semtex
huviline
Registreerunud 16.09.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.01.13 17:25
|
|
|
Audi a4. immo.
Probleem siis selline et lõhutio ära Audi A4. lukud. Ise olen rootsis ja said muretsetud eestist kõik uued lukud. Vahetasin ära ja nüüd probleem
immoga. originaal immo tuli jääb põlema laseb auto käima ja sureb kohe välja. Oskab keegi öelda et kui ma kakun selle uuesti laiali ja võtan immo
juhtmed lukuküljest lahti ja ühendan vana immo rõngaga ja panen vana võtmega kohakuti kas see siis peaks toimima. või on see uus immo juba ajust kõik
segamini ajanud?
või oskab ehk keegi öelda mida see immo seal üldse piirab? Kas pole võimalik tast kuidagi ringiga mööda hiilida?
Nt kütuse pumbale eraldi vool peale vedada või midagi taolist. Oleks soov järgmise nädala keskel autoga eesti tulla, aga siin niikiirelt aega
esindusse ei saa.
Tänud.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
postitati 23.01.13 17:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: semtex
Probleem siis selline et lõhutio ära Audi A4. lukud. Ise olen rootsis ja said muretsetud eestist kõik uued lukud. Vahetasin ära ja nüüd probleem
immoga. originaal immo tuli jääb põlema laseb auto käima ja sureb kohe välja. Oskab keegi öelda et kui ma kakun selle uuesti laiali ja võtan immo
juhtmed lukuküljest lahti ja ühendan vana immo rõngaga ja panen vana võtmega kohakuti kas see siis peaks toimima. või on see uus immo juba ajust kõik
segamini ajanud?
või oskab ehk keegi öelda mida see immo seal üldse piirab? Kas pole võimalik tast kuidagi ringiga mööda hiilida?
Nt kütuse pumbale eraldi vool peale vedada või midagi taolist. Oleks soov järgmise nädala keskel autoga eesti tulla, aga siin niikiirelt aega
esindusse ei saa.
Tänud. |
Tee vana ja uus võti lahti ja tõsta kiibid ringi. Sinu varjant toimib ka kui kiire on või võti lahti ei käi. Paned vana võtme sinna rõngasisse teibiga
kinni ja töötab.
|
|
|
|
semtex
huviline
Registreerunud 16.09.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.01.13 19:43
|
|
|
Aga kui ma tal juba juhtmed korra lahti eemaldand? ja uue asemele pannud? kas sellega midagi ajus lolliks ei lähe?
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.01.13 19:47
|
|
|
Aga kui ma tal juba juhtmed korra lahti eemaldand? ja uue asemele pannud? kas sellega midagi ajus lolliks ei lähe? |
Se rõngas on ainult "rull traati" ei loe kui teise järgi paned. Kui sa lahtise pistikuga mitukorda süüdet sisse panid ja vale võtmega proovisid siis
võib vajada adapsiooni aga ei pruugi.
|
|
|
|
semtex
huviline
Registreerunud 16.09.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.01.13 20:07
|
|
|
Ühendasingi taha terve uue luku koos korpuse ja uue immo ja uue võtmega ja läheb käima ja sureb välja.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
|
postitati 23.01.13 20:18
|
|
|
Võimalik, et IMMO (mis süüteluku ümber) pistik on vigane. Proovi juhtmed koos klemmidega pistikust kätte saada ja jooda juhtmed klemmi külge. Kui
joota ei saa, siis kasvõi pigista näpitsatega kõvemini kinni.
|
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.01.13 20:20
|
|
|
Ühendasingi taha terve uue luku koos korpuse ja uue immo ja uue võtmega ja läheb käima ja sureb välja. |
Mida sa mõtled uue immo all? Võtme sees on kiip. Pane vana lukk pistikusse ja vana võti sinna sisse ja proovi käivitada.
|
|
|
|