Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 2.6 quattro 1996 Mason (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1210)
Mason
huviline

Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.13 10:50 Tsiteeri
A4 2.6 quattro 1996 Mason

Nonii olen täiesti uus quattro omanik, masin küll vana kuid minule elu esimene quattro, kuid teine audi (esimeseks oli kunagi üliammu 80 b3)
Mingeid erilisi lisasid ei ole külge keeratud kui esimesed el. aknad välja arvata ja el. peeglid. No ja kliima ka.
Masin sai ostetud puhtalt ühe asja pärast-quattro. Siinkohal tahakski küsida kas vw grupi kõik masinad ongi kurvi minnes alajuhitavad? Või tegu lihtsalt viletsa rehvivalikuga (uued lammelid ja mitte mingid hiinakad)
Nii autost ka siis veits.
Kuna sain ta suhteliselt hea hinnaga siis on ka mõningad vead teda kiusamas.Ilmselt tagumine rattalaager vajab kiiremas korras vahetust, kliima plokis kaovad aegajalt numbrid ära aga muidu töötab edasi, ukse polstrites on kasutatud KFR (litterpea) kruve detailide kinnitamiseks ning kõige rohkem häirib, et spidomeeter ei tööta. Aga need miski ei sega (veel) talve nautimast.
Lisaksin ühe viletsavõitu pildikese ka aga ma vist ei saa sellega ka hakkama :D
Igatahes, siiamaani olen masinaga suht rahul, kuid kahtlustan, et see masin minu käes kaua ei ole. Hing ihkab ikkagi 2.8 142kw mootorit, nelikvedu ja universaali :D

http://img9.imageshack.us/img9/6593/p1132782.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 23.01.13 11:02 Tsiteeri

Enamasti on jah alajuhitavad, sest eesmine ülend pikk, mootor asub paljudel esisillast eespool isegi, eriti v6 mootorid, aga quattro on natuke vähem alajuhitav ja gaasiga saab seda paremini juhtida, mul näiteks 2,6 quattro coupel läheb tagaots isegi nagu enne ära, kui nina, eks sõltub olukorrast.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.8% - SQL: 64.2%]