Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe 1,9 85kw - 1980 - reido (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4564)
reido
huviline

Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.13 20:23 Tsiteeri

Sellepärast tahangi osta typ-85 asju, et üks komplekt oleks originaal. Kui se ikkagi sinna ei sobi, siis vahetan originaalid tagasi ja asi korras. Eks see näha ole kuidas istub jne. Ja se navi läheb juba sellepärast, et mulle ei meeldi kui midagi klaasi, tahavaate peegli küljes või armaturi peal on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & Q7 3.0 TDI

postitati 24.10.13 20:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reido
sellepärast tahangi osta typ-85 asju, et üks komplekt oleks originaal. Kui se ikkagi sinna ei sobi, siis vahetan originaalid tagasi ja asi korras. Eks see näha ole kuidas istub jne. Ja se navi läheb juba sellepärast, et mulle ei meeldi kui midagi klaasi, tahavaate peegli küljes või armaturi peal on.

Ära ratsi defitsiiti. See ei sobi sinna kindlapeale - see auto on klassika. Pealegi see navi - mis sa sellest suuresti saad ? CD- boksi sa ikka ei pane ning plaati sa sellega kuulata ei saa. Mängiks ainult raadio. Navi sellele on aegunud.
Sinu viimasest lausest loen välja, et makk ripub hetkel klaasi, tahavaate peegli küljes või on armatuuri peal ?
Kõik kuubiku omanikud otsivad salongidetaile tikutulega ning on välja kujunenud kindlad kohad ning sa arvad, et sa lähed ja ostad lihtsalt (ma ei tea kust) Typ-85 salongi detailid.

Mis sa sellest autost tahad ehitada ? Üleküla pill või pühapäeva auto ?

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 24.10.13 20:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reido
sellepärast tahangi osta typ-85 asju, et üks komplekt oleks originaal. Kui se ikkagi sinna ei sobi, siis vahetan originaalid tagasi ja asi korras. Eks see näha ole kuidas istub jne. Ja se navi läheb juba sellepärast, et mulle ei meeldi kui midagi klaasi, tahavaate peegli küljes või armaturi peal on.

Ja ma annan Sulle ühe võimaluse veel, et end parandada. LOE see teema läbi. Üks hoiatus on Sul siinsamas juba kirjas. Ei ole raske koguaeg "shift" klahvi vajutada. Vanast harjumusest ehk sisse jäänud, aga saad veel ühe võimaluse nagu ütlesin. Muidu läheks järgmine postitus kustutamisele ja kolmanda hoiatuse järel kaotad postitusõiguse.

Loe ka teisi kuubikute teemasid. Lisaks otsi üles "Lgp. Kuubiku omanikud" teema. Sealt saad aimu, kui vähe võimalust võib olla leida just nipet-näpet asju. Rääkimata tervest salongist. :)
Usu mind, respekti ja feimi (ok, mitte sulli) saad rohkem kui sellele autole õiged jubinad, stanged ja muud jutud lisad. ;)
Ehk suudame selle auto saatuse päästa.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
reido
huviline

Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.13 20:52 Tsiteeri

Kui navi sobib siis läheb koos cd-boksiga. Kõik ülejäänud vidinad ka. Teatud salongi tetailid jah on haruldased. Rääkisin navist jne asjadest mis pannakse klaasipeale või kuhu iganes. Teen seda couped endale ja suveautoks ei tee mingit niinimetatud üleküla pilli. Kuna audi pole hetkel kodus siis pole ma ka hetkel seda navi proovida saanud visuaalselt. Kuidas see sinna üldse mahuks ja sobiks. Kas keegi on juba selle b2 salongi pannud küsin kuna äkki teate rääkida, et ei sobi absoluutselt? Kui tõesti silma hakkab riivama siis nii või na ei hakka midagi seal ehitama. Kuid typ 85 armatuuri tahaks ikkagi koos kesk konsooliga kuna minuomad pole just kõige paremas korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.9% - SQL: 78.1%]