wingwong
huviline
Registreerunud 19.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2007 quattro 2.0t 147kw
|
postitati 18.04.12 15:33
|
|
|
LED Tuled A4 B7
Tervitus,
Olen pikemat aega juba vaikselt mõelnud, et oleks soov panna esituledeks LED tuled. Momendil on silma jäänud näiteks eBay kaudu müüdav järgmine isend:
http://www.ebay.com/itm/DEPO-CHROME-DAYTIME-RUNNING-LED-PROJECTOR-HEADLIGHTS-PARKING-06-07-08-AUDI-A4-B7-/390408630761?pt=Motors_Car
_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AA4&vxp=mtr&hash=item5ae62af1e9
Auto on täpsemalt 2007a A4 B7, 147kw 2.0 T Quattro, juhul kui aitaks see kellelgi mingisugust infot jagada.
Oskab keegi öelda, kas on usaldusväärse firma toodang/kvaliteet? Kas võib paigaldamisel/vahetamisel tekkida probleeme? Mittesobivus näiteks? Hetkel on
siis peal tehases pandud bi-xenon tuled automaatse reguleerimismootoriga.
Lisaks veel, kas on teada, kas see võiks näiteks tekitada probleeme politseiga? Kui jah, kas seda saab lahendada näiteks mingisuguse ARKs
registreerimise või loaga vms?
Tänud ette.
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 18.04.12 18:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wingwong
Tervitus,
Olen pikemat aega juba vaikselt mõelnud, et oleks soov panna esituledeks LED tuled. Momendil on silma jäänud näiteks eBay kaudu müüdav järgmine isend:
http://www.ebay.com/itm/DEPO-CHROME-DAYTIME-RUNNING-LED-PROJECTOR-HEADLIGHTS-PARKING-06-07-08-AUDI-A4-B7-/390408630761?pt=Motors_Car
_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AA4&vxp=mtr&hash=item5ae62af1e9
Auto on täpsemalt 2007a A4 B7, 147kw 2.0 T Quattro, juhul kui aitaks see kellelgi mingisugust infot jagada.
Oskab keegi öelda, kas on usaldusväärse firma toodang/kvaliteet? Kas võib paigaldamisel/vahetamisel tekkida probleeme? Mittesobivus näiteks? Hetkel on
siis peal tehases pandud bi-xenon tuled automaatse reguleerimismootoriga.
Lisaks veel, kas on teada, kas see võiks näiteks tekitada probleeme politseiga? Kui jah, kas seda saab lahendada näiteks mingisuguse ARKs
registreerimise või loaga vms?
Tänud ette. |
Nagu ma aru saan, siis soovid omale esituledesse väikeseid siniseid p*dekaid ja loobud bi-xenonist? Ma küll sellest e-bay lingilt välja ei loe, et sel "überpõneval" tulekesel katik täistules olemas oleks?
Aga eks ilu/kasulikkus ole individuaalne asi
|
|
|
wingwong
huviline
Registreerunud 19.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.12 18:40
|
|
|
Hehe, asi ongi selles, et mõtlesin küsida, et kas kellelgi kogemusi vms kuidas saaks selle bi-xenoni sellega niiöelda ühendada, kui üldse saab või kas
keegi teab, kus saaks LED tulesid millel ka bi-xenon niiöelda olemas. Kui pole miskit säärast võimalust, siis jätan vahetamata.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 18.04.12 20:53
|
|
|
Minu kogemus ütleb, et B7 tehase Xenon on super ja neid hiina j*nne ei paneks isegi siis ette, kui peale makstakse. Sinu poolt lingitud tuli on 100%
halogeen, madal koostöökvaliteet on juba fotodelt nähtav, lisaks hakkas silma tekst "Will Not Fit With Factory Xenon HID Model". Kuna sellised
juudijõulupuud on tänapäeva liikluspildis dominantsed, siis politseihärradele on see magustoit ja ÜV punktid tekitavad omale lihtsasti lisakäivet.
Maitse üle muidugi ei vaielda, minuarvates on need kajakatiivad B7 ees nagu munandid naise küljes.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
wingwong
huviline
Registreerunud 19.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.12 21:31
|
|
|
Hehe Seda küll. Eks seepärast mõtlesingi küsida natuke arvamusi ka
kvaliteedi kohta jne, kuna ise kipun kahtlema samuti. Ja eks tehase originaal on ikka kõige etem selle suhtes. Kaldun arvama et peaks siiski ära jätma
selle ürituse. Kindlam värk
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 19.04.12 06:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wingwong
Ja eks tehase originaal on ikka kõige etem selle suhtes. Kaldun arvama et peaks siiski ära jätma selle ürituse. Kindlam värk |
Õige!
|
|
|
erick
huviline
Registreerunud 01.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7, MB G55 AMG
|
postitati 16.07.13 07:42
|
|
|
exp
Minu B7-el on sellised peal (oluliselt erineva disainiga teemaalgataja lingil olevatest). Masina tõin 3a tagasi Saksast ja ise neid tulesid ei
paigaldanud. Ehk siis nad olid autot ostes juba ees. Originaalis on täiesti valget värvi ja ma ei ütleks, et on nagu munandid naisel, see on pigem
kellegi isiklik kompleks. Kui on kena, siis on ju ok. Ma olen neid vahepeal internetipoodides kohanud ka.
Objektiivne tagasiside nende kohta selline, et 3a olen kasutanud ning üks kord põles üks kolmene led sektsioon läbi. Ostsin ~20 euroga ELFAst käputäie
SMD LED-e ning jootsin kõik ümber. Xenonid asendasin mingi hetk tavaliste valgete halogeenpirnidega.
|
|
|
Jaani
huviline
Registreerunud 08.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: 2005 Audi A4 1.6
|
postitati 14.09.13 12:46
|
|
|
Erick, oskad Sa äkki öelda kust võiksin oma B7'le sellised esikad saada?
|
|
|