Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi S6 Avant - 2000 - Ainvillik (Vastuseid: 45 | Vaatamisi: 8082)
ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: s6 avant '00

postitati 13.12.12 09:35 Tsiteeri

Vist oli u 8L kindel pole.

Kuna 255/45R17 kulunud lamell väga õige asi pole ja pidama väga hästi ei saa (kohalt võtuga probleeme pole). Siis sai võetud ligi tutikas jooks Goodyear Ug500 225/45R17 naast :) Saab pidama ja minema kohalt väiksema vaevaga :)

Aga üldiselt peale kasti remonti nüüd on kalla ja talla :) No problems. Väga õige auto talveks.

Hetke seisuga ei vaja autol mitte ükski asi tähelepanu. Nii palju kui tegemist oli tehti audihoolduses ära :)

Lähipäevil mõni lumine pilt ka :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.12 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ainvillik
Väga õige auto talveks.
Ega ongi. C5 S6 on mõnus auto aga seda ainult seniks kuniks sind ei hakka häirivalt ruineerima 15 liitrit keskmine kütusekulu ja auto vanus. Tegemist ikkagi 10-13 aastat vana autoga.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 13.12.12 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Väga õige auto talveks.
Ega ongi. C5 S6 on mõnus auto aga seda ainult seniks kuniks sind ei hakka häirivalt ruineerima 15 liitrit keskmine kütusekulu ja auto vanus. Tegemist ikkagi 10-13 aastat vana autoga.

Selle auto puhul saad vähemalt hea emotsiooni selle küttekulu eest, mu Volvo V70 2.4T awd keskmine kulu on ka 14.5 sajale, aga no emotsioonidest ei saa küll rääkida, paras uims.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.12 09:55 Tsiteeri

No seda küll, ei olegi plaanis elulõpuni sõita sellega. Lihtsalt esimene Q mul. Need emotsioonid kaaluvad hetkel selle vanuse ja kulu üles :D Pool aastat auto soetamisest möödas ja veel ei häiri see kulu. Aga suure töenäosusega minu käes see järgmist talve ei näe.

Aga seni kui alles tuleb korralikult hooldada ning sõidumõnu jätkub kauemaks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.12 18:48 Tsiteeri

Täna sai osetud ka uueväärne pagasnikuruloo. Nüüd on kõik tiptop :)

ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 15:56 Tsiteeri

Vahepeal tehtud õlivahetused ning pooltelje otsad ja mõni puks. Kõik toimib endiselt ilusti.

http://www.youtube.com/watch?v=_rLkwckPduY&feature=youtu.be väike liikuv pilt ka. Kuuleb häält ja näeb autot.

RandoV
huviline

Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B8

postitati 26.02.13 16:05 Tsiteeri

Kus video filmitud on? Ilusad hääled muidu.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 16:07 Tsiteeri

Lõuna eestis tõrva lähedal ühe järve peal.

Creative
huviline

Registreerunud 16.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6- S4- S8

postitati 26.02.13 17:49 Tsiteeri

Ega see auto muidu Tartus ei pesitse?
Kui jah siis kas see sama mis Jaanuari alguses ühe hõbedase C4 S6'ga kõrvuti sõitis? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 18:05 Tsiteeri

Tartus ei pesitse aga jaanuaris sai päris tihti tartus käidud. Et võis isegi olla.

Creative
huviline

Registreerunud 16.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 19:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Tartus ei pesitse aga jaanuaris sai päris tihti tartus käidud. Et võis isegi olla.

Sai jah sellise identse autoga paar korda foorialla juhtutud ja kickdownitud, minu omas oli blond neiu roolis :)
Aga S on ikka S ja minuarust väärt igat senti mis sinna kütte alla kulub :) Liiklen ise samuti igapäevaselt S6'ga.

ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 19:07 Tsiteeri

No ma natuke juba kahetsen. Parema meelega omaks s6 c4 ja manuaal kastiga. Mitte et see halb oleks aga manuaaliga oleks fun faktor suurem. Aga automaat on jällegi siga mugav igapäevaselt sõita.

Makro
huviline

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6 3.0q

postitati 26.02.13 19:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Creative

Sai jah sellise identse autoga paar korda foorialla juhtutud ja kickdownitud, minu omas oli blond neiu roolis :)
Aga S on ikka S ja minuarust väärt igat senti mis sinna kütte alla kulub :) Liiklen ise samuti igapäevaselt S6'ga.

Tegelikult olin see mina ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Creative
huviline

Registreerunud 16.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
No ma natuke juba kahetsen. Parema meelega omaks s6 c4 ja manuaal kastiga. Mitte et see halb oleks aga manuaaliga oleks fun faktor suurem. Aga automaat on jällegi siga mugav igapäevaselt sõita.

Enda oma ostes oli just tähtis, et automaat. Manuaal küll jah fun rohkem aga palju sa sellise autoga ikka fun'id, eriti suvel.
Kas sul väljalase originaal või muudetud?

@Makro: Ehk millal prooviks uuesti, kaasal jäi see viimane mäkke tõus kripeldama :D ta ei uskunud, et show edasi läheb :D suhtleks edasi PS

ainvillik
huviline

Registreerunud 12.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.13 19:20 Tsiteeri

Sporteci lõpupütid on. Eks need natuke muudavad häält. No ma talve osas just mõtlesingi seda manuaali. Suvel pole tõesti vahet.

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 26.02.13 22:40 Tsiteeri

Tsitaat:

Omanud 4.2 s6 c4 manuaali ja omanud 4.2 automaat a8, mulle meeldis rada lasta ja driftida a8- ga palju palju rohkem. :P Muidugi maitse asi, aga ma ei igatsenud seda manuaalkasti pealeautode vahetust :) Kobe s on :)

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 06:36 Tsiteeri

Tsitaat:

Usun, et Tõrvas seda autot tihti näinud. Väääga ilusad hääled ja mõnusa minekuga ;)

milo
huviline

Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.13 14:01 Tsiteeri

Võin vabalt eksida aga vist olen seda autot näinud paar korda Mähe kandis liikumas. Viimasel ajal jääb üldse kuidagi tihti S6 C5 kerega silma :)

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 28.02.13 15:20 Tsiteeri

Mis see selle auto nägemine annab. Ma ka ükskord nägin sellist. Mökutas Tartust välja sõites maanteel kuuekümnega. Ei saanud küll mingit emotsiooni sellest autost. Täitsa tavaline auto ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.13 06:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Mis see selle auto nägemine annab. Ma ka ükskord nägin sellist. Mökutas Tartust välja sõites maanteel kuuekümnega. Ei saanud küll mingit emotsiooni sellest autost. Täitsa tavaline auto ju.

Vot just! Sa nägid sellist autot, mitte seda autot. Ära risusta teise mehe teemat.

milo
huviline

Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.13 08:46 Tsiteeri

Proovin selgitada mis see mulle annab. Elan ise Mähe lähedal Randveres, et äkki on sama kandi elanik, teinekord näiteks kasvõi käppa visata vms. See muidugi eeldaks, et ta teaks ka milline auto mul on. Muidu vaatab, et mingi suva tont lehvitab. Teiseks eeldan, et foorum võib olla ka selleks kohaks kus tuttavaks saadakse. Võib olla eeldan liiga palju aga tekkis puht huvi, et mida andis see küsimine kasutaja püstoletile?

Praegu läheb minu arvates teema mölaks, et võib vist vabalt alates minu postitusest jutu ära kustutada!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 44.5% - SQL: 55.5%]