v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.12 09:11
|
|
|
Uus BOSCH VP44 kõrgsurvepump
Kuna enda masinale uut pumpa tarvis siis mõtlesin milleks osta 600euriga kasutatud, kui pakutakse täiesti uut BOSCHI pumpa 1000€, siit aga küsimus
miks need hinnad nii kõikuvad on, osad räägivad hinnast 1000€ osad 2000€, mis selle pumba reaalne hind siis on millega on ta võimalik saada? Autoks
audi a6 132kw ja pumba koodi lõpp on 106L
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 07.09.12 09:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: v6hitler
Kuna enda masinale uut pumpa tarvis siis mõtlesin milleks osta 600euriga kasutatud, kui pakutakse täiesti uut BOSCHI pumpa 1000€, siit aga küsimus
miks need hinnad nii kõikuvad on, osad räägivad hinnast 1000€ osad 2000€, mis selle pumba reaalne hind siis on millega on ta võimalik saada? Autoks
audi a6 132kw ja pumba koodi lõpp on 106L |
Kasutatud 600 eurine on ju ka stenditud ja garantiiga, kuigi seda ennako osa lähemalt uurinuna ma ka kasutatud tükki ilmselt enam ei ostaks, 200000+
sõitnud masinal lihtsalt ongi see kolb ära kulunud, mis sest, et masin veel enamvähem normaalselt töötab.
Remont ei ole teab mis keeruline ega kallis kui õigel ajal (kui korpus veel kulumata) teha.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.12 09:50
|
|
|
Kes neid stenditud ja garantiiga pumpasid 600 euriga müüb?
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 07.09.12 12:16
|
|
|
Eestis oli soodsaim uue pumba pakkumine koos allahindlusega 1850eur. Sai mujalt ostetud 950eur eest samamoodi tutikas ja garantiiga. Ei näe ühtegi
mõjuvat põhjust miks peaks enda autole tundmatu ajalooga kasutatud ja kulunud asja osta, kui just masin müüki koheselt ei lähe (see muidugi ka igaühe
enda otsustada).
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 07.09.12 13:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
Eestis oli soodsaim uue pumba pakkumine koos allahindlusega 1850eur. Sai mujalt ostetud 950eur eest samamoodi tutikas ja garantiiga. Ei näe ühtegi
mõjuvat põhjust miks peaks enda autole tundmatu ajalooga kasutatud ja kulunud asja osta, kui just masin müüki koheselt ei lähe (see muidugi ka igaühe
enda otsustada). |
Audi Eesti esindustes on originaalvahetusfondi osana seda tüüpi pumbad 1499 eurot, millest saab maha veel Audiklubi soodustuse või koos paigaldusega
6+ soodustuse.
Toomas
|
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.12 17:29
|
|
|
enda otsustada). |
Palun räägi mulle privas kus ma selle tutika 950ga saaksin?
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.12 18:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: v6hitler
Palun räägi mulle privas kus ma selle tutika 950ga saaksin? |
See oli Ebayst pärit, mõned pakkumised leiad siia vaiutades.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.09.12 19:47
|
|
|
Kui mul oleks raha natuke rohkem, siis ma ilmselt laseks pumba remontida. Teemaalgatajale see variant kahjuks ei sobi kuna remondi eelduseks on korras
aju.
Karla auto pakkus remonti u 700.- eest, see sisaldab siis juba ka stendis ajule uute seadete õpetamist.
Nagu juba üteldud, siis enamasti saab sellise "jalalt surnud" aju isegi ilma pumpa maha võtmata korda, ka siinses foorumis on vähemalt 2 inimest kes
sellise tööga edukalt hakkama saavad, hindadest ma ei tea kahjuks (õnneks) midagi.
Hindade eripära on Eestile omane, siinsed kaubad on ikka arenenuma või arenenud maailma omast vähemalt kolmandiku võrra kallimad. Seepärast ongi kõike
odavam tellida teisest maailma otsast.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 08.09.12 11:10
|
|
|
No vabandust aga puhta loll peab olema, kui 700eur eest remontida selle asemel, et 1000eur eest uus pump osta. Vähe sellest ei saada tihtipeale
komponentide remondiga siinmail eriti hästi hakkama. Olgu selleks siis turbo, pump või automaatkast.
12.301@181km/h
|
|
|
|
Dixi
huviline
Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 09.09.12 13:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Kui mul oleks raha natuke rohkem, siis ma ilmselt laseks pumba remontida. Teemaalgatajale see variant kahjuks ei sobi kuna remondi eelduseks on korras
aju.
Karla auto pakkus remonti u 700.- eest, see sisaldab siis juba ka stendis ajule uute seadete õpetamist.
Nagu juba üteldud, siis enamasti saab sellise "jalalt surnud" aju isegi ilma pumpa maha võtmata korda, ka siinses foorumis on vähemalt 2 inimest kes
sellise tööga edukalt hakkama saavad, hindadest ma ei tea kahjuks (õnneks) midagi.
Hindade eripära on Eestile omane, siinsed kaubad on ikka arenenuma või arenenud maailma omast vähemalt kolmandiku võrra kallimad. Seepärast ongi kõike
odavam tellida teisest maailma otsast. |
Selle aju saab jah enamjaolt korda, eeldusel, et keegi seda ettevaatamatult avanud või remontida püüdnud pole eelnevalt.
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.12 14:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dixi
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
aju.
odavam tellida teisest maailma otsast. |
Selle aju saab jah enamjaolt korda, eeldusel, et keegi seda ettevaatamatult avanud või remontida püüdnud pole eelnevalt. |
Minu pumba aju kahjuks enam korda ei saa, kuna mul käed sügelesid ja oli ikka õllese peaga vaja sinna sisse vaadata. Aga see selleks, kus selle uue
pumba iikkagi osta saab? 950ne euriga
|
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.09.12 14:51
|
|
|
Ja mis need tähed seal seeria numbri lõpus määravad? kui mul L lõpuga pump siis kas sobib vaid L lõpuga pump või miskit muud veel? kas ajud on neil
kõigil ühed ja samad?
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.12 05:46
|
|
|
Käesoleva aasta märtsis tehti mulle Audi esinduse poolt hinnapakkumine summale ca 2,200 eur, seepärast hankisingi pumba mujalt ja läksin esindusse
vahetama, nii tuli kulu kokku ca 1,300eur.
P.S Ehk vahe on selles kas tegemist on vanemate pumpadega või uuematega.
Tsitaat: | Algselt postitas: 80quattro
enda otsustada). |
Audi Eesti esindustes on originaalvahetusfondi osana seda tüüpi pumbad 1499 eurot, millest saab maha veel Audiklubi soodustuse või koos paigaldusega
6+ soodustuse. |
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
v6hitler
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.12 09:45
|
|
|
Okei tänud sulle, ma leidsin juba Austriast ühe firma kellele tuleb maksta taastatud pumba eest 799€ + 300€ deposiit , mis tagastatakse kui vana pumba
neile saadan. 1a on garantii.
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.09.12 09:50
|