Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |
j2p3
bännitud topeltkonto
Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3 r5 92.a
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDI
|
postitati 18.03.13 13:31
|
|
|
Tervitus,
Masinaga pole midagi tehtud. Hetkel ainult tangi ja sõida. Soojemaks läheb siis hakkan tegelema, kuna pole sooja kohta kus saaks rahulikult nokitseda.
Tagumised sillapuksid arvatavasti läbi. Kõrvalistuja poolne piduriketas on kõver mis annab hästi pidurdades tunda. Tagumised piduri supportid jäävad
külmaga kinni, pooltundi külmatuule käes seista ja kohalt minnes tuleb lahti pidurid. Plokikaane tihend laseb läbi mis vajab tegemist kui soojaks
läheb. No kurja, kaua see talv kestab ?!
Sai tehtud korralik välipesu ja sisepesu(pigipesu jne,seest sai keemiline pesu tehtud istmetele).

Kuuaega tagasi sõitis suur buss mu külje maha, esitiib lainetab ja tagumisel tiival kriimud. Ja kindlustus arvatavasti seda korda ei tee ja tuleb
varsti välja mõelda mis edasi saab. On mitmeid varjante. Näiteks osta uus tiib ja ära värvida. Või suvel hakata tegema kere kallal tööd. Kere kõik
värvi ja katus mustaks teha. Seda vaatab suvel kuna oleneb kuidas saab tööd.Või masin maha müüa ja väiksem ökom pill osta. Olen mõelnud ka vahetuse
peale.
|
|
|
TaSa
huviline
Registreerunud 20.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4,Audi A4 b5
|
postitati 18.03.13 14:00
|
|
|
Halb kohe vaadata,et autoga järjest kehvemad lood,just kerega,sest vähem kui aasta tagasi sai ise nädal aega sellega mässatud ja kõik ilusaks tehtud.
|
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.13 14:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TaSa
Halb kohe vaadata,et autoga järjest kehvemad lood,just kerega,sest vähem kui aasta tagasi sai ise nädal aega sellega mässatud ja kõik ilusaks tehtud.
|
Kõrvalistuja poolne tagumine tiib, sealt koorub värvi väga kurvalt, tuleb lausa väikeste tükkidena. Ja seal kus peaks olema alumised liistud/kummid.
Sealt roostetab, ehk mullitab. On kohti kust tahab tegemist, ülemist osa ei hakka arvatavasti tegema, ainult kapott ja tagaluuk. Kuna katusele tahan
panna musta kile. Aga jah, mõlemad tagumised tiivad tahavad nüüd tegemist, kuna juhipoolne külg kriimuline.Tänu Bussssile ...
|
|
|
dripnoticn
huviline
Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Allroad ‘07
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.13 12:52
|
|
|
"Vaadates seda pilti, siis eirasid julmalt telliskivi, aiaiai. " Ma ei saa pihta hetkel , ehk selgitad? 
|
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.13 10:35
|
|
|
Masin müügis, kui huvi küsige.
|
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
|
dripnoticn
huviline
Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: C6 Allroad ‘07
|
postitati 26.03.13 13:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raiks145
"Vaadates seda pilti, siis eirasid julmalt telliskivi, aiaiai. " Ma ei saa pihta hetkel , ehk selgitad?
|
Selgituseks siis see, et see koht kust sisse sõitsid, seal on ees keelumärk. Tagant on sissesõidu koht. 
|
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.13 15:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: dripnoticn
Tsitaat: | Algselt postitas: raiks145
|
Selgituseks siis see, et see koht kust sisse sõitsid, seal on ees keelumärk. Tagant on sissesõidu koht. |
Seda ma küll nüüd ei mäleta. Aga tagant me sõitsime välja 
|
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
|
raiks145
huviline
Registreerunud 14.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.13 20:36
|
|
|
Täna sai vahetatud kõrvalistuja poolne poolass. Kuna oli tolmukate kati ja hakkas eile häält tegema. Eile tellisin ja täna oli kohal. Esimest korda
seda teha on ikka jube peavalu. Nüüd aga targem kuidas lihtsamini saab.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |