Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kuidas end "klubiliikme" staatusest eemale saada? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1831)
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 15.01.13 20:11 Tsiteeri
Kuidas end "klubiliikme" staatusest eemale saada?

Kuna ma suht aumees nagu olen, siis sattusin petturite rubriiki. Kuna õige klubiliige nõnda ei käitu, siis äkki saaks mind nende hulgast ära võtta? Tahan siiski Eesti Audi Klubi tegemisteha reas olla. Kuid ma ei soovi, et AC klubi peab enda sees hoidma ühte "mädanenud kalapead". Kuigi soov oleks siiski edasi jätkata~

Terv
AndresL

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 15.01.13 20:14 Tsiteeri

Ma arvan, et Sa ei pea sellepärast küll klubiliikme staatusest loobuma. Olid viisakas ja aus, rääksid kõik ära nii nagu oli. Mina ja arvan, et ka teised klubilised ei näe siin probleemi. ;)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 15.01.13 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Ma arvan, et Sa ei pea sellepärast küll klubililiikme staatusest loobuma. Olid viisakas ja aus, rääksid kõik ära nii nagu oli. Mina ja arvan, et ka teised klubilised ei näe siin probleemi. ;)

+1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.13 20:19 Tsiteeri

Ma lihtsalt ei soovi nõnda sellises staatuses siin edasi olla. Jah, meil on asjad räägitud. Kuigi endal on "üsna kine maitse suus".

Terv.
AndresL

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.01.13 20:24 Tsiteeri

Mina saatsin U2U, kuid kui töesti nii tungiv vajadus, siis pöördu meeskonna poole, nende otsus ja vastus.
Arvan, et vastus on see, mis juba siin esitatud.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.13 20:30 Tsiteeri

Kõik on korras, ac jääb edasi. Ma lihtsalt pilllisin:D

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 15.01.13 20:35 Tsiteeri

Aitab äkki juba - teema teema järel ja ikka sama hala. Palun ärge tehke selle vaidluse raames ega ka sellega kaugemalt kokku puutudes veel ühte uut teemat - aitab juba.

Ajage omavahel asjad korda ja kui tunned, et ei taha enam Eesti Audi Klubi Liige olla, siis lõika kaart pooleks ja saada klubist välja astumise soov klubiliige(ät)audiclub ee - vastasel korral võiks nüüd asja kalevi alla panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.9% - SQL: 69.1%]