Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Soov rentida eriline audi 1 päevaks. (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 8481)
tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 10:42 Tsiteeri

Olemuselt intrigeeriv teema. Noor olemise ahvatlused, võlud, eelised ja võimalused.
Pigem siis juba kasvõi Fast and Furious stiilis 10sec-se krediiti võtmine ;)
Stiilset üritust igatahes!

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
miqu
huviline

Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2.0TDI

postitati 10.05.13 11:06 Tsiteeri

Midagi ei ole teha kui raha napib ja autot ei ole võtta. C4-ga oleks küll äge kulgeda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.05.13 11:13 Tsiteeri

Isegi kasko puhul peate igaks teiseks petteks rendile arvestama omavastutuse summaga 192 juuri.
Ütlen, et mul on kiusatus Teie pealt "teenida", aga paraku ei usaldaks oma autot kellelegi teisele peale pereliikmete ja mõne tuttava. Autole ei saa kaskot teha ja iga väiksemgi plekimõlkimine võrduks kindlustuse silmis võrduks mahakandmisele mineva sõidukiga. Olen selle eelmise aasta suvel läbi elanud ja ei tahaks, et minu auto enam selline välja ei näeks.

Ma ütleks väga optimistlikult, et 500 € mulle ja saate päeva sõita, kui kütte ise ostate. Lisaks tingimus, et: "you brake it, you fix it" mis tähendab taas ülevärvi - poolikult värvitud autot ei taha.

:)

EDIT: tingimuste nimekiri tuleks raudselt oluliselt pikem. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
unduC4
huviline

Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4

postitati 10.05.13 16:38 Tsiteeri

Tegemist on väga optimistliku hinnaga ning ma ei saa aru, miks järsku ühe päeva jooksul on tekkinud kahe lehekülje pikkune arutelu teemal kui halb on keegi juht, keda siinkirjutajad ei tea ega tunne ja kui kindlalt ta peaks avarii tegema. Enda arust ma kirjutasin esimese postituse lõppu ja ka igale poole mujale andsin mõista, et ma ei ole ju kedagi käskinud endale midagi rentida ja ma pole ka kellegilt küsinud, et nad hakkaks nüüd maha tegema, aga kui inimesel liiga palju vaba aega on, siis mis teha.

Raudselt tuleb siia nüüd kümnete kaupa kommentaare, kuidas hakatakse mind kui noort juhti paika panema ja õpetama.

Kas minu eelmise postituse lõppu kirjutatud lause, et palun teema lukku panna ei pannud ilmselt ükski foorumiga tegeleva moderaator tähele. Samas kui vähegi vigast ostu/müügikuulutust on nad varmad kustutama. Ma ei taha siinkohal kedagi kritiseerida või norida, samas ma ei leidnud teist kohta kus sellist küsimust üles panna.

Selleks et hoiduda hordide kaupa kommentaaridest teemal ´´sina noor juht´´ ei tea elust midagi paluksin endiselt mõnel moderaatoril see teema kustutada või lukku panna, seda ilmselt ei pannud keegi tähele. Kui keegi tahab isiklikuks minna, siis kirjutage U2U.

See kui minu arvates on mõni idee hea, võibolla küll riskantne ja teistele ei meeldi, ei tähendanud seda, et ma kedagi siin norida või solvata tahaks, seega alusetute süüdistustega palun mitte risustada.

Tõstatatud küsimusele on leitud lahendus teise auto näol koos juhiga ja rohkem see arutelu ei vaja.

Tänud nendele, kes viitsisid kaasa mõelda ja arutleda ja palun väga nendele, kes oma huumorinoosi said siit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 10.05.13 17:03 Tsiteeri

Moderaatorid ei jõua ka alati igat teemat lõpuni lugeda. Kui kirjutad pealkirja või postkasti neile, küll siis lukku ka pannakse ;)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 17:04 Tsiteeri

Teemasid ei lukustata-kustutata lihtsalt soovimise peale.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 10.05.13 17:54 Tsiteeri

Vanad eestlased ütlesid hästi-Ära ehi end võõraste sulgedega. :)

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 10.05.13 18:21 Tsiteeri

Ei tasu kõike isiklikult võtta - reaalsus on vahest lihtsalt midagi muud, kui me ootasime :)

Mul on just hea meel näha, et inimesed nii avameelselt enda mõtteid ja seisukohti avaldavad. Võimalik, et sinu ootused lihtsalt ei saanud täidetud ja sellest ka säärane reaktsioon. Ei usu, et keegi siin halba soovib - just pigem ennetatakse võimalikke probleeme, mis võiksid kujuneda peavaluks mõlemale osapoolele. Väga võimalik, et 10 aasta pärast käituksid säärases olukorras täpselt samamoodi.

5+ selle eest, et nii ausalt kõik lauale oled ladunud ja ei püüa valetamisega autot leida. See on väga hea omadus!

Kui ei kannata lugeda, siis soovitus - sa ei pea seda teemat rohkem lugema.

Kui ma sinu nahas oleks siis ma tõsiselt kaaluks seda Q7 ametliku rendi varianti, mis siin varasemalt välja pakuti - see masin peaks piisavalt hea olema, et sünnipäeva lapsele meeldejäävat kogemust pakkuda :)

PS. oletan, et nii mõnigi foorumi kasutaja on väga kiindunud enda autosse - kujuta ette, kui raske on täiest võõrale inimesele anda kasutusele midagi, mis on hinnaline nii materiaalses kui ka emotsionaalses mõttes :)

Edu!

Tsitaat:
Algselt postitas: unduC4
Tegemist on väga optimistliku hinnaga ning ma ei saa aru, miks järsku ühe päeva jooksul on tekkinud kahe lehekülje pikkune arutelu teemal kui halb on keegi juht, keda siinkirjutajad ei tea ega tunne ja kui kindlalt ta peaks avarii tegema. Enda arust ma kirjutasin esimese postituse lõppu ja ka igale poole mujale andsin mõista, et ma ei ole ju kedagi käskinud endale midagi rentida ja ma pole ka kellegilt küsinud, et nad hakkaks nüüd maha tegema, aga kui inimesel liiga palju vaba aega on, siis mis teha.

Raudselt tuleb siia nüüd kümnete kaupa kommentaare, kuidas hakatakse mind kui noort juhti paika panema ja õpetama.

Kas minu eelmise postituse lõppu kirjutatud lause, et palun teema lukku panna ei pannud ilmselt ükski foorumiga tegeleva moderaator tähele. Samas kui vähegi vigast ostu/müügikuulutust on nad varmad kustutama. Ma ei taha siinkohal kedagi kritiseerida või norida, samas ma ei leidnud teist kohta kus sellist küsimust üles panna.

Selleks et hoiduda hordide kaupa kommentaaridest teemal ´´sina noor juht´´ ei tea elust midagi paluksin endiselt mõnel moderaatoril see teema kustutada või lukku panna, seda ilmselt ei pannud keegi tähele. Kui keegi tahab isiklikuks minna, siis kirjutage U2U.

See kui minu arvates on mõni idee hea, võibolla küll riskantne ja teistele ei meeldi, ei tähendanud seda, et ma kedagi siin norida või solvata tahaks, seega alusetute süüdistustega palun mitte risustada.

Tõstatatud küsimusele on leitud lahendus teise auto näol koos juhiga ja rohkem see arutelu ei vaja.

Tänud nendele, kes viitsisid kaasa mõelda ja arutleda ja palun väga nendele, kes oma huumorinoosi said siit.

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 10.05.13 18:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OnuJack
Ei tasu kõike isiklikult võtta - reaalsus on vahest lihtsalt midagi muud, kui me oodatakse :)

Mul on just hea meel näha, et inimesed nii avameelselt enda mõtteid ja seisukohti avaldavad. Võimalik, et sinu ootused lihtsalt ei saanud täidetud ja sellest ka säärane reaktsioon. Ei usu, et keegi siin halba soovib - just pigem ennetatakse võimalikke probleeme, mis võiksid kujuneda peavaluks mõlemale osapoolele. Väga võimalik, et 10 aasta pärast käituksid säärases olukorras täpselt samamoodi.

5+ selle eest, et nii ausalt kõik lauale oled ladunud ja ei püüa valetamisega autot leida. See on väga hea omadus!

Kui ma sinu nahas oleks siis ma tõsiselt kaaluks seda Q7 ametliku rendi varianti, mis siin varasemalt välja pakuti - see masin peaks piisavalt hea olema, et sünnipäeva lapsele meeldejäävat kogemust pakkuda :)

PS. oletan, et nii mõnigi foorumi kasutaja kiindunud enda autosse - kujuta ette, kui raske on täiest võõrale inimesele anda kasutusele midagi, mis on hinnaline nii materiaalses kui ka emotsionaalses mõttes :)

Edu!

See varem välja pakutud Q7 on kuni september 2013 broneeritud.

q
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 18:28 Tsiteeri

Endalegi tuli tegelikult see indro pakutud rendikad üllatusena, eriti veel hind. Paariks päevaks mingit rendikat tarvis oleks, enam ei kaalu isegi mitte mingi alamotoriseeritud kurgikäru rentimist.

unduC4
huviline

Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.13 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OnuJack
Ei tasu kõike isiklikult võtta - reaalsus on vahest lihtsalt midagi muud, kui me oodatakse :)

PS. oletan, et nii mõnigi foorumi kasutaja kiindunud enda autosse - kujuta ette, kui raske on täiest võõrale inimesele anda kasutusele midagi, mis on hinnaline nii materiaalses kui ka emotsionaalses mõttes.

Edu!

Tänud mõistva suhtumise eest, kaalume nii üht kui teist varianti ja mõni variant on leitud ka. Eks ilmselt edaspidi igasuguseid ´´huvitavaid´´ ideid ei hakka niimoodi üles panema. Ausalt ladusin asja muidugi, sest valetamisega endale halba kuulsust teenida pole soovinud ja kui midagi kellegilt küsin, siis ausalt ja otse.

