Lehekülgi: 1 2 |
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 24.06.12 09:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rantto
Pihusti vea näitab arvuti ära, võib ka mingit muud viga näidata. Passati puhul on pihustite garantii piiratud 250 000km. 7a garantiid tundub suht
ulme, samas korralikult täidetud hooldusraamat nagunii vajalik. |
Ei ole oluline palju sõitnud on ja kedagi ei huvita hooldusajalugu. Igal pihustil on tehasepoolt pikendatud garantii 7 aastat! Just tüüpvea tõttu.
Sama nagu bensukatel süütepoolide aksioon kuid too ulatub veel vanemate autodeni aga kuna paljud autod esindusse ei satu ei teagi nad, et saaks tasuta
uued poolid.
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.06.12 20:18
|
|
|
Ühesõnaga peaks mu auto pihustitel olema 7a garantii?? Seda siis peaksin Revalist küsima....iseenesest hea uudis ju Või peaks siis Silberist uurima, neil peaks olema ju sama diil
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 24.06.12 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Holari
Ühesõnaga peaks mu auto pihustitel olema 7a garantii?? Seda siis peaksin Revalist küsima....iseenesest hea uudis ju Või peaks siis Silberist uurima, neil peaks olema ju sama diil
|
Ma ei tea mis mootor sul sel on. Garantii on VW Audi 2,0 103 kw diislitel. Aga uurida võid ju ikka. Selleks pead auto muidugi neile remonti viima
pihustit ei anna sulle keegi. Ja garantii on pihusti elektrilisele veale nimelt pihusti läheb lühisesse korpusesse. Sa nagu väidad, et mitsu kasutab
audi mootorit?
|
|
|
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 24.06.12 20:44
|
|
|
Revalis oled Sa oma Mitsu pihustite murega siiski peris üksi.
Mine oma auto mitte mootoritootja margiesindusse ja las nemad tegelevad selle murega edasi.
See ei ole kellegi teise mure ja Sa ei saa seda neilt ka nõuda.
Garantiid asjad käivad siiski ikka auto järgi.
|
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.06.12 13:18
|
|
|
uurisin seda Garantiid, see pidi ainult kehtima VW autodele, isegi Audi seda ei anna....Igatahes, kui mu paagi pumba asendus täna tulemust ei anna,
siis nädala keskel
Revalisse. Juu siis saab targemaks ja jään vaesemaks..mis teha, tehnikasport.
Tänud kaasamõtlejatele.
H.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 25.06.12 15:34
|
|
|
uurisin seda Garantiid, see pidi ainult kehtima VW autodele, isegi Audi seda ei anna.... |
Garantii kehtib ka Audi'le ja Skoodale. Ma arvan, et sul pole mõtet nende pihustitega peakolu vaevata, veakoode ju pole. Kui süda ikka rahul pole ja
hing kripeldab, siis klapikambri kaas maha, pihustite pistikud küljest ära ja testriga mõõtma. Korpuse ja piezoelemendi mülema klemmi vahel mõõtes
peaks takistus oommeetri 1k piirkonnas olema lõpmatus. Veakoodide puudumisel on see tegevus suht mõttetu. Ma muidugi ei oska kommenteerida, kas
sellele mitsule 16V mootorit pandi, kui on 8V siis võid eelarvest pihustitele kuluva rea rahulikult maha kustutada.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 09:40
|
|
|
Mootoriks on 8v tähisega. Tarkadele meestel on mõistus otsas, ühtegi veakoodi ei ole, aga väidetavalt on signaalid, mis pihustitele tulevad, on
ebamääraselt hüplevad. Lahti on lammutatud immo. Mis seal võib olla? Igasugune juhtlõng on teretulnud.
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 14:43
|
|
|
Nii,nüüd tehti kindlaks,et autol aju rikkis. Mis oleks mu võimalused auto kõige auto kõige odavamalt tööles saada? Kas keegi suudab panna suvalise aju
mu autol tööle või peab ostma kõik koos lukkude ja muuga?
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 02.07.12 15:45
|
|
|
Nii,nüüd tehti kindlaks,et autol aju rikkis. Mis oleks mu võimalused auto kõige auto kõige odavamalt tööles saada? Kas keegi suudab panna suvalise aju
mu autol tööle või peab ostma kõik koos lukkude ja muuga? |
Kuskohas see diagnoos pandi? Huvitav, kas ECU on missupissil VAG-i oma, või on miskine oma kompunn. VAG-i ECU-d on reeglina töökindlad.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
Holari
huviline
Registreerunud 20.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.07.12 16:50
|
|
|
Pandi Reval Autos. Ajuks on Boschi toodang, koodi täna enam ei saa.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |