Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Esiveoliste talverõõmud 2012/2013 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata :) ) (Vastuseid: 58 | Vaatamisi: 7941)
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 19.12.12 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Esimesel pildil oli stardiala piisavalt, aga hang oleks 1) stange lõhkunud 2) esirattad ikka maast lahti ajanud. Üritsin ka vaikselt ja just see viimane kippus juhtuma.
Ma ei vaidlegi vastu, et esiveoga sõita saab. Saab küll, aga silm punnis ja labidas käepärast.

Ei midagi isiklikku süüdistavat, rahu. :) Kirjutasingi, et labidas välkuma. Teiseks jah, sul uut moodi stange ju:D Mul oluliselt madalam masin aga mu B5-el on ju suur ja pehme painduv põll stange all. Sellise aastakäigu audidega hoopis muretum sõita:P (va. S-id.)

Tsitaat:
Algselt postitas: blinkz
Teemat lugedes tundub, et Tartu on maru lumevaene linn :(

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59997_10151291351744763_2036537063_n.jpg
;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.0 85KW

postitati 19.12.12 18:33 Tsiteeri

Nüüd julges keegi selle lõpuks ära öelda, et non-audi vennad hoidku suu kinni. Audi forever;)

jokerAudi mul muidu korralikud rehvid all ja sõidustiilil ka vist midagi häda pole. Lihtsalt nii tebiilsetes kohtades välja kukkunud. Viimati siis 1 rehv kraavis ja teine ratas jää peal.

Tegelt on äriidee olemas, et müüa peenkillustiku kotte autosse(25kg) ja kokkukäidavat labidat - Siis enam kinni ei jää

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 19.12.12 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reff20
Nüüd julges keegi selle lõpuks ära öelda, et non-audi vennad hoidku suu kinni. Audi forever;)

jokerAudi mul muidu korralikud rehvid all ja sõidustiilil ka vist midagi häda pole. Lihtsalt nii tebiilsetes kohtades välja kukkunud. Viimati siis 1 rehv kraavis ja teine ratas jää peal.

Tegelt on äriidee olemas, et müüa peenkillustiku kotte autosse(25kg) ja kokkukäidavat labidat - Siis enam kinni ei jää

Ma arvan, et Audisid/kogemusi Audidega on mul olnud rohkem, kui nendel kahel piiksujal siin kokku, niiet. Pealegi, kontsern on sama. Aga no jah, eks see 1 rehv kraavis teine jääl- sealt ei tule q kah välja ilma abita :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 19.12.12 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Algselt postitas: reff20

Ma arvan, et Audisid/kogemusi Audidega on mul olnud rohkem, kui nendel kahel piiksujal siin kokku, niiet. Pealegi, kontsern on sama. Aga no jah, eks see 1 rehv kraavis teine jääl- sealt ei tule q kah välja ilma abita :P

Sa nüüd mine piiksu oma kogemustega VW foorumis, kontsern on küll sama, aga foorumid on erinevad. Kui sa omaksid reaalselt kogemusi Audidega, siis sa ei paneks kõiki quattrosid ühte patta. Audil ju kahe lukustatava diffriga quattrosid, millel ka reaalselt 3 ratast veab.

q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 19.12.12 18:49 Tsiteeri

jokerAudi ja Joe80, jätkake oma arutelu U2U-s palun.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 19.12.12 18:50 Tsiteeri

Üldiselt on mõttetu mingit vaidlust üles kiskuda. Point on selles, et seni, kuni olen selle klubi liige, ei kavatse mitte kuskil suud kinni hoida, kui miskit öelda on. Pmst OT-d siia teemasse tekitada on mõttetu. Kui midagi on öelda, siis selleks on meil olemas siin U2U.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain-
huviline

Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9TDi

postitati 22.12.12 05:55 Tsiteeri

Monorõõmud. Ise olen väga rahul oma audi läbivusega, on ikka korralikult sügavas lumes sumbatud ja sai hakkama väga hästi :)
http://www.upload.ee/image/2923552/701884468.jpg

TurboSlava
huviline

Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: 5X Audi 100 sedaan c4

postitati 18.01.13 13:57 Tsiteeri

Metskülas põlvamaal on nüüd suhteliselt kiire rada monomänkijate jaoks. Soovitan.

LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 18.01.13 14:44 Tsiteeri

Käisin minagi hullamas :D Sai kolm korda traktoril järgi käia, kuna labidast polnud eriti tolku

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/321201_441325939267105_1485883432_n.jpg

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]