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Vanad eestlased ütlesid hästi-Ära ehi end võõraste sulgedega. :)

Ei ehigi, lihtsalt oli soov korra maitsta teistsugust asja ja kamba peale midagi lubada, mis sünnipäevalapselegi meele heaks teeks.

Ja C4 hakkab ka peale pisikest pausi varsti jälle maanteid neelama. ;)

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 10.05.13 21:16 Tsiteeri

Ma lugesin teema algusest peale läbi ja ei näinud ühtegi pahamõttelist postitust. Tuleb tunnistada, nagu OnuJack, et julge väljaütlemine selle palve näol. Minu postitus oli nende hindadega just seetõttu, et olen mitmel korral olnud olukorras, kus teed ise kõik õigesti, aga keegi teine eksib. Ja seetõttu ongi keeruline autot välja laenata. Olgu see kaskoga või kaskota. Aga see tulebki kogemustega. ;) Ma tean ka, et selline väljaütlemine tundub Sulle kui suruvana ja ülalt alla vaatamisena, aga nii pole see mõeldud ja paraku teisiti seda öelda ei saa. Mine 40 ja 50+ inimeste kõrvale tööle, siis kuuled iga tund seda, et: poiss, kui mina Sinu vanune olin, siis..." Ja nii edasi. Jällegi tuleb vanusega.

Tore, et leidsid sõiduvahendi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 10.05.13 21:17 Tsiteeri

Lahe on lugeda neid ilgelt üleolevaid kommentaare ja ilkumist noore inimese kallal, see näitab ilmekalt inimeste intelligentsust ja empaatiavõime(kus)t omavahelisel suhtlemisel.:D

Vanasti üteldi, et kusija suu pihta ei lööda. Tänapäeval mitte ainult ei lööda, vaid tambitakse konkreetselt nahad kinni.:D

Üldjoontes on muidugi kõigi "inisejate-ilkujate" kommentaaride mõte õige, pigem oleks mõttekas oma lähemas tutvusringkonnas põhjalikumat inventuuri teha, ma ka eriti ei kujuta ette täiesti tundmatule auto laenamist?!

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RandoV
huviline

Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B8

postitati 10.05.13 21:44 Tsiteeri

Kas S-i rentimine koos sohvriga ei sobi? luban võõrad cd-d makki ja õlut võib ka juua, senikaua kui kellegil ülesse ei tule.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
unduC4
huviline

Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.13 07:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Ma lugesin teema algusest peale läbi ja ei näinud ühtegi pahamõttelist postitust. Tuleb tunnistada, nagu OnuJack, et julge väljaütlemine selle palve näol. Minu postitus oli nende hindadega just seetõttu, et olen mitmel korral olnud olukorras, kus teed ise kõik õigesti, aga keegi teine eksib. Ja seetõttu ongi keeruline autot välja laenata. Olgu see kaskoga või kaskota. Aga see tulebki kogemustega. ;) Ma tean ka, et selline väljaütlemine tundub Sulle kui suruvana ja ülalt alla vaatamisena, aga nii pole see mõeldud ja paraku teisiti seda öelda ei saa. Mine 40 ja 50+ inimeste kõrvale tööle, siis kuuled iga tund seda, et: poiss, kui mina Sinu vanune olin, siis..." Ja nii edasi. Jällegi tuleb vanusega.

Tore, et leidsid sõiduvahendi.

Olen sellises vanuses inimestega korduvalt töödanud ja sellised lauseid kuulnud ja eks ta ole õige ka.

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Lahe on lugeda neid ilgelt üleolevaid kommentaare ja ilkumist noore inimese kallal, see näitab ilmekalt inimeste intelligentsust ja empaatiavõime(kus)t omavahelisel suhtlemisel.:D

Vanasti üteldi, et kusija suu pihta ei lööda. Tänapäeval mitte ainult ei lööda, vaid tambitakse konkreetselt nahad kinni.:D

Üldjoontes on muidugi kõigi "inisejate-ilkujate" kommentaaride mõte õige, pigem oleks mõttekas oma lähemas tutvusringkonnas põhjalikumat inventuuri teha, ma ka eriti ei kujuta ette täiesti tundmatule auto laenamist?!

Eks internetis teisi surnuks Caps Lockida on muidugi kerge :D aga ei põe selle pärast õnneks. Tundub et üldiselt on siin ikkagi mõistlikumad inimesed kui mõnes teises autofoorumis (nimesi ei nimeta). Muidugi ei kujuta, sellepärast ongi olemas rendifirmad, samas nt isa mul enda isiklikku ekskavaatorit, mis samuti üsna väärtuslik kellegile suvalisele müttamiseks ja lõhkumiseks ei taha anda, pigem teeb ikka ise tööd ära.

Tsitaat:
Algselt postitas: RandoV
Kas S-i rentimine koos sohvriga ei sobi? luban võõrad cd-d makki ja õlut võib ka juua, senikaua kui kellegil ülesse ei tule.

Nagu ma ütlesin, siis auto on ilmselt leitud, aga tänan pakkumise eest. :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.05.13 08:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Öeldi küll, aga löödi ikka. Tänapäeval on aga trendikam kõik asjad virtuaalselt ära teha. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 42.0% - SQL: 58.0%]