niffu
huviline
Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: C6, A6 & A6 Allroad ;Coupe Quattro Typ85 x 2
|
postitati 08.08.12 10:49
|
|
|
Navigation Plus lukus?
Tere,
Mure Navigation Plus raadioga (RNS-D).
Raadio oli peal c5 kerega A6-l. Sai see sealt maha kruvitud ja proovitud ühele teisele c5 kerega A6-le millel navit ennem polnud. Millegipärast raadio
seal tööle ei läinud. Kui tuled sisse lülitada siis valgustus toimis ilusti. Sai ka raadio elektrooniku juurde viidud, kes tõdes, et toide tuleb
ilusti raadiole peale, kuid raadio lihtsalt ei käivitu.
Kuna enda autos on tehase poolt sama süsteem siis sai sinnagi korra proovitud. Tulemus oli sama, raadi ei võtnud pilti ette.
Olen kuulnud, et neil navidel on niiöelda immo sisse kodeeritud. Kui teise auto peale panna ja eelnevalt immot maha ei võta siis läheb raadio lukku.
Vastab see tõele? Ja kui vastab siis kas sealt lukust seda kuidagi lahti ka saab vms?
Kristjan
|
|
|
jyri172
huviline
Registreerunud 15.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 1,8t man c5
|
postitati 08.08.12 11:05
|
|
|
Immot neil küll sees ei ole ainult koodi tahab kui sisse lülitab. Aga sul nagu aru saan ei lülita ültse sisse siis mingi mure seadme endaga ikkagi!
audi on auto
|
|
|
|
niffu
huviline
Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 11:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jyri172
Immot neil küll sees ei ole ainult koodi tahab kui sisse lülitab. Aga sul nagu aru saan ei lülita ültse sisse siis mingi mure seadme endaga ikkagi!
|
Just nimelt. Seade ei lülita ennast sisse.Kõige kummalisem ongi see, et autost millest ma selle välja võtsin toimis asi ilusti. Seisis nädala jagu
riiuli peal siis oli juba kirjeldatud olukord. Alguses kahtlustasin, et display on otsa saanud, kuid isegi kui siis peaks seade sisse lülitama ja navi
plaadi lugemis heli kostuma. Elektroonik ütles,et suht keeruline sellega midagi teha kuna sees pidavat olema mitu elektroonika plaati üksteise peal ja
sealt võimaliku viga otsida suht keeruline, kui just konkreetselt ei tea milles asi võib olla.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 08.08.12 14:07
|
|
|
Kindel et kõigisse vajaminevatesse kohtatesse jookseb vool peale? Jamasin endaomaga ka kunagi pool päeva ennem kui koodi hakkas tahtma.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 08.08.12 14:13
|
|
|
Ühtegi immot neil tõesti sees ei ole. Koodi tahab alati kui akujuhe tagant ära käib või lihtsalt aku tühi on olnud. Kas antud auto millele see navi
nüüd sisse läks on äkki c5 enne 1999 aastat?
|
|
|
|
niffu
huviline
Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 15:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Kindel et kõigisse vajaminevatesse kohtatesse jookseb vool peale? Jamasin endaomaga ka kunagi pool päeva ennem kui koodi hakkas tahtma.
|
Vool tuleb peale nii nagu peab. Selles olen kindel, kuna mu enda autos navi tehasest olemas ja kui sinna järgi ühendasin siis ka ei võtnud pilti ette.
|
|
|
niffu
huviline
Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 15:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Ühtegi immot neil tõesti sees ei ole. Koodi tahab alati kui akujuhe tagant ära käib või lihtsalt aku tühi on olnud. Kas antud auto millele see navi
nüüd sisse läks on äkki c5 enne 1999 aastat? |
Auto oli 1998 a. oma. Kas seal on siis migni vahe vms?. Minu loogika ütleb, et kui vool peale tuleb siis ülejäänud juhtmed ei ole olulised (kõlarid,
cd-box jne), et asi peaks pildi igal juhul ette võtma. Voolu pistik on igastahes nii sellel 98 a. autol, kui sellel auto millest navi tuleb (99 a. )
kui ka minu 2000 a. a6 kõigil sama.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 16:31
|
|
|
Esialgses masinas ka enam ei saa proovida?
|
|
|
|
niffu
huviline
Registreerunud 04.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 18:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Esialgses masinas ka enam ei saa proovida? |
Kuna auto sai osadeks lammutatud siis suht raskendatud hetkel, kuna sisu seest puhtaks tehtud ja kaablid välja võetud.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 18:50
|
|
|
mnjah, siis vähe keeruline otsustada. Aga ma ei usu, et asi teises masinas kinni, pigem siis jah konsool ise surma saanud
|
|
|
|