Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Teateid eesti liikluskultuurist. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1375)
moppel
huviline

Registreerunud 09.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupé 2.3 20V -90

postitati 08.12.04 19:19
Teateid eesti liikluskultuurist.

Veider lugu

Sôitsime Tartust Tallinna. Pôltsamaa ristis paremalt keeras meie ette punane golhv. Kiirendusrada annab paremalt tulijale hea vôimaluse sujuvalt liiklusvoolu siseneda. See tüüp sisenes sedaviisi, et kiirendusrada lôppes enne piisavat kiirust ära. Vajus mulle kôrvalt peale ja mina pidin vastassuunast mööduma.

Tundus siiski tahtvat mööda sôita. Mina väga kiiresti ei sôitnud umbakaudu 85 ühikut. Golhv asus mulle vasakusse nurka passima ja üpris lähedale. Vôimalusi oli, aga mööda ei sôitnud. Mulle sihuke asi ei meeldi, mingu mööda vôi hoidku arukat vahet.

Näitasin paremal suunda, ei midagi. Vilgutasin piduritulesid, ei sôida mööda. Ei tulnud just liiga palju autosid vastu. Keerasin siis akna alla ja näitasin keskmise sôrmega, et sôida mööda.

Sôitiski, kaks kootud mütsidega tüüpi näitasid oma sôrmi ka. Vastasin samaga. Mina läksin ikka omas tempos ja nemad vaikselt läksid kaugemale. ôige pea, Adaveres keerasid tanklasse.

Olen juba tuuliku juures, näen peeglist golhv tuleb hoogsalt järgi. Hakkab mööduma ja aknast sirutub kiviga käsi. Panin kohe jala pedaalile ja hoidsin neid ohutul kaugusel.

Sôidame siis nii 120-140, libe ka. Ja mul plaanis korra Paidest läbi käia. Aga kui keerata peab hoo maha laskma. Ebamugav olukord. Môtlesime siis järgi ja helistasime 110. Räägin loo ära, ühendatakse Paide politseiga. See mees küsib golhvi numbrit ja kohe vastab, et need ju tuntud pätid, ta saadam Mäost patrulli vastu.

Hoidsin siis kurssi ja veidi enne Mäod tulebki sinivalge buss vastu. Pöörasid otsa ümber, vilkurid peale ja vôtsidki golhvi maha.

Ma siis pidasin ka kinni. Politseionu küsis kas ehk täkkeid ei ole, aga kahjuks ma ei tahtnud nende visketäpsust katsetada.

Huvitav lugu igatahes.

Sulejope oli igatahes väga morni näoga, kui edasi sôitsin.

Vaata ka:

http://www.imdb.com/title/tt0067023/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 08.12.04 19:47

krdi link see all on ?

teiseks ei saavuta selle halamisega mitte midagi va "SÜDAME PUISTAMISE"
selliseid affe oli on ja jääb, samas vibutasid ja provotseerisid sa ISE oma keskmise sõrmega, st et mis tast niisama vibutad, selline asi tuleks ära murda, siis ei teki ka selliseid tülisi ;)
Mõlemad olete parajad ahvid selles loos, aga halada ja kaastunnet otsida on ka igati huvitav ...

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.12.04 20:50

Tsitaat:
Esialgne postitaja moppel
Veider lugu

Keerasin siis akna alla ja näitasin keskmise sôrmega, et sôida mööda.

Minu meelest selline käitumine tõesti liiklusesse ei sobi. Vahel kohe hirmsasti tahaks sõrmeviibutajatele üle tahi anda. Mis sellest loost reklaamida, aru ma ei saa, mina käitun ka vahel liikluses ebaviisakalt, kuid püüan nendest juhtumitest pigem vaikida??!

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 08.12.04 21:01

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
Tsitaat:
Veider lugu

Keerasin siis akna alla ja näitasin keskmise sôrmega, et sôida mööda.

Minu meelest selline käitumine tõesti liiklusesse ei sobi. Vahel kohe hirmsasti tahaks sõrmeviibutajatele üle tahi anda. Mis sellest loost reklaamida, aru ma ei saa, mina käitun ka vahel liikluses ebaviisakalt, kuid püüan nendest juhtumitest pigem vaikida??!

ja sulle meeldib kui mingi vend sind viisakalt öeldes teelt ära lükkab?(aga kui poleks olnud võimalust ringi reastuda või pidurdada? olekski lasknud endale otsa sõita? ) ja siis sul viisakalt öeldes p*rses sõidab?

mind ajaks ka selline asi tigedaks:mad: ainus vahe selle loo juures oleks olnud et ma oleks ka sinna bensukasse läinud:D ja natuke juttu puhunud nende kraedega:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 08.12.04 21:22

Ma arvan , et lolle ei paranda siis maailmas miski:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rinx
huviline

Registreerunud 11.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.04 21:32

Üks sort on jah selliseid kraesid!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.12.04 21:42

Tsitaat:
Veider lugu

Sôitsime Tartust Tallinna. Pôltsamaa ristis paremalt keeras meie ette punane golhv. Kiirendusrada annab paremalt tulijale hea vôimaluse sujuvalt liiklusvoolu siseneda. See tüüp sisenes sedaviisi, et kiirendusrada lôppes enne piisavat kiirust ära. Vajus mulle kôrvalt peale ja mina pidin vastassuunast mööduma.

Võibolla kolhvil siis ei olnud tõesti piisavalt kiirendust ja kui ümber reastuda ei lastud mis siis teha. Sõidan iga päev ja selliseid troppe kes ümber reastuda ei lase ja pärast lubatust aeglasemalt ees venivad on kuradi palju.
Tsitaat:

Tundus siiski tahtvat mööda sôita. Mina väga kiiresti ei sôitnud umbakaudu 85 ühikut.

Minu meelest sellise kiirusega kulgedes tuleks võimalikult palju teiste liiklejatega arvestada, vajadusel hoogu maha võtta või muul moel normaalse kiirusega sõitjatele möödumine võimalikult lihtsaks teha. Kui see on veel spido järgi võetud siis tegelik kiirus oli ju lausa 75-80 km/h.
Tsitaat:

Golhv asus mulle vasakusse nurka passima ja üpris lähedale. Vôimalusi oli, aga mööda ei sôitnud. Mulle sihuke asi ei meeldi, mingu mööda vôi hoidku arukat vahet.

Tõenäoliselt, nagu eelnenud jutust aru võis saada siis kolhvil ei olnud kõige parem kiirendus, seega oleks viiskas olnud lisaks suunatulega märguandmisele ka hoogu maha võtta.

Tsitaat:

Näitasin paremal suunda, ei midagi. Vilgutasin piduritulesid, ei sôida mööda. Ei tulnud just liiga palju autosid vastu. Keerasin siis akna alla ja näitasin keskmise sôrmega, et sôida mööda.

Pidurituledega vilgutamine sihukestes situatsioonides on ju selge norimine, möödasõiduks antakse märku ikka parema suunaga. Tuleb arvestada ka asjaoluga, et tee oli libe.

Tsitaat:

Sôitiski, kaks kootud mütsidega tüüpi näitasid oma sôrmi ka. Vastasin samaga. Mina läksin ikka omas tempos ja nemad vaikselt läksid kaugemale. ôige pea, Adaveres keerasid tanklasse.

Olen juba tuuliku juures, näen peeglist golhv tuleb hoogsalt järgi. Hakkab mööduma ja aknast sirutub kiviga käsi. Panin kohe jala pedaalile ja hoidsin neid ohutul kaugusel.

Sôidame siis nii 120-140, libe ka. Ja mul plaanis korra Paidest läbi käia. Aga kui keerata peab hoo maha laskma. Ebamugav olukord. Môtlesime siis järgi ja helistasime 110. Räägin loo ära, ühendatakse Paide politseiga. See mees küsib golhvi numbrit ja kohe vastab, et need ju tuntud pätid, ta saadam Mäost patrulli vastu.

Hoidsin siis kurssi ja veidi enne Mäod tulebki sinivalge buss vastu. Pöörasid otsa ümber, vilkurid peale ja vôtsidki golhvi maha.

Ma siis pidasin ka kinni. Politseionu küsis kas ehk täkkeid ei ole, aga kahjuks ma ei tahtnud nende visketäpsust katsetada.

Huvitav lugu igatahes.

Sulejope oli igatahes väga morni näoga, kui edasi sôitsin.

Muidugi ei tea ma mismoodi olukord täpselt oli ja seega on mul ju hea möliseda, kuid antud jutust sain mina küll niimoodi aru, et algul ei lastud kolhvi kiirendusrajalt teele sõita ja siis veniti alla suurima lubatud kiiruse ees.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 08.12.04 21:44

selliseid teemasid on olnud foorumis n+1
esimene post seletas asja ära, kõik kes tahavad, võtavad teadmiseks ja lõpp on kõigil sellistel teemadel sama -> n+1 lk üksteise sõimamist ja oma põhimõtete kaljusse raijumist. Seda pole lihtsalt vaja.

case closed

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.0% - SQL: 64.0%]