Marek_K
huviline
Registreerunud 08.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1,8t
|
postitati 07.06.12 01:54
|
|
|
Võti kadund
Ma küll ei tea kuhu kategooriasse seda küsimust täpsemalt panna, nii et ärge pahandage kui valesse läks, aga küsimus igatahes selline. Suutsin
autol(83 aasta audi 100 C3) ainukese võtme ära kaotada ja nüüd oleks hädasti abi vaja, et kuidas ma autosse sisse saaks ja kuidas kuidas süütelukku
vahetada. Kui sellist asja siin arutada ei taha, siis võib ka meilile või foorumi sõnumiga saata.
PS, kui keegi kahtleb mu kavatsustes, siis võin ka auto minule kuuluvust tõestada.
|
|
|
T.Taavi
huviline
Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb 2.0 Tdi
|
postitati 07.06.12 06:51
|
|
|
Üldiselt sellise aastaarvuga autol lukud juba nii kulunud , keera kasvõi korteri võtmega uksed lahti.
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 07.06.12 06:53
|
|
|
Üldiselt jah, võta mõne muu vana audi võti näiteks, lase õli ka veel lukuaugust sisse ja kõik võtmed peaks uksed lahti tegema.
|
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 07.06.12 06:55
|
|
|
Ja kui see ei aita siis metallist joonlaud millele väike sälk sisse teha otsa peale, tagumise akna vahelt sisse ja saab lahti ikka.
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 08.06.12 13:48
|
|
|
Sellel isendil ju sangadega uksed, Tõmba lingil liist maha ja võta ninapoolne kruvi välja ning anna mingi vasaraga tagantpoolt etepoole kerge obadus
sanga pihta. Saad lingi eemale ja pulkadele ligi. Uus link maksab 8-9 euri ja kahed võtmed kaasa,jääb 1 tagavaraks niiguinii pead ju uued võtmed muretsema ja ainult võti lasta teha on kordades
kulukam.
Adolf Hitler!
|
|
|
|
Marek_K
huviline
Registreerunud 08.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1,8t
|
postitati 13.06.12 12:03
|
|
|
Jama on see, et sama võti on ka süütelukul, pagassil ja bena korgil
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
postitati 13.06.12 13:42
|
|
|
Teised võtmed ei hakanud keerama? 1 variant, ostad kõik asjad uued: bensukorgi, süüteluku jne. 2 variant, otsi samasuguse audi võti ja proovi, ehk
hakkavad kõik asjad toimima. B2-l sai küll teise B2-e võtmega peaaegu kõik asjad keerama. Bensukork jamab natuke, kuid uksed, pagasi ja süüte keerab
ära küll.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 13.06.12 16:18
|
|
|
Kas esindusest ei saa enam tellida? Kui kõik lukud on sama võtmega siis äkki on originaalvõti. Se tavaline ilma immota võti ei maksa eriti palju ja
pole vaja autot lõhkuma hakata. Ma muidugi ei tea kas tehasel on andmed alles nii vanale autole.
|
|
|