Registreerunud 29.03.04
Kasutaja on eemal
postitati 02.01.05 07:21
Tuul vihiseb sisse.
Tegu 95a A6-ga ja tegelikult peaks selline auto suht vaikne olema, aga jah juhi ja kõrvalistuja ustest tuleb tuule vihin sisse. Kus kohas saaks
sellise asja korda teha.
Olen ise üritanud reguleerida klaasi raamist ja ukse lukkust aga tulemust ei ole.
Ootan asjatundjate vastust.
Ette tänades.
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
postitati 02.01.05 08:25
Mina näiteks aegajalt pingutan peale klaasi raami, st et klaas alla ja painutad teda natuke, muidugi ettevaatlikult. Sama protseduur ka ukse endaga,
kui on allapoole ära vajunud, seda muidugi siis, kui tiftid on korras.
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
postitati 02.01.05 10:37
Selline tuule sissevihisemine on üldiselt märk avariitagajärjel viletsalt kordatehtud autost. Mis ei pruugi loomulikult olla case sinupuhul. Kuna A6
peaks pmst olema uks sama süsteemiga, mis B4, siis saab ust suht edukalt regullida täpselt paika. Kui uks sulgub normaalselt, ehk ei ole ära vajunud,
siis lihtsaim viis klaasiosa nurk paika saada kerejärgi on:
polster maha
raami polte järgi anda
uks kinni
keerata uuesti poldid kinni
Tulemus on see, et klaasiosa on täpselt kerejärgi. Vajadusel võib keegi veel õuest õrnalt raami vastu kere suruda.
tasub ka tihendid üle vaadata, teinekord on kulunud augud sisse vms, ja siis tekib sinna ka päris korralik vihin. Siis veel ukse polstri kinnitus
(ukse sees liigub tuul vabalt sõidu ajal) ja kui leiab sealt edasi võimaluse salongi tulla ongi vihin (mul ntx tuleb akna vända aukudest, kuna
väntasid pole)
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.6% - SQL: 68.4%]