Audi 100 c4 helipildi parandamine.
Tere kallid kaasmaalased!
Plaanin oma masinal helisüsteemi välja vahetada. Autoks Audi 100 c4 sedaan. Hetkel sees mingi Blaupunkti sõna otseses mõttes saast ja ees ustes
originaal kõlarid ning pagasnikus müdiseb Mystery MTB-300A aktiiv-subwoofer. Plaanin siis helipilti kõvasti parandada ja vajan selle koha pealt väheke
abi. Millist makki oskate soovitada? Ise olen uurinud siis soovitatakse Alpinet ja tänapäeva Pioneerid pidid ka juba samal tasemel olema, kas see
vastab tõele? Järgmiseks vajan esimeste ja tagumiste uste sisse kõlareid, heameelega paigaldaksin aknalauale aga tagumiste uste sees on juba augud
olemas. Aktiiv-Subwooferi jätaksin samaks aga suhteliselt tihti tuleb ka ette ilma subwoofrita sõita siis võiks ka ilma selleta helipilt mahe olla,
kas siis peaks uste sees olevatele kõlaritele ka võimendi vahele ostma, kui peab siis mida oskate soovitada?
Hinnaklassi koha pealt annab ehk kvaliteet kannatada aga kuna olen eesti keskmise palga peal ja ka muid väljaminekuid tuleb ette siis üritaksin kuskil
200€ eest maki ja kõlarid sisse saada Ise hindan kvaliteeti aga
praktikas olen nõrk, nii et tehke siis võimalikult lihtsalt mulle selgeks mida ma jälgima peaksin kui ostmiseks läheb jne.
Vabandan juba ette ära kui midagi jäi arusaamatuks ja kirjavigu palju esineb!
сидур пидyр гас
гас
|
|