Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: käiguvahetus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1318)
auditor
huviline

Registreerunud 15.12.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 13:03 Tsiteeri
käiguvahetus

Tere siis kõigile!
Autoks siis audi A4, 98a 2,5 TDI 132 kw S-Line!
Mure selline ,et kui sõidad autoga ja tallad kaasi siis ei vaheta käiku õigel ajal, no näiteks laseb kolmandal kuni lõpuni minna ja siis veits ootab ja vahetab käigu! Kui aga sõidad rahulikult kiirnedad 100km siis vahetab ilusti käigud.!Eelmine omanik ütles auto kohta et tema oli käind kuskil diisli keskuses ja seal öeldi ,et etteande pump võib olla ära! Kui lasta paagis kütte tase näidikul punaseni või kui hakkab kompuutris bensu tuli põlema siis ei sa enam kütet peale ,ja tankla lugu kohe! Vabandan kui on miskit ebanormaalselt kirjutatud, kuna olen esimest päeva diisli omanik! Abi oleks väga teretulnud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 17.12.12 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: auditor
Tere siis kõigile!
Autoks siis audi A4, 98a 2,5 TDI 132 kw S-Line!
Mure selline ,et kui sõidad autoga ja tallad kaasi siis ei vaheta käiku õigel ajal, no näiteks laseb kolmandal kuni lõpuni minna ja siis veits ootab ja vahetab käigu! Kui aga sõidad rahulikult kiirnedad 100km siis vahetab ilusti käigud.!Eelmine omanik ütles auto kohta et tema oli käind kuskil diisli keskuses ja seal öeldi ,et etteande pump võib olla ära! Kui lasta paagis kütte tase näidikul punaseni või kui hakkab kompuutris bensu tuli põlema siis ei sa enam kütet peale ,ja tankla lugu kohe! Vabandan kui on miskit ebanormaalselt kirjutatud, kuna olen esimest päeva diisli omanik! Abi oleks väga teretulnud!

No käigukasti kohta on nii, et kui kõvasti pähe annad, siis ta vahetabki hiljem käike (kast/auto arvab, et tahad minekut, sestap lasebki pöörded kõrgele) ja rahuliku sõiduga vahetab varem. Seega see peaks normaalne olema.
Kütuse kohta- jah, ilmselt pump läbi, mine lase kuskil pädevas kohas üle vaadata. Kui etteande pump ära on, siis avaldan sulle kaastunnet...

Oled Sa kindel, et 98a Audi A4 on 132kw mootoriga? Mina ei oleks...pigem ehk on tegu 110kw isendiga.
Ahjaa, Su Audi ei ole mingi S-Line...aga see pole määrav hetkel. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
auditor
huviline

Registreerunud 15.12.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 13:20 Tsiteeri

No passis on 132 kw tal! No ei oska ausalt öelda kas või mis Line ta on mulle öeldi et on S!
Must lagi mustad külje piidad S tüüpi rool või no kolme kodaraga ja katuse reelingud on niklist! Aga ta on 03.11.1989 välja laskega !
Aga see selleks no ma olen sõitnud teiste automaatidega ka kelle on 2.5 TDI neil nagu ei vaheta nii ,see laseb koha pikemalt hoida pöörded üleval! Mis see etteande pump siis maksta võib? Ja kas kasutatud teema ei kõlba ???

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 17.12.12 13:25 Tsiteeri

Kasti kodeeringu võiks üle lasta vaadata, teinekord on see mingisse väga imelikku kodeeringusse pandud. Loodan, et enne ikka uurisid ka mida ostsid.
Kui keegi õnne soovib uue auto puhul, siis võta seda tõsiselt ja kapaga, sest vajad seda väga. Edu.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
auditor
huviline

Registreerunud 15.12.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 13:30 Tsiteeri

No jah seda võib ka lasta teha, ma ei uurinud miskit sest see hind millega see auto ostetud sai ei märgi isegi mitte avaldmist!
Ja no kui asi läheb raskeks ja kalliks siis midagi kui aint müüki terves keres või juppidena!Autos olev helitehnika oli juba vastav miks tasus osta!:)

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 17.12.12 13:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: auditor
No passis on 132 kw tal! No ei oska ausalt öelda kas või mis Line ta on mulle öeldi et on S!
Must lagi mustad külje piidad S tüüpi rool või no kolme kodaraga ja katuse reelingud on niklist! Aga ta on 03.11.1989 välja laskega !
Aga see selleks no ma olen sõitnud teiste automaatidega ka kelle on 2.5 TDI neil nagu ei vaheta nii ,see laseb koha pikemalt hoida pöörded üleval! Mis see etteande pump siis maksta võib? Ja kas kasutatud teema ei kõlba ???

Kahtlen natuke aastaarvus...lihtsalt seetõttu, et sel aastal ei tulnud tehasest 132kw mootoriga 2.5TDI mootorit, see lisandus A4-le alates 2001a, kui tuli välja B6 kere. Muidugi, alati võib olla seal mingeid variante (tehase chip, teise masina mootor jnejnejne). Kirjelduse järgi ma arvan, et sul on siiski B6 kerega masin. Igatahes- kui kahtled, on alati mõttekam viia kuskile (soovitavalt kas esindus või siis autohooldus.ee) kontrolli. Seal üldjuhul öeldakse ära, mis vead võivad olla käigukastis, mootoris ja kütusepumbas.
Etteandepump maksab ca 400 euri (sõltuvalt, kust osta). Kindlasti sobib ka kasutatud, kui veendud selle korrasolekus.

Seda ma näen küll esimest korda, et keegi tõstab helitehnika olemasolu auto tehnilisest seisukorrast ettepoole :o

Ehk siis- palju õnne! Oled sattunud sakslaste kättemaksu osaliseks ülejäänud maailmale.

Mitte, et ma nüüd üldistada või näpuga näidata tahaksin, aga kahjuks selliste sinisilmsete autoostjate tõttu ongi levimas jutud, et Audi on ikka ilgelt s*tt auto ja laguneb ja on sada häda...

auditor
huviline

Registreerunud 15.12.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 13:54 Tsiteeri

E kus juures mainiti miskit tehase chipist vms!Aga no viin ta siis ühesõnaga kuhugi kontrolli!
Otsin selle auto tuttava tuttava käest!
No lihtsam ja kindlam on osta uus pump kui peaks selle viga olema!
Autos olen tehnika maksab palju rohkem kui mina selle auto eest maksin!
Muidugi pole Audi sitt jne, kuna mul endal on teine auto veel ja see on ka audi A4 aga bensukas ja mu eelmine auto oli ka audi
niet ei üht halba sõna audi kohta!!!
Ja enamus sõpradel ka audid !
See diisel audi on nii võileivaga ostetud et tõesti kohe on! Pumba pool hinda:)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.5% - SQL: 65.5%]