minu arvates peabki c6 ostes olema eriti tähelepanelik. Iga viga võib väga kalliks minna. :)

mulle jääb ka sama mulje et suht rahvaauto juba, eriti just need algusaastate omad...mis siin salata, isegi sellist masinat vaadanud kui potentsiaalset järgmist masinat, siiski ainult facelift mudelit.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.7% - SQL: 57.3%]