Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A8 helisüsteem. (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2331)
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D3 3,0 TDI 171kw

postitati 15.10.12 10:47 Tsiteeri
Audi A8 helisüsteem.

Tere!
Sai endale soetatud Audi A8 (D2) 1998 aasta
Uuriksin, et kas kõikidel A8-tel on on tehase poolt ette nähtud helisüsteemi jaoks võimendi ja cd- box.
Muusikat teeb mul seal autos Audi Concert (Blaubunkt)
Pagasnikusse jookseb mul ainult cd-boxi pistik. Kuna auto sai jõhvist osta,siis sealt võeti arvatavasti need asjad kõik ennem välja. Nüüd on minu soov need sinna tagasi saada, aga ei leia pistikut, mille külge võimendi ühendada.
Ja raadio leviga on väga kehvad lood. Linnade ümbruses veel enam vähem mängib, aga 15-20 km eemal, on asi päris kehva.
Kui keegi oskab miskit tarka nõu anda, oleksin väga tänulik.
Aitäh.
Ette tänades
Marek

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.12 09:31 Tsiteeri

Ei oska keegi miskit abi anda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 19.10.12 11:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marek113
Tere!
Sai endale soetatud Audi A8 (D2) 1998 aasta
Uuriksin, et kas kõikidel A8-tel on on tehase poolt ette nähtud helisüsteemi jaoks võimendi ja cd- box.
Muusikat teeb mul seal autos Audi Concert (Blaubunkt)
Pagasnikusse jookseb mul ainult cd-boxi pistik. Kuna auto sai jõhvist osta,siis sealt võeti arvatavasti need asjad kõik ennem välja. Nüüd on minu soov need sinna tagasi saada, aga ei leia pistikut, mille külge võimendi ühendada.
Ja raadio leviga on väga kehvad lood. Linnade ümbruses veel enam vähem mängib, aga 15-20 km eemal, on asi päris kehva.
Kui keegi oskab miskit tarka nõu anda, oleksin väga tänulik.
Aitäh.
Ette tänades
Marek

Ma mälu järgi katsun taastada pilti, kas mul oli eraldi võimendi D2-l pagasiruumis. No ei löö ette, cd-box oli küll, aga võimendi pole minumeelest seal kohustuslik lisa.
Raadioleviga oli minu autol probleeme antennivõimendiga. Selle vahetamine vist ravis välja. Samuti oli oluline antenni seisukord - kui ma midagi segamini ei aja, sisi see oli kontuurina tagumise klaasi sees ja võis vabalt ka katki olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.10.12 12:12 Tsiteeri

Bose korral on võimendi vasakus rattakoopas kõige põhjas. Vaata lisavarustuse koodide järgi, mis tehases täpselt peale pandi. Või siis vaata algatuseks, kas makki sisse lülitades tuleb kõigepealt ette "BOSE". 4.2-l ta oli vist standartvarustuses, teistel võib ka mitte olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.12 16:43 Tsiteeri

Mul on antenn eraldi taga tiiva peal,ei ole klaasi sees.
BOSE kirja ei löö ette.
Mul pagassis on 2 otsa vasakul pool ratta koopa juures.
Üks on ümmargune, mida arvan olevat CD-Boxi oma, ja teine on lapik, mida arvan olevat võimendi oma.
Kust kere numbri järgi seda varustust teada saab?
Aitäh

andri1986
huviline

Registreerunud 14.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6 q, Audi S4 C4 2.2T, Audi S8 D2 4.2, Audi s4 B6 , Audi A8 D2 4.2 q

postitati 21.10.12 07:52 Tsiteeri

Mul oli sama jama, cd-boxsi polnud, kui ostsin audi S8 D2. Ma ostsin sellise juhtmestiku ja vahe tükid mis tulevad külgedele , et vöid ühendada sellise cd-mängija mida soovid. Kaob igasugune cd-boxsi jama ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andri1986
huviline

Registreerunud 14.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.6 q, Audi S4 C4 2.2T, Audi S8 D2 4.2, Audi s4 B6 , Audi A8 D2 4.2 q

postitati 21.10.12 07:58 Tsiteeri

Äkki keegi oskab hoopis öelda, kust saaks osta originaal antenni ?

Pilt millisest antennist jutt on ( tootekood 4D0 035 501 )
http://mb2.live.hot.ee/rps/D/2433000.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andri1986
huviline

Registreerunud 14.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.12 16:21 Tsiteeri

Antenni keskmine osa leidus Soome Audi esindusest tootekoodi järgi, hinnaks 145 eurot :D

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 16.11.12 16:55 Tsiteeri

Igal juhul soovitan leviprobleemiga seoses esmalt vahetada väline antenn. Isegi kui see visuaalis OK tundub, ei pruugi see enam fungata nagu vaja. Uus osta universaalne suvalisest autopoest, pea-asi et keere õige oleks (reeglina on erineva keermega vidinad vist isegi kotis kaasas). 90+% tõenäosusega lahendab see probleemi ja ei maksa eriti midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Marek113
huviline

Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.12 18:54 Tsiteeri

Suur tänu info eest

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.3% - SQL: 61.7%]