Tere!
Kuna ei osanud seda teemat kuhugi teha , siis tegin siia.Loodan et ma väga reeglite vastu ei eksi, kuna müügiga ma ei tegele.Lugemist ja
informatsiooni oleks mulle küll. Järgneval lingil on mul ülesseatud
väike uuring , mis on mõeldud autoomanikele.Aega rööviksin ma 1-2 minutit , rohkem ei tohiks küll kuluda.Vastates palun olla võimalikult aus ja
täpne.Küsimustele ja ettepanekutele olen avatud, saatke need mulle PS vahendusel.
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
postitati 19.11.12 18:40
Tsitaat:
Algselt postitas: KKra
Tere!
Kuna ei osanud seda teemat kuhugi teha , siis tegin siia.Loodan et ma väga reeglite vastu ei eksi, kuna müügiga ma ei tegele.Lugemist ja
informatsiooni oleks mulle küll. Järgneval lingil on mul ülesseatud
väike uuring , mis on mõeldud autoomanikele.Aega rööviksin ma 1-2 minutit , rohkem ei tohiks küll kuluda.Vastates palun olla võimalikult aus ja
täpne.Küsimustele ja ettepanekutele olen avatud, saatke need mulle PS vahendusel.
Pole väga keeruline uuring, mõni tähelepane on siiski:
"Millistel nädalapäevadel oleks Teil kõige mugavam töökoda/pesulat külastada?" - ma tahaksin vastata, et see pole mulle oluline. Sama asi puudutab
kellaaegu. Aga üldises plaanis ok.
Mis selle uurimuse tagajärjel peaks selguma?
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
postitati 19.11.12 18:48
Nii mitmedki küsimused tunduvad olevat eelistatud, et valiks ühe enim sobiva. Küsimustiku formaat seda otseselt ei defineeri, ega piira, aga selline
mulje jääb. Kui nii, siis tasuks siin-seal kasutada ka teistsugust märgistamist.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]