lepsu
huviline
Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 02.01.05 21:11
|
|
|
K: Kui palju värvi kulub B3 värvimisele?
On keegi äkki värvija või keegi enda oma lasknud värvida... plaan olex ära lasta teha enne kevadet
|
|
|
tamm112
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: vis 2345
|
postitati 02.01.05 21:50
|
|
|
arvesta igale plekile u 200 g. + lakk muidugi.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 03.01.05 05:16
|
|
|
Minu autole (C3) läks värvi 3,7 kilo ja lakki 5,0 kilo,kusjuures lakki jäi veel puudugi
Laki kohalt ei tasu koonerdada,kuna sellest sõltub suuresti auto väljanägemine pikaks ajaks.Poleerida saab ntx rohkem jne.Samuti tundub värv
"sügavam".
|
|
|
|
El Nino
huviline
Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel ei ole enam audi
|
postitati 03.01.05 06:11
|
|
|
See 200 g plekile on tõesti harju keskimine mille järgi võib arvestada.Suuresti oleneb aga ka värvist ja isegi toonist.Punased metallikud on näiteks
toonid ,mis tavaliselt eriti ei kata.Kõige lihtsam on küsida mehe käest kes sul värvib ,palju ta värvi ja lakki soovib.Aga ära jumala eest ürita mingi
Tikkurilla või taolise asjaga odavalt läbi saada.Pärast kirud ennast nii et vähe pole.
|
|
|
laur4
huviline
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: A90Q, P944, UAZ469
|
postitati 03.01.05 07:33
|
|
|
Värvija ei pruugi alati õiget vastust öelda. Minul öeldi õige kogus näiteks poes ära ja just sellesama katmise pärast. Eri firmade värvide puhul
võivad kogused tublisti kõikuda.
|
|
|
lepsu
huviline
Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.05 09:10
|
|
|
ma ise olen kuulnud isegi sellist juttu et kui võhik tahab autot värvida sis võetaxe talt topelt kogus värvi... et endal ka ju teinekord vaja midagi
värvida jne ja ega tellija ei tea ju palju seda värvi sinna kulub
|
|
|
martaan
huviline
Registreerunud 19.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW
|
postitati 03.01.05 20:23
|
|
|
Kui tahad mingitki kvaliteeti siis las tegelevad sellega ikka automaalrid. Eelpool mainituga olen enamvähem nõus, kuid enamus materjalide kulu sõltub
ikka värvijast. Nii mõnigi kord tuleb odavam lasta detail teha spetsialistil ja sulle jääb õigus kvaliteeti nõuda, kui ise mitu korda osta materjali
ja ikka ei ole tal ei tegu ei nägu.
Olen ise Tartus ja tegelen analoogse asjaga, kui vajad abi kas nõus või jõus - võta ühendust. 56490228
|
|
|
Alz-J
huviline
Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.05 20:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lepsu
ma ise olen kuulnud isegi sellist juttu et kui võhik tahab autot värvida sis võetaxe talt topelt kogus värvi... et endal ka ju teinekord vaja midagi
värvida jne ja ega tellija ei tea ju palju seda värvi sinna kulub |
Sellist asja ei tahaks küll uskuda, kuid on ju igast jukusid.
Ise ka mõni aasta tagasi üht teist tehtud, siis arvestasin, et igale detailile ca. 100g paksu värvi (katus/kapott 300g paksu värvi). Liidad pinnad
kokku ja on käes. Paksu värvi ostmisel jääb oskajal värvijal omal võimalus viskoossus valida aga üldjuhul saab täpse koguse eraldi ka lahustit osta.
Lakki siis teine samapalju kui paksu värvi või veidi rohkem. NB! Punasel värvil arvestada kehvema kattuvusega. Olge tublid!
|
|
|
lepsu
huviline
Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.05 22:41
|
|
|
niisiis.. aga millise firma värvi sis ostma peax
|
|
|
tamm112
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: vis 2345
|
postitati 09.01.05 10:40
|
|
|
palju eelarve on?
|
|
|
|
Alz-J
huviline
Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.05 00:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lepsu
niisiis.. aga millise firma värvi sis ostma peax |
Eks ikke sellist, mis värvikood ette annab!
Julgelt võib osta selliste tootjate värve: Spies Hecker, Sikkens, PPG, Du Pont äää...aitab vast kah.
Lähed poodi ja küsid - lihtne ju!?
|
|
|