Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi 100 2.3E 98kw - 1992 - J2p3 (Vastuseid: 60 | Vaatamisi: 6879)
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 20.03.13 09:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2p3
Ma panin konkreetselt plussi ja miinuse vastupidi ja siis hakkas suitsema makk. Proovisin pärast õigetpidi, aga ei kõssugi enam. Vaatan mis poest homme öeldakse. Õnneks üks tuttav seal tööl, lasen tal karbi ära vahetada, paneb äkki mu katkise sinna ja annab mulle tutika.

Kuidas suhtuvad härrased moded, sellisesse avaliku petmise.
Reeglitest nagu meelde jäänud, et selline tegevus pole siin teretulnud.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2p3
bännitud topeltkonto

Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3 r5 92.a

postitati 20.03.13 12:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:
Ma panin konkreetselt plussi ja miinuse vastupidi ja siis hakkas suitsema makk. Proovisin pärast õigetpidi, aga ei kõssugi enam. Vaatan mis poest homme öeldakse. Õnneks üks tuttav seal tööl, lasen tal karbi ära vahetada, paneb äkki mu katkise sinna ja annab mulle tutika.

Kuidas suhtuvad härrased moded, sellisesse avaliku petmise.
Reeglitest nagu meelde jäänud, et selline tegevus pole siin teretulnud.
Teeme nii, et ära targuta siin. Mine oma postitusse ja targuta seal ! Aga maki kohta nii palju. Et viisin poodi, ütlesin, et ei tööta, ühendasid juhtmed taha ja vaatasid, et ei tööta jah. Antti uus tutikas makk ja vana läks prügikasti.

Jäpe
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 20.03.13 12:54 Tsiteeri

Ära siis tule hädaldama, kui konto järjekordselt kinni läheb.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 20.03.13 13:00 Tsiteeri

Tsitaat:

Sellise jutu peale selline nokats võiks mitte plärtsuda. Algteadmised elektrist oled ikka füüsikas omandanud ? Kuidas sina oleks nõus, kui teeninduses pannakse sulle uue osa asemel vana külge? Käsi väga kokku ei lööks, ma eeldan.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
j2p3
bännitud topeltkonto

Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3 r5 92.a

postitati 20.03.13 14:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Tsitaat:

Sellise jutu peale selline nokats võiks mitte plärtsuda. Algteadmised elektrist oled ikka füüsikas omandanud ? Kuidas sina oleks nõus, kui teeninduses pannakse sulle uue osa asemel vana külge? Käsi väga kokku ei lööks, ma eeldan.
Ei suhtuks küll jah hästi. Ja eelmine auto omanik oli juhtmed valede värvidega ühendanud, selle ka panin ise puusse. Muidu selline mure, et ainult juhipoolne uksekõlar töötab, kõrvalistuja kõrgheli kõlar kah. Ülejäänud ei tööta. Maki tagant on juhtmed korralikult ühendatud. Kust peaks viga otsima.

Jäpe
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.03.13 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja ma tean jah, et õigekiri peab korras olema, sest 4 kontot on siit mul kustutatud :)

Topeltkontod pole meil paraku lubatud.

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 22.03.13 07:11 Tsiteeri

Kahju et see nali otsa sai, vahelduseks oli päris huvtav lugeda :)

unduC4
huviline

Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4

postitati 26.03.13 17:56 Tsiteeri

Kahju jah, kahju ka masinast kuid vahepeal huumorit ka hea lugeda XD, sama tegelase poolt ka üks varasem ühe teise autoklubi teema, kus on samuti pisut huumorit: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=25734#pid179638
:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 26.03.13 18:28 Tsiteeri

Kurivaim, kus on alles koomiline kalevipoeg. Sellised teemad võiksid olla eraldi alajaotuses, ala "Idiootide autod" või midagi taolist. Saaks järjest võtta ja naerda :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 26.03.13 18:29 Tsiteeri

Kellel igav, või kevadväsimus peal siis siit saab rohtu

http://www.youtube.com/user/munakokk/videos?view=0&flow=grid

Kahju, mis audidega tehakse :S

saidless
huviline

Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 2,5tdi V6 110kw 1999a. Audi a4 1,9 74kw 2004a

postitati 26.03.13 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Kurivaim, kus on alles koomiline kalevipoeg. Sellised teemad võiksid olla eraldi alajaotuses, ala "Idiootide autod" või midagi taolist. Saaks järjest võtta ja naerda :D

+1 ka minupoolt.:)

Viga on jagajas, jagajast on saanud segaja.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]