ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
postitati 19.01.13 08:26
|
|
|
Mul oleks täpselt sellist toru vaja. Kõik muu on autos olemas, lihtsalt toru puudu.
Et kui kellegil on pakkuda korralik ja toimiv Audi logoga (neid on Mersu logoga ka) Nokia 6091 autotelefoni toru, siis olen huvitatud.
|
"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
|
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.01.13 09:58
|
|
|
To Black:
Toru ise on teoreetiliselt saadaval, tahan jah coupele nikerdada peale. Mul kindalaeka kohal on see airbagi koht tühi ja sinna oleks suht hea mahutada
see lisa kolakas. Pildilt jäi natuke segaseks mis jubinad need seal kiles on? Üks pildil ilmselt on antenni kaabel aga mis teine on? Kui plokk olemas
siis muu vist juba tehtav?
Plaan on parema istme soojenduse nupu ja armatuuri vahelise ca. 2mm prao vahelt välja tuua mingi viisakas originaali välimusega kinnitus ja sinna
külge see hoidik sättida. Väike ilussreeriv pilt ideest:
http://nagi.ee/photos/ulmefm/21914302/
Kuidas üldse see asi Delta CC makiga ühildub?
|
|
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.01.13 10:00
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kaits
Mul oleks täpselt sellist toru vaja. Kõik muu on autos olemas, lihtsalt toru puudu.
Et kui kellegil on pakkuda korralik ja toimiv Audi logoga (neid on Mersu logoga ka) Nokia 6091 autotelefoni toru, siis olen huvitatud.
|
Ma oleks jällegi huvitatud sinu ülejäänud jubinatest. 
|
|
|
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.01.13 18:54
|
|
|
Oskab keegi kommenteerida, kas selline Nokia läbi maki kõlarite nö. handsfreena ka toimib?
|
|
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
postitati 20.01.13 10:31
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ulmefm
Mul kindalaeka kohal on see airbagi koht tühi ja sinna oleks suht hea mahutada see lisa kolakas. Pildilt jäi natuke segaseks mis jubinad need seal
kiles on? Üks pildil ilmselt on antenni kaabel aga mis teine on? Kui plokk olemas siis muu vist juba tehtav? |
Eks seal on veel mingeid kinnitusi ja üleminekuid ja siis toru ja ploki vahelise kaabli otsad võibolla. Originaalis käib see plokk ju pagasnikusse.
Kui sa ta kindalaeka kohale üles seada plaanid, siis võimalik, et saad selle toru otsas oleva RJ45 pistiku otse ploki külge lükata. Eks pead uurima,
mis pesa seal pool on.
Plaan on parema istme soojenduse nupu ja armatuuri vahelise ca. 2mm prao vahelt välja tuua mingi viisakas originaali välimusega kinnitus ja sinna
külge see hoidik sättida. Väike ilussreeriv pilt ideest:
http://nagi.ee/photos/ulmefm/21914302/ |
Mingeid plekist raame müüakse ka, mis tavalise 1DIN automaki kõrvale hoidikualuse tekitavad. Laia maki puhul tuleks neid muidugi natuke modida.
Kuidas üldse see asi Delta CC makiga ühildub? |
Concert'il on küll selleks juba eraldi sisend olemas: http://www.ertasvc.ru/tovar/Audi-Concert-Blaupunkt.htm
Samas on ju ka Deltadega koos telefoni pakutud. Uuri skeeme.
Ära tee autot asjatult raskemaks, keskendu parem selle ventikaresti asemele seatud ülerõhunäidiku toimima panemisele. 
|
|
|
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|