Mul on maalritöödega päris mitmel juhul kokkupuutumisi olnud, vanemaid kui 10 aastat vast siin lahkama ei hakkagi
Minuarvates kirjeldad sa ise ka suurima probleemi ära, mis mulle silma on torganud - kehv montaa˛ ja kooste võivad korraliku maalritöö tulemuse
täiesti ära nullida. Varasemalt olen Hiiu ülesõidu lähedal kindlustusseltsi poolt saadetuna (ettevõtte nimi ei meenu) saanud korralikult värvitud
stange ja kapoti, aga demontaa˛i/montaa˛i käigus murtud tuuleklaasi aluse plastiku kinnituskõrvad, robustselt kipsikruviga paigale asetatud udukate
võred jms nullis hilisemal vaatlusel igati emotsiooni.
Autoks grupi nimeline ettevõte Koplis sai muidu püstitatud ülesandega hakkama, üle talve aga see nende tehtud stange ei elanud, hakkas pealt
pragunema. Hilisem garantiiremont ka ei õnnestunud, esialgne oskaja mees oli sealt töölt lahkunud. Värvitud oli muidu ilusti. Taaskord mitte eriti
suur õnnestumine.
Tallinna Revalis värvitud asjad on olnud siiani parima kvaliteediga, aga isegi siis on huvitavaid nüansse esile kerkinud, nagu musta stange puhul
kuidagi ootamatult sinine summutiava seal sees... Aga parimad punktid kindlasti.
|
|