Audi A6 2,5 Tdi - 1995 - jarvequattro, Teema lukku, endiste alla.
Tervist! Kirjutaks ka teema enda liikurist, milleks on Audi A6 2,5 Tdi. Autot edasi viib rida viis mootor millel on 103kW. Auto sai toodud suvel
augusti kuus. See on minu teine diiselmootoriga audi ja üldiselt seitsmes audi juba.
Enne selle audi toomist sai mitut audid uuritud ja vaatamas käidud kuigi ükski neist ei sobinud. Nettist leidsin selle isendi. Sai selle omanikuga
kokku lepitud aeg millal vaatama saab minna ja sai isegi hinnas räägitud natukese alla. Ja saigi auto ära toodud. Muidugi iluvigu oli ja mõni asi
tahtis tegemist ka nagu igal vanemal autol. Aga muidu olen rahul autoga. Üks suur positiivne asi on see, et see auto võtab ikka suure kere vähe kütted
ja liigub edasi ka kui vaja on.
Kirjutaks autost lähemalt nüüd:
Mark: Audi A6
Aasta: 1995
Mootor: 2,5 Tdi
Võimsus kW/hj/p/min: 103kW/140hj/4000
Pöördemoment, Nm/p/min: 290/1900
Käigukast: 6-ne manuaal.
Varustus: 2xel. akent, 2xel. peeglid, 2x.istmesoojendused, kliimaautomaatika, pardakompuuter.
Sisustus:tekstiilpolster, 2x istmesoojendused, taskud esiistmete seljatugedes, tagaistme seljatugi allaklapitav, reguleeritav roolisammas (kõrgus ja
sügavus), nahkkattega käigukanginupp, nahkkattega käsipidurikang,käetugi ees (laekaga), käetugi taga, iluliistud salongis (puitdekoor), jalamatid
(kummist).
Muu varustus: katusereelingud, välistemperatuuri näidik, tagaklaasi soojendus, tagaklaasi puhasti.
Paneks kirja siia veel mis auto juures teinud olen ja mida vaja teha on.
Mis on tehtud:
Esisild korda: õõtshoob uus, koos puksidega, rooliotsad uued+ sillastend ka.
Käsipiduritrossi uued.
Katalüsaator tühjaks kuna oli umbes.
Mis vaja teha veel:
Hammasrihma vahetata.
Plokkisoojendus peale.
Hooldus teha. Uued filtrid+vedelikud.
Autol on üks viga ka. Nimelt hakkavad mootori pöörded kõiguma vahepeal. Eriti siis kui mootor on soe. Milles viga olla võib või mida vaatata üle? Äkki
oskab keegi aitata!
Paneks siis mõned pildid ka autost endast.
[img]http://mb4.live.hot.ee/rps/D/2433856.jpg?t=2lisapilt.jpg[/img]
Sisust ka pilte:
Eks hoian uuendustega kursis kõigi.
|