Lehekülgi: 1 2 |
koosu
huviline
Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 14:15
|
|
|
Nüüd ilmad soojemad ja küttekulu ikka 7,5-8 vahel. Kas Õhukululugeja võib olla vigane. Olen tähele pannud, et mõnikord kiirendades "poob" kinni.
Juhtme lahtivõtmisel mootori töö ei muutunud.
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 17.02.13 15:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: koosu
Nüüd ilmad soojemad ja küttekulu ikka 7,5-8 vahel. Kas Õhukululugeja võib olla vigane. Olen tähele pannud, et mõnikord kiirendades "poob" kinni.
Juhtme lahtivõtmisel mootori töö ei muutunud. |
IMO 7.5l/100km pole mitte midagi ulmelist. Õhukululugeja viga peaks sellel mootoril vist diagnostiga välja ka tulema?
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 17.02.13 16:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ülks
IMO 7.5l/100km pole mitte midagi ulmelist. Õhukululugeja viga peaks sellel mootoril vist diagnostiga välja ka tulema? |
Teemaalgataja kirjutas oma sõitude kohta: "Sõidustiil on nö nagu "pensionäril" , aga 90ni saab ikka korralikult uimerdamata kiirendatud. Otsad on
iseenesest norm pikkusega 26 km linna-tagasi ja pikemadki."
Praeguste ilmadega (nulli ümber) saan ma oma 2,6 quattrol peaaegu sellise kulu ja kolmesel bensukas automaadil täpselt sellise kulu, täpselt
samasuguse sõidugraafikuga. Sa ei saa öelda, et 1,9 diislil on see normaalne, linnas jah, aga mitte teemaalgataja kirjeldatud re˛iimiga, maanteel
ikkagi võiks tehaseandmetel paar liitrit vähem olla.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 17:06
|
|
|
Okei, kui on puhas maantee ja ilma tühikäigul käimisteta, siis on veidike palju. Teemaalgataja mõõdab kulu ikka täispaagi ja kilomeetrite meetodil,
või vaatad seierit ja ennustad? Muidu, kas käigukast vahetab viimase käigu ilusti ära? Palju pöörded maanteel on?
|
|
|
|
koosu
huviline
Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 18:52
|
|
|
Okei, kui on puhas maantee ja ilma tühikäigul käimisteta, siis on veidike palju. Teemaalgataja mõõdab kulu ikka täispaagi ja kilomeetrite meetodil,
või vaatad seierit ja ennustad? Muidu, kas käigukast vahetab viimase käigu ilusti ära? Palju pöörded maanteel on? |
Loomulikult täispaagi meetodil, seier paneb niikuinii 10 l puusse(näitab vähem). Nõus eelmise postitajaga, et palju. Tuleb ka pikemaid otsi ja
linnavahel vblla 10-15 % sõite.
Käigukast vahetab ilusti ja pöörded 90-95 km/h 1900/2000 p/min.... normaalne ju 4 käigulise kohta
Automaatiga oleks selle motoga 6l/100 keskmisega väga rahul aga praegu võtab rohkem kui mul bensukas võttis
|
|
|
koosu
huviline
Registreerunud 16.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 18:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
IMO 7.5l/100km pole mitte midagi ulmelist. Õhukululugeja viga peaks sellel mootoril vist diagnostiga välja ka tulema? |
Teemaalgataja kirjutas oma sõitude kohta: "Sõidustiil on nö nagu "pensionäril" , aga 90ni saab ikka korralikult uimerdamata kiirendatud. Otsad on
iseenesest norm pikkusega 26 km linna-tagasi ja pikemadki."
Praeguste ilmadega (nulli ümber) saan ma oma 2,6 quattrol peaaegu sellise kulu ja kolmesel bensukas automaadil täpselt sellise kulu, täpselt
samasuguse sõidugraafikuga. Sa ei saa öelda, et 1,9 diislil on see normaalne, linnas jah, aga mitte teemaalgataja kirjeldatud re˛iimiga, maanteel
ikkagi võiks tehaseandmetel paar liitrit vähem olla. |
Täpselt! Mingeid 4,5-5 liitrit taga ei aja aga 6 l oleks rahul küll . Peab
vist minema diagnost kus osatakse peale veakoodide muid asju ka rääkida .
On siin mõni asjalik vend kes võtab raha aga ütleb ka mis autol viga aga mitte ei piirdu kasseerimisega
|
|
|
lendur3
huviline
Registreerunud 22.02.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 avant
|
postitati 18.02.13 08:36
|
|
|
Minu 1.9 tdi 66 kw b4, mis on manual võtab keskmiselt 6 l sajale. Alati võiks väiksem olla, aga kui su automaat liitri rohkem võtab per 100/ km siis
on see okei.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 18.02.13 08:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lendur3
Minu 1.9 tdi 66 kw b4, mis on manual võtab keskmiselt 6 l sajale. Alati võiks väiksem olla, aga kui su automaat liitri rohkem võtab per 100/ km siis
on see okei. |
Maanteel ei peaks nagu võtma nii palju rohkem automaat (oleks quattro, siis küll lisandub liiter-kaks) ja tal võtab 2 L rohkem keskmiselt. Aga tõsi
muidugi see, et ega see 8 ka nii üüratult palju pole, et miskit väga valesti peaks kohe olema, võibolla mitu väikest mõjurit, muidugi seda raskem võib
olla asi päris korda saada
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.13 11:18
|
|
|
Milline on mootori temperatuur kui sõidad? Ega jah.ved sinna 90 peale jõuab suht aeglaselt ju, ka see annab kindlasti oma panuse, eriti veel
automaatkastiga autol. Külm mootor, automaatkast, talverehvid ja nii ta tulebki.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |