Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 võtme programeerimise abi (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1007)
Damon
huviline

Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, 2.4, 2000, atm. Ford Focus 2013, 1.6, man, Honda CRV Executive, 2014, 2.0, atm

postitati 03.09.12 07:08 Tsiteeri
A8 võtme programeerimise abi

Hei

Selline küsimus, et kas keegi Tallinnas asuvatest foorumlastest saaks mu abikaasal aidata A8 (1997) võtit progeda? Saatsin talle õpetuse ja ta proovis selle järgi teha aga ei saanud hakkama. Pole kindel aga äkki teeb miskit valesti. Uued patareis ostis sisse aga auto pulti ära ei tunne.
Kui kellelgi on võimalus käia vaatamas Tallinnas (töö ajal Lasamägi õhtuti Õismägi) oleks väga tänulik. Minu poolt siis pudel head LAV veini kui novembri lõpus koju tulen :)
Andke teada U2U kaudu
Päikest
Alar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 03.09.12 15:41 Tsiteeri

Mitu võtit on? Kui ainult üks, siis nii lihtsalt ei lähe, peab vähe kavaldama. Aga proovida võib.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Damon
huviline

Registreerunud 08.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, 2.4, 2000, atm. Ford Focus 2013, 1.6, man, Honda CRV Executive, 2014, 2.0, atm

postitati 03.09.12 15:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Mitu võtit on? Kui ainult üks, siis nii lihtsalt ei lähe, peab vähe kavaldama. Aga proovida võib.

2 võtit. Üks nö puldiga ja teine tavaline

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.12 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Damon
Tsitaat:
Algselt postitas: samru

2 võtit. Üks nö puldiga ja teine tavaline

Siis peaks saama õpetada. Aga anna talle minu number, olen ju lasnaka ligidal Mähel.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Uss
klubiliige

Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s

postitati 03.09.12 19:44 Tsiteeri

Samru äkki sa viitsid vähe seletada seda õpetamis järjekorda? Kavaldamise all pead silmas vist ukse lahti võtmist?Ma oma autol ei taha ikka jonni jätta ja tahaks ta ikka nii põhimõtte pärast käima saada.Signaks sama infrapuna asi.

Quattro.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.12 20:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uss
Samru äkki sa viitsid vähe seletada seda õpetamis järjekorda? Kavaldamise all pead silmas vist ukse lahti võtmist?Ma oma autol ei taha ikka jonni jätta ja tahaks ta ikka nii põhimõtte pärast käima saada.Signaks sama infrapuna asi.

Teemaalgatajal on raadioteel töötavad puldid, see vähe teine teema. Sinul ja samuti minu enda autol on IR puldid mis on täiesti mõtetud asjad.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.2% - SQL: 62.8%]