Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: 2.0,100kw TDI ei lähe käima!!, palun head nõu! (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 9591)
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 24.06.12 09:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rantto
Pihusti vea näitab arvuti ära, võib ka mingit muud viga näidata. Passati puhul on pihustite garantii piiratud 250 000km. 7a garantiid tundub suht ulme, samas korralikult täidetud hooldusraamat nagunii vajalik.

Ei ole oluline palju sõitnud on ja kedagi ei huvita hooldusajalugu. Igal pihustil on tehasepoolt pikendatud garantii 7 aastat! Just tüüpvea tõttu. Sama nagu bensukatel süütepoolide aksioon kuid too ulatub veel vanemate autodeni aga kuna paljud autod esindusse ei satu ei teagi nad, et saaks tasuta uued poolid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Holari
huviline

Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.12 20:18 Tsiteeri

Ühesõnaga peaks mu auto pihustitel olema 7a garantii?? Seda siis peaksin Revalist küsima....iseenesest hea uudis ju:P Või peaks siis Silberist uurima, neil peaks olema ju sama diil

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 24.06.12 20:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Holari
Ühesõnaga peaks mu auto pihustitel olema 7a garantii?? Seda siis peaksin Revalist küsima....iseenesest hea uudis ju:P Või peaks siis Silberist uurima, neil peaks olema ju sama diil

Ma ei tea mis mootor sul sel on. Garantii on VW Audi 2,0 103 kw diislitel. Aga uurida võid ju ikka. Selleks pead auto muidugi neile remonti viima pihustit ei anna sulle keegi. Ja garantii on pihusti elektrilisele veale nimelt pihusti läheb lühisesse korpusesse. Sa nagu väidad, et mitsu kasutab audi mootorit?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 24.06.12 20:44 Tsiteeri

Revalis oled Sa oma Mitsu pihustite murega siiski peris üksi.
Mine oma auto mitte mootoritootja margiesindusse ja las nemad tegelevad selle murega edasi.
See ei ole kellegi teise mure ja Sa ei saa seda neilt ka nõuda.
Garantiid asjad käivad siiski ikka auto järgi.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Holari
huviline

Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.12 13:18 Tsiteeri

uurisin seda Garantiid, see pidi ainult kehtima VW autodele, isegi Audi seda ei anna....Igatahes, kui mu paagi pumba asendus täna tulemust ei anna, siis nädala keskel
Revalisse. Juu siis saab targemaks ja jään vaesemaks..mis teha, tehnikasport.
Tänud kaasamõtlejatele.

H.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 25.06.12 15:34 Tsiteeri

Tsitaat:
uurisin seda Garantiid, see pidi ainult kehtima VW autodele, isegi Audi seda ei anna....

Garantii kehtib ka Audi'le ja Skoodale. Ma arvan, et sul pole mõtet nende pihustitega peakolu vaevata, veakoode ju pole. Kui süda ikka rahul pole ja hing kripeldab, siis klapikambri kaas maha, pihustite pistikud küljest ära ja testriga mõõtma. Korpuse ja piezoelemendi mülema klemmi vahel mõõtes peaks takistus oommeetri 1k piirkonnas olema lõpmatus. Veakoodide puudumisel on see tegevus suht mõttetu. Ma muidugi ei oska kommenteerida, kas sellele mitsule 16V mootorit pandi, kui on 8V siis võid eelarvest pihustitele kuluva rea rahulikult maha kustutada.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Holari
huviline

Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.12 09:40 Tsiteeri

Mootoriks on 8v tähisega. Tarkadele meestel on mõistus otsas, ühtegi veakoodi ei ole, aga väidetavalt on signaalid, mis pihustitele tulevad, on ebamääraselt hüplevad. Lahti on lammutatud immo. Mis seal võib olla? Igasugune juhtlõng on teretulnud.

Holari
huviline

Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.12 14:43 Tsiteeri

Nii,nüüd tehti kindlaks,et autol aju rikkis. Mis oleks mu võimalused auto kõige auto kõige odavamalt tööles saada? Kas keegi suudab panna suvalise aju mu autol tööle või peab ostma kõik koos lukkude ja muuga?

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 02.07.12 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii,nüüd tehti kindlaks,et autol aju rikkis. Mis oleks mu võimalused auto kõige auto kõige odavamalt tööles saada? Kas keegi suudab panna suvalise aju mu autol tööle või peab ostma kõik koos lukkude ja muuga?

Kuskohas see diagnoos pandi? Huvitav, kas ECU on missupissil VAG-i oma, või on miskine oma kompunn. VAG-i ECU-d on reeglina töökindlad.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Holari
huviline

Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.12 16:50 Tsiteeri

Pandi Reval Autos. Ajuks on Boschi toodang, koodi täna enam ei saa.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.2% - SQL: 63.8%]