Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s
|
postitati 06.06.12 14:35
|
|
|
Ael mootori pumba tihendid.
Tere, kas keegi oskab ütelda kust saab C4 2,5 tdi ael mootorile uued pumba tihendid ,oleks just vaja seda pihustitorude poolset otsa O rõngast. Sai
käidud Forsis ja ka mujal ja kõik laiutavad käsi ainult nagu poleks olemaski sellist asja.Hea oleks kui saaks toote koodi ka.Huvitav ,et etka sellist
asja üldse ei näita.
Quattro.
|
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 06.06.12 14:51
|
|
|
Selleks on vaja sul vaadata kontrollida kõrgsurvepumba numbrit.
Peaks olema 0 460 415 989
Kui see käes siis vutt vutt Bosch kauplusesse Pärnu mnt 137
Nüüd siis AD Baltic nimega
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 15:06
|
|
|
Tänud kiire vastuse eest ,vuran homme Peterburi mnt. omasse kohe uurima.
Quattro.
|
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.12 15:07
|
|
|
Sai nüüd käidud seal Ad Baltikus ja pole seal ka neid tihendeid, ega ka mujal diislitega tegelevates kohtades.Väidetavalt pidid need tihendid ka
Saksas otsas olema niiet jama igavesti suur.Kui keegi teab kust neid tihendeid veel leida võib siis võiks märku anda.Ainus mõte mis pähe tuleb on pump
laiali vajaminevad tihendid kaasa ja Hydroscandi minek vist.
Quattro.
|
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress
|
postitati 07.06.12 19:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uss
Sai nüüd käidud seal Ad Baltikus ja pole seal ka neid tihendeid, ega ka mujal diislitega tegelevates kohtades.Väidetavalt pidid need tihendid ka
Saksas otsas olema niiet jama igavesti suur.Kui keegi teab kust neid tihendeid veel leida võib siis võiks märku anda.Ainus mõte mis pähe tuleb on pump
laiali vajaminevad tihendid kaasa ja Hydroscandi minek vist.
| Mine forssi, ütle originaalkood ja nad saavad selle endal laost kohe välja tuua. Seal poes on minumeelest heal juhul 1 müüa, kes
viitsib reaalselt inimesega tegeleda. Ju neil msn-ga või fb-ga rohkem tegemist!!! Ja kui sul on ulmehäda käes siis saan sulle selle komplekti ise
hankida.
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
postitati 07.06.12 19:59
|
|
|
Kõrgsurvepumba kõikidel osadel pole olemas originaalkoode.
Ühtteist siiski saab aga peab ise joonistelt välja vaatama.
http://www.vagcat.com/epc/cat/au/A6/1996/168/49/2008930/
Mul peaks ka midagi vanast ajast järel olema aga sel juhul on näidist vaja, sest pakendid on ammu kadunud.
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress
|
postitati 07.06.12 20:08
|
|
|
Kui muidu ei saa, siis helista mulle. Mul üks komplekt peaks autos hetkel olema.
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.12 20:54
|
|
|
Käisin forsis, mul seal tuttav tartu maantel kes veidi jagab asja ja ta ütles ,et neil seda sees ei ole.Olevat olnud üks komplekt fixsuses neil mingi
seos balti varuosadega,käisin seal ja tellisin selle viimase ära.Ootasin kaks päeva siis helistasin ise ja öeldi ,et keegi oli selle ära võtnud ja
rohkem ei saa tellida hetkel kuna ei tea millal tuleb (parajad nahad).Siis käisin täna ad baltikus siit soovituse kohapealt neil ka ei ole ,otsas
kõik.Vend seal viitsis jamada ja helistas karla autosse neil ka otsas siis diisli meistrisse ka pole. Uurisin kuda tellimisega on seda ka ei tea kunas
tuleb, sest saksas pidavat ka otsas olema.Puhkused või midagi sellist neil seal.
Aga pumba kohapealt siis ikka korralik loik on all parkimis kohal,just kui seisma jätad siis viskab hea suraka kütust välja.Muidu käies immitseb ja
käivitus on ka vahest pikk.Viga tundub olevat pihusti torude kinnitusjublaka ja pumba kere vahelises O rõngas ,kindel ei ole muidugi sellepärast
tahakski saada tervet komplekti kune teine auto seisab hetkel ja pole millegagi liikuda kui pumba laiali võtan.
To: reisser Võtan homme kindlasti ühendust ,helistan päeval.Tänud ette.
Quattro.
|
|
|
|
pika9
huviline
Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.12 18:09
|
|
|
Mul täpselt sama tihendite komplekti vaja, aga kui ma õieti aru saan, siis viimase eksisteeriva komplekti sai Uss endale. Tundub, et mul pole seda
vist küll kuskilt võtta
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.12 18:35
|
|
|
Ega ma poest ei saanudki,siinkohal suured tänud reisserile kes loovutas oma komplekti mulle.Aga lootuseks, et testremi vennad tulevad 17-18 puhkuselt
siis lootust neilt laost saada.
Quattro.
|
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.06.12 18:38
|
|
|
Sai siis pumba tihendid ära vahetatud ja ütleme nii, et see tihendite vahetus on kukepea võrreldes selle pumba maha võtmisega ja peale tagasi
panemisega. Tahaks veel kord reisserit tänada keda tüütasin telefoniga pühal päeval oma probleemidega.
Quattro.
|
|
|
|