Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Palun abi!Küsimustik. (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1294)
KKra
huviline

Registreerunud 11.12.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.12 12:55 Tsiteeri
Palun abi!Küsimustik.

Tere!
Kuna ei osanud seda teemat kuhugi teha , siis tegin siia.Loodan et ma väga reeglite vastu ei eksi, kuna müügiga ma ei tegele.Lugemist ja informatsiooni oleks mulle küll. :D Järgneval lingil on mul ülesseatud väike uuring , mis on mõeldud autoomanikele.Aega rööviksin ma 1-2 minutit , rohkem ei tohiks küll kuluda.Vastates palun olla võimalikult aus ja täpne.Küsimustele ja ettepanekutele olen avatud, saatke need mulle PS vahendusel.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHRIMkJjUmlFRG1ELVdmX2dhcEFFSnc6MQ

Suur tänu juba ette! ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 19.11.12 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KKra
Tere!
Kuna ei osanud seda teemat kuhugi teha , siis tegin siia.Loodan et ma väga reeglite vastu ei eksi, kuna müügiga ma ei tegele.Lugemist ja informatsiooni oleks mulle küll. :D Järgneval lingil on mul ülesseatud väike uuring , mis on mõeldud autoomanikele.Aega rööviksin ma 1-2 minutit , rohkem ei tohiks küll kuluda.Vastates palun olla võimalikult aus ja täpne.Küsimustele ja ettepanekutele olen avatud, saatke need mulle PS vahendusel.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHRIMkJjUmlFRG1ELVdmX2dhcEFFSnc6MQ

Suur tänu juba ette! ;)

Pole väga keeruline uuring, mõni tähelepane on siiski:

"Millistel nädalapäevadel oleks Teil kõige mugavam töökoda/pesulat külastada?" - ma tahaksin vastata, et see pole mulle oluline. Sama asi puudutab kellaaegu. Aga üldises plaanis ok.
Mis selle uurimuse tagajärjel peaks selguma?

Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.12 18:48 Tsiteeri

Nii mitmedki küsimused tunduvad olevat eelistatud, et valiks ühe enim sobiva. Küsimustiku formaat seda otseselt ei defineeri, ega piira, aga selline mulje jääb. Kui nii, siis tasuks siin-seal kasutada ka teistsugust märgistamist.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]