Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Uus BOSCH VP44 kõrgsurvepump (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 4385)
v6hitler
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 09:11 Tsiteeri
Uus BOSCH VP44 kõrgsurvepump

Kuna enda masinale uut pumpa tarvis siis mõtlesin milleks osta 600euriga kasutatud, kui pakutakse täiesti uut BOSCHI pumpa 1000€, siit aga küsimus miks need hinnad nii kõikuvad on, osad räägivad hinnast 1000€ osad 2000€, mis selle pumba reaalne hind siis on millega on ta võimalik saada? Autoks audi a6 132kw ja pumba koodi lõpp on 106L

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 07.09.12 09:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: v6hitler
Kuna enda masinale uut pumpa tarvis siis mõtlesin milleks osta 600euriga kasutatud, kui pakutakse täiesti uut BOSCHI pumpa 1000€, siit aga küsimus miks need hinnad nii kõikuvad on, osad räägivad hinnast 1000€ osad 2000€, mis selle pumba reaalne hind siis on millega on ta võimalik saada? Autoks audi a6 132kw ja pumba koodi lõpp on 106L

Kasutatud 600 eurine on ju ka stenditud ja garantiiga, kuigi seda ennako osa lähemalt uurinuna ma ka kasutatud tükki ilmselt enam ei ostaks, 200000+ sõitnud masinal lihtsalt ongi see kolb ära kulunud, mis sest, et masin veel enamvähem normaalselt töötab.:D
Remont ei ole teab mis keeruline ega kallis kui õigel ajal (kui korpus veel kulumata) teha.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
v6hitler
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 09:50 Tsiteeri

Kes neid stenditud ja garantiiga pumpasid 600 euriga müüb?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 11:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Kes neid stenditud ja garantiiga pumpasid 600 euriga müüb?

No 600'ga ju keegi ometi garantiita pumpa ei paku?:o Neid masinaid igasugu vigadega niivõrd palju laiali, et varuosaprobleemi ei tohiks küll olla.:D
Kuid nagu üteldud, vana pumba puhul pead arvestama, et pmst kõik nad on vigased, st mingit mõtet ei ole sellise summa eest "teadmata korras" pumpa osta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 07.09.12 12:16 Tsiteeri

Eestis oli soodsaim uue pumba pakkumine koos allahindlusega 1850eur. Sai mujalt ostetud 950eur eest samamoodi tutikas ja garantiiga. Ei näe ühtegi mõjuvat põhjust miks peaks enda autole tundmatu ajalooga kasutatud ja kulunud asja osta, kui just masin müüki koheselt ei lähe (see muidugi ka igaühe enda otsustada).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 07.09.12 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Eestis oli soodsaim uue pumba pakkumine koos allahindlusega 1850eur. Sai mujalt ostetud 950eur eest samamoodi tutikas ja garantiiga. Ei näe ühtegi mõjuvat põhjust miks peaks enda autole tundmatu ajalooga kasutatud ja kulunud asja osta, kui just masin müüki koheselt ei lähe (see muidugi ka igaühe enda otsustada).

Audi Eesti esindustes on originaalvahetusfondi osana seda tüüpi pumbad 1499 eurot, millest saab maha veel Audiklubi soodustuse või koos paigaldusega 6+ soodustuse.

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
v6hitler
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:

Palun räägi mulle privas kus ma selle tutika 950ga saaksin?

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:

See oli Ebayst pärit, mõned pakkumised leiad siia vaiutades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.12 19:47 Tsiteeri

Kui mul oleks raha natuke rohkem, siis ma ilmselt laseks pumba remontida. Teemaalgatajale see variant kahjuks ei sobi kuna remondi eelduseks on korras aju.
Karla auto pakkus remonti u 700.- eest, see sisaldab siis juba ka stendis ajule uute seadete õpetamist.

Nagu juba üteldud, siis enamasti saab sellise "jalalt surnud" aju isegi ilma pumpa maha võtmata korda, ka siinses foorumis on vähemalt 2 inimest kes sellise tööga edukalt hakkama saavad, hindadest ma ei tea kahjuks (õnneks) midagi.

Hindade eripära on Eestile omane, siinsed kaubad on ikka arenenuma või arenenud maailma omast vähemalt kolmandiku võrra kallimad. Seepärast ongi kõike odavam tellida teisest maailma otsast.

Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 08.09.12 11:10 Tsiteeri

No vabandust aga puhta loll peab olema, kui 700eur eest remontida selle asemel, et 1000eur eest uus pump osta. Vähe sellest ei saada tihtipeale komponentide remondiga siinmail eriti hästi hakkama. Olgu selleks siis turbo, pump või automaatkast.

12.301@181km/h
Dixi
huviline

Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 09.09.12 13:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Kui mul oleks raha natuke rohkem, siis ma ilmselt laseks pumba remontida. Teemaalgatajale see variant kahjuks ei sobi kuna remondi eelduseks on korras aju.
Karla auto pakkus remonti u 700.- eest, see sisaldab siis juba ka stendis ajule uute seadete õpetamist.

Nagu juba üteldud, siis enamasti saab sellise "jalalt surnud" aju isegi ilma pumpa maha võtmata korda, ka siinses foorumis on vähemalt 2 inimest kes sellise tööga edukalt hakkama saavad, hindadest ma ei tea kahjuks (õnneks) midagi.

Hindade eripära on Eestile omane, siinsed kaubad on ikka arenenuma või arenenud maailma omast vähemalt kolmandiku võrra kallimad. Seepärast ongi kõike odavam tellida teisest maailma otsast.

Selle aju saab jah enamjaolt korda, eeldusel, et keegi seda ettevaatamatult avanud või remontida püüdnud pole eelnevalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
v6hitler
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.12 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dixi
Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Selle aju saab jah enamjaolt korda, eeldusel, et keegi seda ettevaatamatult avanud või remontida püüdnud pole eelnevalt.

Minu pumba aju kahjuks enam korda ei saa, kuna mul käed sügelesid ja oli ikka õllese peaga vaja sinna sisse vaadata. Aga see selleks, kus selle uue pumba iikkagi osta saab? 950ne euriga

v6hitler
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.12 14:51 Tsiteeri

Ja mis need tähed seal seeria numbri lõpus määravad? kui mul L lõpuga pump siis kas sobib vaid L lõpuga pump või miskit muud veel? kas ajud on neil kõigil ühed ja samad?

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.12 05:46 Tsiteeri

Käesoleva aasta märtsis tehti mulle Audi esinduse poolt hinnapakkumine summale ca 2,200 eur, seepärast hankisingi pumba mujalt ja läksin esindusse vahetama, nii tuli kulu kokku ca 1,300eur.

P.S Ehk vahe on selles kas tegemist on vanemate pumpadega või uuematega.
Tsitaat:
Algselt postitas: 80quattro
Tsitaat:

Audi Eesti esindustes on originaalvahetusfondi osana seda tüüpi pumbad 1499 eurot, millest saab maha veel Audiklubi soodustuse või koos paigaldusega 6+ soodustuse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.12 05:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Tsitaat:

See oli Ebayst pärit, mõned pakkumised leiad siia vaiutades.

Täpsem olla siis siit:

http://stores.ebay.de/Bosch-Diesel-Center/Bosch-Diesel-/_i.html?_fsub=1468003010&_sid=687481190&_trksid=p4634.c0.m322

P.S otsisin lingi välja, kuigi väga ei viitsinud :)

v6hitler
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.12 09:45 Tsiteeri

Okei tänud sulle, ma leidsin juba Austriast ühe firma kellele tuleb maksta taastatud pumba eest 799€ + 300€ deposiit , mis tagastatakse kui vana pumba neile saadan. 1a on garantii.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.12 09:50 Tsiteeri

Just nii see käib.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.7% - SQL: 59.3%]